12

Анонимен

преди 5 часа

А защо е необходима хуманитарна помощ за изцата Газа? --> Защото евреите, подкрепяни и насърчавани от британците бомбят там и убиват наред мъже, жени, деца...... Ерго, спрете подкрепата за еврейския режим и не мъррморете

11

Ааа

преди 5 часа

Тоя не се ли усеща? Или смята че всички са *** като антретата? Заради такива бо кл уби хората намразиха лъжливия Запад?

10

Пълен потрес

преди 5 часа

Не знаех, че Украйна изнася хуманитарна помощ за Газа. Очаквам в скоро време Украйна да въведе и миротворчески войски в Газа. Точно ръководството на Украйна с две ръце би гласувало спирането на каквато и да била помощ за арабите. Този да си купува скъпите костюми и да не блее.

9

Анонимен

преди 6 часа

Поредното - да си намерим нещо за което да обвиним Путин. Кирливoтo зърно на Украйна пък няма нищо общо с помощите за Газа. Англичаните това най го могат. Да ръсят празни приказки. Англия не е това което беше едно време и ще става все по незначителна.

8

Гошо

преди 6 часа

ФАЛШИВА СТАТИЯ! След отварянето на коридора 3% от зърното и продоволствията са отишли в Африка и нуждаещите се , останалите 97% в западна Европа. Стига лъжи! Напишете поне една истина.

7

Хипо Тенуза

преди 6 часа

Кирчьо Стартър е профессионален лъжец, вижте му кариерата. Яд му че руснаци не пропускат корупционен приток/изтичане на оръжие към/от укровермахт. Затова приплете тук гладна Палестина, вместо да укроти Биби Нетаняху.

6

Анонимен

преди 6 часа

"Кийр Стармър обвини Владимир Путин в прекъсване на доставките на храна за Газа, след като британското разузнаване предположи" Това британско разузнаване кога ще започне да работи с факти ,до сега само предположения чуваме от него ....

5

Анонимен

преди 6 часа

Тези, които дават оръжие на Израел и ги подкрепят политически, да говорят така е скандално. Сринаха Газа, над 30 000 жертви има, а той тръгнал да критикува Русия...Или е нещо луд, или прави света на ***.

4

Анонимен

преди 6 часа

Путин е виновен, че уж спирал някаква помощ за Газа, а Великобритания е много добра, че подкрепя и праща оръжия с които се бомби същата тази Газа и се избиват хиляди цивилни. Мдааааа....лецемерието е тотално!!!

3

баба мара

преди 6 часа

ами спрете воината стига оръжие и пари за украина и израел преговори и мирколко години ви трябват да го проумеете искате с векове да продължава тозигеноцид спрямо човечеството както сте го правили с векове с колониите

2

хаха

преди 6 часа

Наглосакса си е наглосакс и това е. Путин пак му виновен. То храната за Газа само от Украйна се вози. А че евреите са блокирали храните на пристанищата, където са доставени и не ги дават на палестинците, за да ги уморят от глад, това няма значение.

1

Христо Христов

преди 6 часа

Поредните британски лъжи. В България ще бъде всенароден празник когато Лондон стане дъно на океан. Дано е по-скоро този ден!