191

Анонимен

преди 1 седмица

Ами то и в РСМ има повече албанци отколкото северомакедонци.

190

Факт!

преди 1 седмица

Половината от Македония е албанска, а другата - българска!

189

Крадливите Македонци

преди 1 седмица

Северно-Македонското знаме "Вентилатор" пък е изплагиатствано от Японския Флот!!!! Флагът им е копие на Японския Императорски Полк!!!!

188

Кресна

преди 1 седмица

В нашия град всички са македонци , българи нема.

187

Фактите не лъжат!

преди 1 седмица

През целия си живот не съм срещал някого в България, който да се определя като македонец. Имал съм познати, колеги, приятели евреи, турци, арменци, гърци, знам, че има цuгaнu, но никой, никога не ми е казвал, че е македонец.

186

Ген. Иван Колев

преди 1 седмица

Между литературния български език и родопския диалект има сто пъти повече разлика, отколкото между литературния български и т. нар. македонски език. Ако ви стиска, идете в Родопите и кажете на накой, че не е българин...

185

Анализатор

преди 1 седмица

Браво на Мицки, че признава че има българи в Албания. Сега следващата крачка е да се замисли как са се оказали там от столетия, като между Албания и България е Северна Македония.

184

София

преди 1 седмица

Етнос ,, българин ,, НЯМА - ,, българин ,, е само гражданство.

183

Яяяя...

преди 1 седмица

Мухльото се снимал пред вентилаторъ....

182

Анонимен

преди 1 седмица

Изглежда, че Северно македонците четат само Български сайтове да се образоват и да научат родния си език!!!

181

Анонимен

преди 1 седмица

България ще се разпадне на три.

180

Анонимен

преди 1 седмица

докато българският език не стане основен език в конституцията на тия шебеци, няма даже защо да разговаряме с тях за история.

179

М

преди 1 седмица

Да си я делнем с Турция България

178

Анонимен

преди 1 седмица

албания се намира западно от северномънкедония, съответно по на запад от българия. има само 2 възможности - днешните мънкедонци да са нахлули от сърбия, коеот означава че там коренното население не е сърби; или да са телепортирани от луната. и двата случая се явяват окупатори и нашественици на българската обнласт македония и следва да си заминават оттам. с добро или с малце кьотек.

177

Анонимен

преди 1 седмица

До 176 Помощ , не се търпи повече българското робство)))) И да викаш нема смисъл търпи, трябва да му свикнеш още ти не е влезал целия.

176

Анонимен

преди 1 седмица

До 175Що да е невъзможно, та албаните са чистокръвни българе. Йон Кокузел нали роден там и се считал за чистокръвен болгарин, даже има песня,, На мойта майка българката",

175

Симитли

преди 1 седмица

Помощ , не се търпи повече българското робство

174

анонимен

преди 1 седмица

Мицко е голям ше-бек! Географски е невъзможно в Албания, която сега не граничи с България, българите да са повече от българите в Македония, която граничи с България и езикът и е БЪЛГАРСКИ ДИАЛЕКТ!

173

Анонимен

преди 1 седмица

До Благоевград - ей скопие, ако искаш толко да се биеш, отиди на чело на утепаната северно-македонска войска (нищо общо с името което носи) сложи знамето- вентилатор и оди се бий в Украйн. Когато направите 1/10 от това което правят българите с помоща си в Украйна тогава пак пиши къде ще влизаш да прекрачваш гранницата. Щото вероятно само името Благоевград да ползваш, пък да си от Скопие. Както ползвате името на Александър пък сте голи и боси, а като гръмне пушка по вас - бегате. справка 2001-ва

172

Анонимен

преди 1 седмица

Има термин, за това което прави пишещия с ник Благоевград. Когато ти самия правиш нещо лошо, но твърдиш че друг го прави с надежда да смъкнеш подозрението от себе си. "Крадеца вика дръжте крадеца - на български". Подозирам че този дори не е от Благоевград инак нямаше да пише така смешно.