63

Някой

преди 5 часа

Дано не се повтарям. От много години тлее вражда между шиитски Иран и сунитските Пакистан и Саудитска Арабия. Палят си рафинерии, стрелят се с ракети. Последно Пакистан, януари 2024г. Споменатите две държави, съюзници на САЩ, е възможно да се въползват от конфликта Иран-Израел. Голяма част от ВВС на Иран са от времето на шаха и войната с Ирак. Не се подържат. За това падна хеликиоптера на президента. Ако евреите ги нагънат, Иран нямат големи шансове. Оставете Китай, той си иска западни пазари

62

До потресен християн

преди 5 часа

Аллах означава Бог. Мюсюлманите вярват в Бог, но за тях Христос не е син на Бог, а негов пратеник, светия. Мюсюлманите почитат Дева Мария, но не вярват, че синът и е божествен.

61

53 до 46

преди 5 часа

Собственик на ВСИЧКИ металургични комбинати за черни метали на територията на Европа, включително Украйна и Великобритания, е индиец,... Например.Сащ нямат всичките си суровини за оръжията си, внасят някои неща още и от Русия. Защо мислите, че в персийския залив са кораби НЕ само на САЩ?От много самостоятелна сила? Видя се в Украйна, че и многото милиарди, и сащанското оръжие не обърнаха войната.

60

да

преди 5 часа

Даа Изрел може да срути Иран ама щото САЩ,Франция ,Англия и незнам кой още са зад тях...1 на 1 нямат шанс....Иран са доста по напрд ако сравнявамр 1 към 1

59

Израел не може

преди 5 часа

Дори десетина години да съществува без безмислени войни. Както и Украйна, вече е закриващ се проект. Напротив, Беларус се развива и има термоядрени ракети. Населението на Беларус - 25% евреи. От умните и добрите човеци.

58

Потресен християнин

преди 5 часа

Не знаех че в България има толкова много последователи на ислямски джихад??? Службите работят ли въобще или са на хранилка, като останалите служби! Все пак, не е много нормално в една европейска християнска държава, още повече била под османско РОБСТВО 5 ВЕКА, да има толкова симпатия към ислямисти групировки като Хамас и Хизбула! Нещо не ми се вързват нещата???

57

Анонимен

преди 6 часа

Чуков, Чуков, тя и Украйна щеше да си върне Крим пък гледаш ли какво става? Аман от експерти и анализатори.

56

Същото го чух

преди 6 часа

За КНДР, как им свършил оризът преди половин век едва ли не, после че нямали пари, демокрация и пазарна икономика, разделение на властите, порно, наркотици и т.н.Но моля професор Чуков, да се изказва по-малко и по-тихо.

55

Анонимен

преди 6 часа

Ало професора всезнайко,кога се е видяло една 3милионна държава,дори и супер икономически развита но без полезни изкопаеми,да победи една 80 милионна държава в която болшинството от населението желае неистово смъртта на Израел и са готови да умрат за това...а стига с тия празни лозунги и заучени фрази,всички им видяхме прословутият купол на евреите,още 2-3 такива бомбардировки и ако няма помощ от САЩ, Великобритания и Франция и евреите са каталясали...

54

До Муахаха

преди 6 часа

Никой нищо не чака, всичко върви с бясна скорост! Изчистване на границата с Ливан от проксито Хизбула и след това Иран е мишената! Толкова са прости и очевидни действията на Израел, че не ми е ясно защо трябва да имат някакъв анализ! Нито са се уплашили нито нищо, точно обратното за тях това е истинският живот!

53

до 46

преди 6 часа

Индия при всички положения би победила САЩ. 100% Тя и сега побеждава, за този, който има очи да вижда.

52

до 50

преди 6 часа

всички вече сме Палестинци в Собствените си Държави - няма гаранция кога Телефона ти ще избухне и ще убие 10 годишната ти дъщеря, която ти го подава - щото вече МеждуНародна Реакция - няма - на БогоИзбрата Раса - й е позволено вече всичко! а аз като казах, че съм БогоИзбран и ме пращаха на психиатър, а имаме цяла Нация, която и в ООН казва, че са БогоИзбрани - няма проблем!!

51

До 25 Потресения

преди 6 часа

"не е много нормално в една европейска християнска държава, още повече била под османско РОБСТВО 5 ВЕКА, да има толкова симпатия към ислямисти групировки като Хамас и Хизбула! Нещо не ми се вързват нещата???" --------------- А нормално ли е да има симпатия към еврейското племе, което разпалва война в Близкия Изток? И което се опитва да унищожи България за "благодарност", че сме спасили "българските" евреи през ВСВ?

50

Анонимен

преди 6 часа

Израел ако иска, може да срути и България! Даже ще му е по-лесно. Стига да решат, че тука има хизбула... Кой ще ги спре? НАТО? Едва ли! За тях ние сме само територия, близка до Русия. Плащат на няколко клакьори да ни наливат лимонада в ушите за великата организация, а истината е, че не им пука за България и българите. Ама нали има умни и кресливи(безплатно работят за САЩ)...

49

Чуекът не е у ред

преди 6 часа

Чуков май са го чукали здраво.

48

Муахаха

преди 6 часа

ами какво чакат - ама Снощи поеха доста ХиперЗвукови Ракети - и вече са с поне 20 броя F-35, назад!

47

Сталин е виновен

преди 6 часа

От добродушие и човечност остави такива духовни п.л.юнки живи и здрави, с илюзията, че ще се поправят и ще станат чуеци. Наивността на Сталин унищожава света, например населението на индианци от Бг са намалели с 3 милиона за тридесет години. Е, украинските индианци са по-зле.

46

Анонимен

преди 6 часа

По логиката на един от мозаците в този измислен форум, Индия ще победи САЩ и Русия взети заедно, защото има повече население!!! Муахахахаха! Абе от къде ви намериха,такива умници тука бе!

45

Аятолаха

преди 6 часа

Иран има ядрено оръжие и Израел го знае!

44

До 26

преди 6 часа

"днешните евреи 80% от тях имат малко общо с древните евреи, свързва ги единствено йудаизма, иначе са хазари." -------------------- Прочети книгата на Шломо Занд "Изобретяването на еврейския народ" и после раздавай мозък. Днешните "евреи" имат толкова общо с древните си предци, колкото днешните гърци с елините. И какво от това, че древен Вавилон е бил съвременик на древен Израел? Това няма нищо общо с настоящата ситуация.