36

Христо Христов

преди 4 часа

рокен рола е сатанинска музика на ФАЩ само наркотици прудават и карат младите дасе боцкат в Балгария слушами балгарската музика ане краварска

35

Анонимен

преди 4 часа

Не казвам да спре да пее. Ама да има 1 - 2 участие на година. А не да прави турнета и да скача на сцената месеци наред. На тази възраст не можеш да живееш като млад човек. Такава е биологията.

34

Анонимен

преди 4 часа

Ужасни хора пишат тук, циници! А такъв се става от скотски живот. Седнали да поучават докога да пее и как трябвало старините да си гледа. Как се гледат старини? Човекът е талант, на светлинни години от тия циници,дето си позволяват да поучават. Такива, като него и Лили, не си гледат старините, те ги живеят, до последно. Защото има какво да дадат на света. А циниците си гледат живота, с мрънкане, охкане, оплакване и гроздовица.

33

Анонимен

преди 4 часа

На тази възраст човек трябва да си седи на задните части и да почива, не да скача по сцените като 20 годишен младок!

32

Гиб Мелсън

преди 4 часа

Голям талант! Рано или късно всички ние ще гушнем букета, или както казват немците, ще захапем тревичката. Важното е какво ще оставим след себе си. Лошото е че това което оставяме след себе си е много малко. Повечето българи вече имат само по едно дете, колкото да не са валат. Ще оставим след себе си една територия населена предимно с римляни, защото толкова можем, за повече нямаме капацитет.

31

Анонимен

преди 4 часа

Голям музикант беше Маричков. Бог да го прости! Но на 80 години да подскача на сцената не е редно. На тази възраст човек трябва да си гледа старините. Лили Иванова е същата, вече стана на 90 години и ходи скача и се кълчи на сцената. Може би не им стига пенсията, след като дойде демокрацията и много хора спряха да се осигуряват. Може би нямат стаж и се налага да изкарват някой лев на преклонна възраст. Лечев и той вече е възрастен, на 70 години. Това е капитализма. Хората работят до памперс.

30

Мразешеше

преди 4 часа

Малките червени човечета, предателите и дребните кални души. Сега те естествено злорадстват, само да докажат колко са жалки. Обичаше свободата и красотата и ще остане завинаги жив. За разлика от живите умрели човечета.

29

Анонимен

преди 4 часа

Явно Бог го е обичал - мигновена смърт на любимата му сцена. Покой и светлина и благодарим за музиката!

28

Анонимен

преди 4 часа

Получил е исхемичен инсулт, затова е паднал. Точно като при Гарелов. ЕГН просто. Никой не е безсмъртен. Просто Човек!

27

Анонимен

преди 4 часа

Гост Простотията българска се шири и в тези коментари!!! Спрете се!!Никой не е застрахован .Поклон пред паметта му.

26

Тео

преди 4 часа

Велик беше Кирил! Гледах го с Фондацията в Щутгарт преди две години. Излиза на сцената и си викам - лелей, та той едвам ходи, едвам вдига китарата, какво прави тук, *ОБАЧЕ*, хвана ли я, този човек се промени коренно. Пламък в очите, изкара целия концерт, който не беше къс, почти без прекъсване, издуха младите, накрая ни изпя и клетва и смени текстореда - някои започнаха да мрънкат - ама не така! Не, така е! Щом Кирил Маричков пее "Клетва" така, значи е така! Точка!Да почива в мир. Замина си там, където е живял! Няма нищо по-достойно!

25

Ганчо

преди 4 часа

Цели поколения израснаха с музиката на Щурците... Края реката редят се Редят се тополите-, Побелели от първия сняг...Незабравими хитове..Отиде си един голям музикален талант, но вечните им песни остават завинаги!!На многохилядните концерти публиката пееше заедно с Щурците, като едно грамадно развълнувано море...и тази радост, този блясък в очите на хората- с тях живееше Щуреца,за тях се раздаваше..Един живот минал на сцената и ..завършил на сцената!Почивай в мир!

24

До Спас

преди 4 часа

Личи си че си от Ямбол и без да го уточняваш

23

Анонимен

преди 5 часа

80 годишен човек да обикаля по концерти си е чисто безумие!! Ако си беше останал вкъщи да си гледа пенсията сега щеше да е жив и здрав.

22

Анонимен

преди 5 часа

Много нелепо. Дано е на по-добро място!

21

от БАН

преди 5 часа

Квасете се братя, че не знаем кога ще дойде края. Квасете с пълни шепи.

20

Анонимен

преди 5 часа

Поне е умрял наквасен :)))

19

Вярно ли е,

преди 5 часа

Че са били на предизборен концерт на Пеевски?

18

Спас от Ямбол

преди 5 часа

Иван Лечев в бекграундя се оригна и го издуха от сцената, а немощния бивш агент успя само да пръдне и да се прекатури по очи от подиума преди грандиозния концерт на Фондацията да започне. Така беше.

17

Анонимен

преди 5 часа

Доктор Радева защо ги е пуснала дърти п.ърцулници на по 80г. - да търчат по концерти :)))