55

Анонимен

преди 2 седмици

157 г. след смъртта на Раковски да помним завета му: Вечни мъки ни чакат в железните нокти на Русия

54

ген Олег Калугин

преди 2 седмици

Александър Литвиенко беше отровен в Лондон един месец след като заяви че Късия е гей.

53

дезинформатор

преди 2 седмици

А нещо за манипулациите на САЩ, Великобритания и сие? Ето, вчера излиза по БНТ новия посланик на Англия и казва, ние ще се борим с фалшивите нови и. Питат го как? Той казва, като казвали истината :) А срещу тая манипулация на общественото мнение кой ще се бори? Или пак след 5-10 години някой ще се изпуска, каква е била истинската цел на някои политици като Меркел с Минските споразумения? Тия как казват истината и кога?

52

Азис Хасан

преди 2 седмици

Жена ми изневерява, Путин е виновен,откраднаха ми колата,Путин е виновен.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Значи Русия подкрепя крайно леви-десни, а краваря подкрепя сегашните, че му се подчиняват безпрекословно и глей до де ни докараха, кои в крайна сметка са по лоши и кои работят от тях за европата и нас е по важно, няма такива май.

50

Анонимен

преди 2 седмици

В тава се състои величието на един лидер. Уж всички са против него, а той реално контролира и изборите в САЩ и политиката в ЕС. Целият свят зависи от ШЕФА.

49

Пешо

преди 2 седмици

На нeкъдърни eвроатлантици винаги Путин им е виновен.

48

Анонимен

преди 2 седмици

В съветската локва подривната дейност винаги е била на ниво. Така учеха и нашите партизани, по-правилно е терористи, да взривяват жп линии, да убиват, да крадат мандри и т. н. Сега времената са налко по-различни, но нравите им са същите.

47

Анонимен

преди 2 седмици

От сутринта се почна с вицовете,ще е весело днес....

46

Забелязал

преди 2 седмици

Михаил Касянов е бил премиер при кремълския, дърт фашист и отлично знае къде са отивали голяма част от парите с които разполага хунтата в Кремъл... 100% е прав за всичко което пише в публикацията.

45

Хоши Мин

преди 2 седмици

Горбачов отдавна не е на власт.Янките и Запада не го ли разбраха.

44

Анонимен

преди 2 седмици

Боже, то Путин и за липсата на единство в ЕС бил виновен! Е, поне му признахте, че е най-влиятелния човек на земята и въобще във Вселената. Навсякъде ви се привижда Путин. Война в близкия изток-Путин, разединение на Европа-Путин, ураган в щатите-Путин....и списъка на провиненията му безкраен. А Натаняху-ангел небесен и тия още дуднат за холокоста. Холокоста го измислиха западните цербери, за да придвижват еврейството.

43

Бидон с деменция

преди 2 седмици

христо грозев е по тънък плювач, ама нещо го дезактивираха

42

Анонимен

преди 2 седмици

Руснаците не знаят за какво живеят. И заместват тая празнина с митове за руска "душа", "мир" и "ценности". А всъщност, техните ценности са бедности.

41

Бидон с деменция

преди 2 седмици

голяма стана конкуренцията на американски п од мет ки живеещи за сметка *** по русия. касянов и майка си ще о б е с и за да си вземе доларите като професонален плювач по русия, иначе глад

40

Чичо Митко

преди 2 седмици

Путин не е Русия.След него ще дойде още по краен.Този курс няма да се промени поне 70 г.

39

да

преди 2 седмици

русия винаги е искала да бъде с европа! русия е против янките, защото те сеят раздори, подклаждат войни, въоръжават своите лакеи....защо янките платиха на укрите да взривят тръбопровода от русия до германия? ....няма по-голямо зло за човечеството от сащ!

38

Анонимен

преди 2 седмици

На кривия саморазкапал се ЕС все друг му е виновен, че търпи да го управляват банда платени некадърни предатели.

37

Анонимен

преди 2 седмици

Юначи Русия подкрепя крайно леви-десни, а краваря подкрепя сегашните, че му се подчиняват безпрекословно и глей до де ни докараха, кои вкрайна сметка са по лоши и кои работят от тях за европата и нас е по важно, няма такива.май

36

Анонимен

преди 2 седмици

Това е вярно, грешката на Запада е че не постъпва по путинистки - а именно да арестува лидерите на всякакви крайно-десни и крайно-леви партии! Както Путин не допуска опозиция в Русия, така и на Запад трябва да смазват с репресии всякакъв опит за про-руски политики! Поне докато има война, трябва така да се действа