17

До 10

преди 10 часа

Аз ще затворя. Направил съм си паричките за 5 поколения напред ама ти няма да имаш къде да работиш и ще ми се молиш да ти дам работа.

16

Осен

преди 10 часа

Тогава цените в магазините да се върнат като тезо от 2015г. !!! Ама Не , тогава сиг бизнесът ще "фалира". Работете за 400 лева чисто, а в магазина сиреньето 15лв кг и мн други , КАК ДА ЖИВЕЕЕМЕ ГОСПОДИНЕ!?

15

Христо

преди 10 часа

На бизнеса просто не му се дават пари.По добре е да си карат майбаха да имат по 2-3 любовници,отколкото да плати заслуженото на работника.Ние сме виновни за това ,че много търпиме.Седнахме на масата на богатите за да стоим полугладни.Честита ви демокрация дами и господа.

14

Анонимен

преди 10 часа

Бизнесът по природа е антинароден и вреден за държавата. Той гони местното население и докарва чуждо население да му работи по-евтино. Не иска да плаща данъци, такса смет, иска от държавата пари, за да работи. Иска държавата да му плаща тока.Бизнесът е в състояние да промени националния състав на населението в дадена държава.Ако местното население не го спира да прави антинародни действия, той никога няма да спре.За бизнеса е важен само личния интерес.

13

Нане

преди 10 часа

Докато тия не увиснали пак по дърветата.България няма се оправи...===]]]

12

ofe4

преди 10 часа

Искам тоя *** да изкара месец с 680 лева брутна заплата при сегашните цени. На третия ден ще си яде екскрементите да не умре от глад!

11

Нане

преди 10 часа

Според тия мълоумняци,най добре е изобщо да не получавате заплата ,и да им бачкане ангария...===]]]

10

До7

преди 10 часа

Такива като теб,въобще нямат място да съществуват,па камо ли и да се водят =бизнесмени=Затваряй и недей да се мъчиш,себе си и хората около теб!

9

Анонимен

преди 10 часа

На тоя голям *** в задния двор да му отпорят дее и скръндзата еврейска.

8

Анонимен

преди 11 часа

А АЗ ИСКАМ НИКАКВА ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА БЕЗВЪЗМЕЗДНО ДА НЕ ПОЛУЧАВАТЕ ЧЕРВЕНИ НАЗНАЧЕНИ МИЛИОНЕРИ

7

До 4

преди 11 часа

Ама недей да работиш. Никой не те кара на сила. Аз в моята фирма повече от 600 лева не мога да дам иначе трябва да затворя фирмата и остават без работа.

6

Анонимен

преди 11 часа

Наглеца,алчен за пари.Преведено заплатата трябва да е 680 лева че след данъци да останат хората с 350 лева чисти на месец .Що за алчен изr0д си ти бе???Как не те е срам.Сиктир от такива работодатели.Отивай си у Северна Корея там да им плащаш по 350 лева на месец мaлоymnik.

5

Анонимен

преди 11 часа

ТОЯ ИСКА РОБИДА МУ РОБУВАТ 2024 ГОДИНА СМЕ ОПОМНИ СЕ ЧЕРВЕН МИЛИОНЕР БЕЗСРАМЕН СИ

4

Баси боклуците

преди 11 часа

680лв Тия нормални ли са бе, кой може да живее с 680лв. Целта на всяка една работа е човек да може да живее, иначе какъв е смисъла от дадената работа. Българската версия на капитализма е тотално сбъркана, нямаща нищо общо с нормалните европейски държави и от запад , а вече и от център-изток.

3

вьзмутен

преди 11 часа

направете неговата толкова - тук да не му е сомалия

2

Анонимен

преди 11 часа

Тия назначени"бизнесмени"не спряха да реват и да ломотят,ще плащате бре keлемета червени,ще плащате че и песен ще пеете,ако не ви отърва,изнсяйте се към Еритрея,Сомалия или пък братските пост съветски републики!

1

Анонимен

преди 11 часа

Бе ти луд ли си бе изнудвач. Този веднага да се свали от всякакви общински постове и да бъде задългжен да живее 2 месеца с предложената от него минимална заплата.