50

Анонимен

преди 11 часа

Путлера и Z oрдата му да не биват убити след преврата а да бъдат разкарвани в клетки. Смърта на стотици хиляди и разбитите съдби на милиони са само и единствено по тяхна маскалска вина!!

49

К00ПЕЙКИ С ПОГАЧИ

преди 11 часа

Айде бе кво направихте бе?!нали щяхте да идвате??!! мухлясаха ПУгачите от чакане!ТРЪГВАМЕ СИ!!!#####

48

Поговорка

преди 11 часа

Където са стъпили руз нацита трева не никне

47

ру Блата

преди 11 часа

Преди блатните територии ги владееше златната орда сега ги владее Zлата орда НО идва ВСУ да асвабадят крепостните

46

Скучно и точка

преди 11 часа

По добре с НАТО отколкото с БЛАТО!

45

До Мюхаузен,

преди 11 часа

аз пък се чудя защо има хора като теб, които мразят толкова много Русия, при положение, че сме живяли на техни разноски 45 години, образовали сме се благодарение на мощно финансиране на образованието, огромни предприятия като ТЕЦ Марица, Кремиковци, КЦМ Пловдив, АЕЦ Козлодуй и 75% от сградния фонд са построени тогава, в онова време. А да, също така са ни освободили от османската империя. Та, не разбирам, какво лошо сме видели от Русия, та толкова я мразят някои хора?

44

Барон Мюнхаузен

преди 11 часа

Не мога да разбера едно нещо .Защо българина мрази толкова много украинския народ ?Кога Украйна е воювала срещу България ?Руската пропаганда доведе до омраза сред неспокосания ни народец ,дето се държи като крепостни селяни (като руснаците )!!!Затова ни се връща тъпкано ,и скоро ще престанем да съществуваме ,заради некадърния ни народ ,който подкрепя терористи и военнопрестъпници!!

43

покрайна

преди 11 часа

ще се върне в земите на Русия, както е било едно време, а нацистите ще бъдат изпарени. И нито европа, нито щатите могат да направят нещо. зеленото нещо продаде покрайна на блекрок, без да си направи сметката за последствията. и ето...

42

Апетитно парче е

преди 11 часа

Обширна и богата земя, всеки я иска, ама ако може без стопаните ѝ.

41

Лошо

преди 11 часа

Зле ги подредиха световните хищници. И ги подведоха, че много ги милеят.

40

Анонимен

преди 11 часа

Браво на украинците, сражаваха се достойно, а Русия ги намразиха до смърт в Литва, Латвия, Естония, Полша, Грузия и Армения, и още доста несъседни страни. Както ми каза един литовец "мразим ги безплатно и много", питах го "защо", каза "погледни историята" и е прав. РУСИЯ Е ДОНЕСЛА САМО МИЗЕРИЯ НА ТЕЗИ НАРОДИ, СЕГА БАЛТИЙСКИТЕ И ПОЛША МАЧКАТ, ПОЛША ИМА 1 МИЛИАРД ДОЛАРА БВП НА 38 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ И ПОЧТИ НИКАКВИ РЕСУРСИ, РУСИЯ С ОГРОМНИ РЕСУРСИ И 145 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, Е 1,8 ТРИЛИОНА ДОЛАРА

39

Анонимен

преди 11 часа

Според бившият им президент Азаров, в момента в Украйна има 17 млн украинци. От 40 млн паднаха на 17. Както винаги дезинформирате със замах.

38

Евразин Аллахакбаров

преди 11 часа

Путин *** есляма, пуследвайте го, сички турци сме дуволни ного

37

Преброител

преди 11 часа

Това е временно не се притеснявайте! Щом завземат Москва ще си върнат населението и ще са с 3 милиона отгоре!

36

Х

преди 11 часа

и според русофилите Украйна не е държава...

35

Преди майдана бяха

преди 11 часа

около 42 милиона. За последните 8 години между 14-та и 22-ра около 10 милиона напуснаха, а като махнем и населението на Донецка и Луганска област (приблизително 6 милиона) остават около 26 милиона. В близкото бъдеще от тях може да се махнат още населението на Харковска област, Одеса, Николаев и Днепропетровск. Каквото остане от Украйна най-накрая ще има население не по-голямо от 20 милиона, което само ще се разотива, веднага щом бъдат отворени границите. Запада успя да унищожи още една държава.

34

Анонимен

преди 11 часа

само в Донбас е загубила колкото една България

33

Анонимен

преди 11 часа

Денацификацията върви успешно.

32

Колективният запад

преди 11 часа

хвали киевската хунта за доставката на качествени органи.

31

Анонимен

преди 11 часа

България беше 9 милиона преди демокрацията, сега сме под 6 милиона демокрацията затри 33% от българите.