79

Кинжал

преди 5 часа

Поне да го бяха боядисали тая ръждавейка.

78

ПЕТКО КАТЪРА

преди 5 часа

А вторият след пет години ли ще бъде тестван?

77

Хи хи

преди 5 часа

Малииии, 19-та година поръчани, сега 24-та уж един полетял ????? Че тва е подигравка бе, ми ако ни бяха нападнали ??? Прецака ни нашия натовски партньор, уж силно било натото, пък един самолет не може да направи вече 5 години !

76

до75

преди 5 часа

Центче, а колко е тва скоро, 5-10г. то тиквето и то преди 5-6г. така викаше.

75

Анонимен

преди 5 часа

Брей, първата антика полетела. Абе той Главчев ли Тъгарев ли се беше подписал на един готов пък го нема....

74

Анонимен

преди 5 часа

Тва да търгуваш с краваря е нещо като строежа на българските магистрали, всеки се хвалис големите строежи, *** вече 80г. магистрали няма, хахахахаха.

73

Анонимен

преди 5 часа

Отново лоши новини за копейките, това е новото им нормално. Но не това е най-важното. Копейки, съвсем скоро над главите ви ще летят вражески американски самолети, примката се затяга.

72

Затвор за ПОЛИТИЦИТЕ

преди 5 часа

ДА се провери за нагло престъпна остро корупционно ограбване на над 2 600 000 000 $ от народа на БЪлгария.Ф16 бяха забранени за полети след доставка на МИГ 23 на Сирия.. в Израел.терористи на власт в София заплащат по над 2 600 000 000 $ за НЕНУЖНИ И ОПАСНИ ЗАБРАНЕНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО САМОЛЕТИ..ДА се провери за ограбване на над 600 000 000 уж за ремонт на Граф Игнатиево

71

Анонимен

преди 5 часа

ни са притеснявай колеги - шъ дойдат - някой ден в близките 50 години - ние може да не сме живи да го видим, ама за праправнуците ще има

70

до70

преди 5 часа

Ми гледам бая общо си имат с оня от 70г. двигателите същите, формата същата, летателните параметри за скорост и маневреност същите, да не е различен защото пилотите определено не са същите, хахахахаха, бе май и нова навигация са му сложили, ама от хубавите китайски, хахахаха.

69

Анонимен

преди 5 часа

до 68 - може ли да не пишеш глупости?Днешният F-16 няма нищо общо с онзи отпреди десетилетия. Все едно да кажеш, че Мерцедес клас S е тестван, щом веднъж вече са тествали Мерцедеса от 80-те.

68

до64

преди 5 часа

А ти на какво се радваш, защото определено не е на пристигналите самолети, хахахаха.

67

Анонимен

преди 5 часа

Тва фърчило не е ли тествано още 70те години ве, кво става 50г. ммодел и още не тестван, ужас.

66

до64

преди 5 часа

А ве кво ти става, щели да дойдат, та те минаха 5г. и да дойдат след 1-2 кво, само от лихвите на платените пари щяхме да купим 3 горница, а да не забравяме, че още не са дошли, та не знам верно кво ти става.

65

Анонимен

преди 5 часа

Малйй това ще да е някой супер нов модел от бъдещето, щом толкова време го правят и тестват, направо в космоса ще лети, абе пълен смях и прах в очите на хората, а някой прибраха тлъсти комисионни със зелени пачки.....

64

Анонимен

преди 5 часа

Ееее браво, освен чертежи са ни пратили и снимки, урааа да живее краваро БГ дружбата, усъвременихме БГ авиацията и със снимки уррраааа.

63

до 60

преди 5 часа

И като дойдат, пак ще казвате, че не са истински, а някакви холограми. Абе какво ви има? Ама наистина? Можете ли изобщо да се зарадвате на нещо в живота, или сте обидени пожизнено?

62

Анонимен

преди 5 часа

Вие се учете да Уъркате на скици и чертежи,па кото станат готови да имате готови Уъркатели

61

Стенли

преди 5 часа

това на снимката не е Блок 70 , май е илюстративна снимка на ф-16

60

MarioXXX

преди 5 часа

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук---- https://come.ac/Menstill