8

Анонимен

преди 5 часа

Да де, ама в България не е криза, а демографска катастрофа започнала през 1990 година. Второ, вече не сме развита държава, каквато бяхме до 1989 година

7

Анонимен

преди 6 часа

На кого му пука за демографската криза, и без това светът е пренаселен и едва се издържа! А България конкретно доказа, че не се интересува от хората си, и то качествените. Те бяха принудени да емигрират, защото тук е пълно с мутри, комунисти и чалгаджии. Човек не се ражда, за да решава нечии демографски и икономически проблеми, а за да живее!

6

MNENIE

преди 6 часа

В Неразвитите Държави си отглеждат Прасета , Кокошки и Овци , така се изхранват . Режат си дърва за отопление без да дойде Воевода или Онбашия да им отреже главата и да заколя децата .

5

Елементарно:

преди 6 часа

Хората се усетиха...

4

Анонимен

преди 6 часа

В ислямските страни няма нито демографска криза, нито инфлация и икономическа криза, нито престъпност.

3

Анонимен

преди 6 часа

Fake news. Moje s 80 000 bosonogi glasove da vlizate v bul parlamenta, a az s edin bosonog glas ste vi izhvarlia v trapa, antichoveshki gnusni fashisti.

2

Зомбиленд

преди 6 часа

Е,нали опищяхте света,че имало свръхнаселение,а сега лицемерно популистки наблюдавате отсрани демографска криза?!В България си е по плана Ран-Ът тази криза.Значи сме свръхразвита държава според тази статия?!Егати шизoфpeнията!

1

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 часа

Поредна еврейска шизофрения!!! Много моля да не се спекулира,защото развитите държави са под ц..и..г.а..н..с.к..а.. еврейска окупация ! Днес,по вина на крадливостта на руснаци,украинци...съветски п..а..р..а..з...и..т..и....,китайски м..а..н..г..а..л..и.. и латиноамерикански и иберийски ч..а..л.г..а..р.и РАЗУМНИТЕ И ТВОРЧЕСКИ ПЛЕМЕНА НА ГАЛСКИЯТ НИ НАРОД СА ПОД РОБСТВО.Къде е спекулацията ли? В това,че продължавате да ни квалифицирате в графа "развити държави" и лъжете ,че сме доминиращи!