21

ne vijdam smisal

преди 15 години

PROSTO STE NEKOREKTNI,NEGRAMOTNI,IDUPEDAVZI

20

vie ste pobarkani,fo

преди 15 години

4etete mejdu redovete,ne se vprigaite

19

Anton

преди 15 години

И аз не си обяснявам как някой хора се връзват на подобни измами. Глупаво е при наличието на толкова информационни канали!

18

gogo

преди 15 години

Shte si prodyljavat ismamite zashtoto bylgarina e sviknal da buta pari navsiakyde. Zashto takiva ismami niama naprimer v Germania ?!

17

преди 15 години

Къде отиде, къде се запиля? Изместваш темата! Това е съвсем друго нещо, няма нищо общо с това, което коментирам/коментираме! Не прави глупави сравнения!Не ми отговрихте на въпроса: ако ти се обадят и ти кажат "***/детето ти блъсна човек, дай 3хил лева да я измъкнем" ти какво ще направиш? Първо ще им дадеш парите или първо ще се обадиш на близките си???

16

reneta

преди 15 години

bezrabotitsa kazvat no tova ne e priçinata da se zanimavat s gluposti nakoyi hora.vmesto da se hvaştat na tel.sluşalkata da si potırsat rabota nakıde.za nakoyi kakto ima rabota taka i za teh şte se nameri.namerili lesniyat naçin da mamat pensioneri i samotni startsi.kak ne gi e strah ot boga? bog zabava no ne zabrava....nakoy den şte im go vırne tıpkano ...zloto kato doyde da ne se vaykat i tühkat....

15

преди 15 години

Тъй, разбрахме, че излъганите жертвите са *** и бавноразвиващи, няма ли да впишеш и някой проблясък за това, как жертвите на изнасилвания са минфоманки дето си го търсят, пък жертвите на домашно насилие страдат от имбецилност, понеже са направили грешен избор. Евалла на такива като теб.

14

марита

преди 15 години

абе каква е тая цензура, какво е това чудо? Изчезнала ми е думата ***.Какво обидно има в нея? Тя си е медицински термин. Исках да кажа, че само ***.би се хванал на номера с шефа, но опитите за измама продължават!

13

марита

преди 15 години

В нашия офис поне веднъж месечно се обажда някой, представя се за "шефа" и пита колко пари има в касата, а после настоява да му ги занеса някъде, защото бил на среща с "едни много важни хора". Това ми се струва адски *** номер и си мисля, че само би се хванал, но самия факт, че опитите продължават трябва да значи, че се намират и по офисите.

12

Пак аз!

преди 15 години

Обаждат се на баба ми (голяма, възрастна, дърта, жена, пенсионерка, живееща на село) и тя не се хваща на тези глупости. Обаждат ми се и ми казват, че съм спечелила (дори не помня кво беше) от Глобул, но трябва да внеса бла бла бла - викам е как Глобул ми дават награда като съм абонат на Вивател?! Ония си глътнаха езика и затвориха!Значи малко или много съм го преживяла. На теб ако ти се обадят и ти кажат "***/детето ти блъсна човек, дай 3хил лева да я измъкнем" ти какво ще направиш? Първо ще им дадеш парите или първо ще се обадиш на близките си??? Ай сиктир. Нямам намерение да съжелявам глупави хора. Всички имаме у дома телевизори. Ми да слушат малко к'во става в БГ и по света.....Извинявам се за оф топика, ама малко се поядосах! :)

11

преди 15 години

Изключете си домашните телефони!!!!! Това са забравили да кажат от полицията - в 100% от случаите, обажданията са само там.

10

преди 15 години

Ще ме извиняваш, ама ако смяташ, че с написаното "Блесна" много грешиш и като не ти се е случило досега-просто-за какво говорим?!

9

Аз номер 4

преди 15 години

Продължавам да твърдя, че само мнооого *** хора се ловят! При информацията, която имаме от всякъде, да ми се обади някой и да ми иска хилядарка(примерно) и аз да я дам без да съм проверила фактите, айде моля ви се....

8

преди 15 години

A това с ваучера е адски тъпоооо! Като нямат пари във ваучера как разговарят с мен(или със съответната жертва) :D:D:D:D

7

преди 15 години

Ей Миков виж как се грижат твоите служители за народа а ти *** да е.а не благоволи да им помогнеш с някой лев за празниците.Пък после корупция.Или ще кажеш че има инфлация .А защо на другите изплатиха 13 заплата

6

преди 15 години

Първо-внимавай с квалификациите. Второ-такива като тебе най- лесно ги лъжат, понеже смятат, че просто не може да им се случи. Знам за хора ужилени по 2 пъти с големи суми и измамниците са много убедителни.

5

преди 15 години

Абе и думата с*е*л*я*н*и* или сте цензурирали :D селяни

4

Аз

преди 15 години

Само ултра ***, диви, необразовани, неадекватни се хващат на тия лъжи. Непрекъснато се говори по радио, ТВ да се внимава и все пак има ултра , които се хващат. Някой че и с по хилядарки изгарят.(а уж пенсионерите били бедни). Питах баба ми какво би направил в такава ситуация и тя ми вика: ами първо ще ти се обадя на теб, на баща ти или ***, все пак всички имаме ДхиСиеМи :). Пояснявам, че баба ми е на 70год и живее в малко селце(400души), но все пак гледа ТВ, чете вестници. На другата ми баба й звъннали и й казали, че съм блъснала човек в София бла бла бла. Баба ги напсувала (аууу срамота) и казала, че ще звънне в полицията. После ми се обади и много се смяхме.

3

преди 15 години

По телефона ме потърсиха с двете имена хора.Работя в малка фирма и ме търсят постоянно клиенти.Но сега беше различно.Представиха се за служители на Глобул Маркет.Поискаха ми електронната поща, да ми изпратят информация.Информацията беше линк към сайт, обясняващ различни източници на финансиране, съвсем легален и официален.После започнаха обаждания по телефона,предимно към и след 17 часа.Започнаха да ми предлагат да купувам високоликвидни акции, и то в САЩ, на другия ден ми предлагаха да ме абонират с намаление само за 40 лева за два вестника целогодишно, на третия ден пак искаха да купувам акции.Винаги са учтиви, културни , и леко нахално агресивни.винаги за фон на разговора се чуваше шум като от заведение, или обществено място, на което има много хора.Някой пъти бяха с подтиснати номера, други пъти с 0884...Не вярвам да има частна компания с толкова заинтересовани служители извън работно време да си вършат работата, и то от заведение...

2

toni

преди 15 години

ednite gi loviat,drugite gi puskat ili obratnoto.......