126

Анонимен

преди 5 часа

Тука драскащите против минималната заплата - НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕТЕ МИЛИАРДЕРИ, но на минимална може и да станете. Стига сте близали за дни ците на няколко мутрофони и продажни експлоататори, които не мислят за вас. В интерес на всички ни е минималната заплата да е поне равна на цената на издръжка на 1 работещ. Необходима сума за издръжка на 1 работещ е 1453лв, за тричленно семейство е 2615лв. Сега ми кажете колко да е минималната за да не гладуват и студуват хората? Не мислете за милионерите!

125

Анонимен

преди 5 часа

Държавата отговаря само за държавния дълг. Никой не смята колко е частния дълг в Гърция , Италия .... Изискванията на ЕС е държавния дълг да не надвишава 60% Има и изискване за до 3% дефицит на година , но повечето не го изпълняват и правят над 6%. А какво означава дефицитът, харчиш пари за пенсии , заплати и други повече отколкото имаш и ги финансираш с нови дългове. То Главчо ако тегли едни 100 милиарда евро да , може и 2 хиляди евро да стане МРЗ, ама така, година , две и после бум

124

Анонимен

преди 5 часа

Мечтата на комунистите станали милиардери е да унищожават разрастването на средната класа - милионерите и затова използуват бедняците по сукаците да правят от тях милиционери - унищожители на милионерите от стредната класа. Когато в една държава се увеличат милионерите се увеличава средната класа и народа става богат и живее в богатство. Останалото е Ала, Бала Ница, Стар Фасул в ръцете на Комунистическа Паница!

123

kopejki,

преди 5 часа

Първият бг F16 направи днес тестови полет! На лъжата краката са къси!

122

Копейкин

преди 5 часа

И кой ще задължи чорбаджията да ми дава тези пари? Ако става въпрос за ония, които са на държавна работа - да.

121

Кръчматъ

преди 5 часа

Чакаме Следващото правителство след Изборите - дали ще е Коалиционо или Служебно, много скоро ще узнаем!!!

120

Анонимен

преди 5 часа

До Стига експерименти! ЩЕ БЪДЕ !!!

119

БАЙ ДЕДОВ

преди 5 часа

До ТийнА какво става когато инфлацията изпреварва ръста на доходите с около 200%? Отговора е гражданска война.

118

Анонимен

преди 5 часа

браво на Пеевски звънна един телефон на Главчев и вдигна заплатата.Да не се объркайте за кой да гладувате,опс гласувате в неделя.

117

Анонимен

преди 5 часа

НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ПЕНЯВИТЕ. И ВИЕ И АЗ И ГЛАВЧЕВ САМ ЗНАЕ, ЧЕ ЩЕ Е ПРЕМИЕР ОЩЕ ДОСТА ДЪЛГО - И ДО СЛЕДВАЩИЕ И ДО ПО-СЛЕДВАЩИТЕ И Т.Н. ИЗВЪРЕДНИ ИЗБОРИ, САМО ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ. ТО ТОВА ПО НОВАТА СХЕМА ДЕТО ПИНОКИТО И ППДБ Я СКАЛЪПИХА.

116

БАЙ ДЕДОВ

преди 5 часа

До Аз Предлагам Как така хляба все поскъпва, заплатите не мърдат и все ни обясняват, че ако вдигнат заплатите хляба ще поскъпне. Ами не ги вдигнаха и пак поскъпна. Тока падна на борсите, тук поскъпна щото тъй, горивата паднаха на борсите, тук са скъпи щото тъй, зърното е евтино, хляба поскъпна, заплатите не мърдат, храната поскъва всеки ден. не 10 000лв 50 000лв да я направят, тия с Ламборгинитата на Патриарха е време да спрат да лапат и да си плащат данъците и на служителите колкото да живеят

115

До 101

преди 5 часа

Пишеш глупости,2023 година БВП на България е 93.947 милиарда евро,дългът частен и държавни през 2023 година беше 45,295 милиарда евро,което ще рече,че през 2023 година България е имала около 48,2% дълг от своят БВП.

114

Аз Предлагам

преди 5 часа

да Стане 10 000 лева, но и тогава 1 Леб, ще е 20 000 лева и ще сме като Венецуела, то нали и от там си Внесовме - Машините за Гласуване - Мадуровки - та да се доЕднаквим!

113

БАЙ ДЕДОВ

преди 5 часа

Минималната заплата трябва да е около 1440лв, за да догони инфлацията, ако можем да вярваме на инфлационния калкулатор на НАЦИОНАЛНИЯ СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ! За да имаш на минимална покупателната способност която си имал през 2021ва година с 680лв сега трябва да вземаш 1438лв. Тоест тия фирми дето сега реват за минималните заплати или са фалирали преди 2г или изцеждат служителите си от 2г. Аз си мисля че в София има твърде много Поршета за да е първото!

112

Кое Дава Право

преди 5 часа

на Служебен Кабинет - чията Функция по Конституция е да Подготви Изборите, да взима Решения за 3 месеца напред и то в Седмицата, в която има Избори?!

111

Стига експерименти!

преди 5 часа

Българите вече са осъзнали, че няма друга алтернатива за бъдещето на страната, освен партия Възраждане. Д-р Костадин Костадинов, заедно с екипа си от ерудирани и доказани специалисти, е готов да изведе България от сегашното й колониално блато и да я постави на картата като суверенна и уважаема световна държава. Възраждане не само предлага политическа независимост, но и реална визия за възстановяване на икономическото, културното и социалното положение на страната. Време е за Възраждане!

110

Анонимен

преди 5 часа

Не ги разбирате тия работи. Просто променете методиката за БВП, дълг и хинфлация докато числатъ станат угодни.

109

Анонимен

преди 5 часа

Ами то затова от много години реално сме приели долара , а след това и еврото. Вече повече от 25 години имотите се продават в чужда валута. Както се казва парен каша ду..

108

anon

преди 5 часа

Това автоматично ще вдигне средната заплата, което ще вдигне минималната, което ще вдигне средната, което ще вдигне минималната. И така докато не си тръгнат всички инвеститори и остане само държавата като работодател.

107

Това е НеЛигитимен

преди 5 часа

Служебен Кабинет и НЕ може, дори най-малкото Морално, 1 Седмица преди Изборите, да взима Подобни Решения!