83

Анонимен

преди 6 часа

Щом хората ядат, пият и се веселят, значи са добре, живот да кипи, тогава нещата са добре, ако е обратното няма надежда.:))

82

Анонимен

преди 6 часа

Годишно ни посещават около 13 милиона туристи, близо два пъти повече от населението на България, в случай че се чудите откъде идва този мистериозен апетит. Нооо за медиите тва са незначителни детайли.

81

Анонимен

преди 6 часа

При тези цени в заведенията не е никак трудно. Заради алчността на ресторантьорите спряхме да ходим по заведения. Преди ходехме поне три пъти седмично, а сега я отидем веднъж месечно, я не. Когато сме в чужбина си наваксваме.

80

Прамен до 78

преди 6 часа

Не завиждам, защото от 20 години работя сервитьор. Взимам по 14 хиляди лева на месец. 6 апартамента съм накупил през тези 20 години, като три от тях са в центъра на София.

79

Анонимен

преди 6 часа

До Реалността Е вземи си бира на промоция и си я пий вкъщи. Какъв ти е проблемът?

78

Анонимен

преди 6 часа

До Прамен Завиждаш ли?

77

Реалността

преди 6 часа

Реално сме изяли и изпили 1 милярд другото е надценка. Вземат бирата за левче и ти я пласират от 5 до 9 лв под ритмите на некъв турбофолк поднесена от мома, дето ще става меринджей дигитален маркетинг като завърши и е тука само за малко.

76

Анонимен

преди 6 часа

Европейците зъзнат, ядат супа от домашните си любимци, горят си мебелите в хола.....ХАХАХАХАХХАХАХАХ вервайте на хибридната пропаганда, още! :)))))

75

Анонимен

преди 6 часа

А оня мазния/дългокосия само реве и протестира!

74

Прамен

преди 6 часа

Тази сума е само 1/20 от реалната. Всеки който е работил или работи в този бранш знае за какви пари става на въпрос. Печалбата на собственика на среден ресторант в София на месец е не по-малко от 80 хиляди лева. Сервитьорите взимат по 8-10 хиляди лева на месец. По 12 хиляди лева на месец взимат готвачите. Огромни пари се правят в заведения и ресторанти. Един приятел държи три ресторанта в София и само за него прибира по около 260 хиляди лева всеки месец.

73

Анонимен

преди 6 часа

По време на "криза" е така! :))))

72

Анонимен

преди 6 часа

И ако се направи една разбивка, накрая да не се окаже, че след като сме ги изяли, "ние" сме се прибрали във Великобритания, Румъния, Полша и така нататък.

71

Анонимен

преди 6 часа

Поне храна за 1 милиард лв. е изхвърлена от ол-инклузивите...

70

Анонимен

преди 6 часа

Аз не ходя по заведения, нямам пари

69

Aлибек

преди 7 часа

Булгурес изял 300 000 тона палма масло 900 тона кренвирш от тоал.хартия Паломита, 300тона червена кактус щитоноснавъшка за 5 млд.общо канцерогени яли булгуресите с добавена стойност кошмари в кухнятаА резултата не закъснял.Моргите пълни, гробарите щастливи вносителите по богати с 5млд.

68

Анонимен

преди 7 часа

Знам ги тия, цял живот по гнусните ресторанти и на доставки, после реват как били бедни, та мили ми умнокрасиви, смятам да ви удвоявам наема, той сега е много нисък има няма 2 пици на ден, това е почти безплатно.

67

Чувствително ще

преди 7 часа

Намалеят догодина. Преди малко по НОВА съобщиха, че черноморския район е развъдник на бактерията човекоядец, поразила и българи! Страшна картинка, тромбози, гангрена, множество скъпи операции, които не се покриват от касата дори и на една пета. Догодина, лятото щяло да бъде и по зле.

66

Математик

преди 7 часа

***, яжте, пийте , Огито черпи!

65

Анонимен

преди 7 часа

Не е "сме изяли и изпили", а са изядени и изпити. Все пак касовите апарати не отчитат сметки на чужденци - туристи и българи отделно, нали? Ама става скандално заглавие, нали?

64

Slayter

преди 7 часа

Дедо Ричард да излезе и да каже оти е така.