12

Анонимен

преди 5 часа

Млад човек който сега започва работа с една година стаж на мин заплата, чисто ще получава- 844лв- това много ли ви се вижда- ако не можеш да плащаш подобни заплати- обяви фалит- ползвай КИК калкулатор заплата.

11

Добрата новина е

преди 5 часа

Че много партизани и абпфкта измреа от спин

10

Монгологейец

преди 5 часа

1 Нас червеното знаме роди ни демократи ни шиибат вгзъъъъ

9

Работохолик

преди 5 часа

Хубаво ще одобри или можеби няма обаче и да одобри ме интересува как ще задължи янкошумкарските назначени за бизнесмени червени мутро работодатели да увеличат заплатите при положение че е всеизвестен факт че се работи 12часа минимум и по трудов договор пише шест или четири маса и трудовите договори дори не ги предоставят на работника.Сега някой ще каже по зокон били длъжни няма закон в България за болшевишката каста.И отпуски не плащат и всевъзможни нарушения на трудовите права се правят nonstop

8

Бабите с пейката

преди 5 часа

Забалъците означава вдигане на всички данъци и такси вързани с минималната. Не виждате ли чесиндикатите ваклатят ведно с политическите сглобки ?

7

Анонимен

преди 5 часа

До Еврогейец- МОЛЯ, МОЛЯ- ТОВА СА ДУМИ НА РУСОФИЛИЯТА- която ни дърпа към ЕВРАЗИЯ И БРИКС, ЗАЩОТО ТАМ- ТЕ МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ- РАБОТНИЦИТЕ С МИНИМАЛНИ ДОХОДИ НА ДЪНОТО- ВИЖ НАЙ МОЩНАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА КИТАЙ- С НАД 700 МИЛИАРДЕРИ И ЗАПЛАТИ КАТО В РАШИСТАН С 30 000 000 КИТАЙЦИ КОМУНИСТИ, КОИТО ЧАКАТ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ В ДУПКИ И ПЕЩЕРИ, ЯДЯЙКИ КУЧЕТА, КОТКИ, ПЛЪХОВЕ, МИШКИ- ВИЖ ПАЗАРА В УХАН, ВИЖ ГРАДОВЕТЕ В ИНДИЯ- С НАД 800 МИЛИАРДЕРИ И РАБОТНИЦИ ЖИВЕЕЩИ ВЪРХУ ОСТРОВИ ОТ ***

6

частнИика фирмаджия

преди 5 часа

Ауууу.....нидьейти ба, ша фалирами!

5

частнИика фирмаджия

преди 5 часа

Ауууу.....нидьейти ба, *** фалирами!

4

Анонимен

преди 5 часа

Вчера някъв излезе да каже как Мин.заплата трябвало да къде 680 лева..просто позор

3

Анонимен

преди 5 часа

Работодател който не може да плати едни 700-800 лв заплата въобще не трябва да е работодател .

2

Зализан

преди 5 часа

Минималната заплата трябва да бъде вързана ссс ляба. Средната със сиренето . А максималната със брой вечери в петзвезден ресторант и хуртизанки.

1

Еврогейец

преди 5 часа

Няма наяждане тоя мързелив българин.