67

Исус от Бургаз

преди 4 часа

гласувайте будали резултата е Ясен от сега

66

Демократ

преди 4 часа

2

65

демократ

преди 4 часа

1

64

Е как бе

преди 4 часа

65 без бате Кокаинчо на къде

63

Анонимен

преди 5 часа

Сидеров има ли го?

62

Мобилния оператор

преди 5 часа

Ми търси пари ама чакай бе господин мобилен оператор не съм получил заплата още ай сиктир

61

Ще гласувам

преди 5 часа

За легализация на марихуаната само.

60

Аз не гласувам

преди 5 часа

За Престъпници!

59

Анонимен

преди 5 часа

Вече ще гледам с кеф как форумните баламурници се надпреварват да ми препоръчват числа, все едно че ще залагат на спортния тотализатор! ХАХАХАХАХА

58

Токмаков

преди 5 часа

ПОКАЖЕТЕ БЮЛЕТИНАТА НА СРЕДНАТА ПЕНСИЯ И СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ. МНОГО ИНТЕРЕСТНО ЩЕ Е КАК Я ИЗЧИСЛЯВАТЕ. И НАЙ ИНТЕРЕСТНАТА И ЧАСТ КОЛКО ХОРА В БЪЛГАРИЯ Я ПОЛУЧАВАТ. БЛАГОДАРЯ .

57

Джокера

преди 5 часа

Въпрос към властта ако ви посоча лица и фирми укриващи данъци и занимаващи се с пране на пари ще получа ли пари от държавата за разкриването на ОПГта източващи и изпрали милиони левове?Или Мутри ще ми пращате?Отново и пак ще трябва да се чудя къде да ги копам.

56

Българин

преди 5 часа

У тая държава само мутри поставени пица в бизнеси на властта , ДДС измамници зърнари и диригенти имат бъдеще поне докато СОБТ не нахлуе у тях през ноща и не ги разчекне ама като гледам как недъгаво се развива държавата тва нява да стане в близките 10 години.

55

Анонимен

преди 5 часа

До Анонимна НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ - ЗА КОГОТО И ДА ГЛАСУВАШ ИЗБИРАШ БКП. 80 ГОДИНИ ТЕ УПРАВЛЯВАТ БАЩИТЕ СИНОВЕТЕ ВНУЦИТЕ И ПРАВНУЦИТЕ. СИСТЕМАТА РАБОТИ БЕЗОТКАЗНО И НЕ Е СМЕНЯНА И РЕФОРМИРАНА ДО ДЕН ДНЕШЕН.

54

Анонимна

преди 5 часа

Не знам за коя партия да гласувам. Никоя от всичките не предлага решения на проблеми. Никоя не предложи да направи канализация в селата. Никоя партия не предложи да поправи плочките по тротоарите... Никоя партия не предложи финансова помощ за трайно безработните. Няма да се гласува и на тези избори.

53

Българин

преди 5 часа

Ако некой бежанец или талибан си търси българска лична карта мога да му продам моята и без това не ми е нужна само ми тежи у празния портфейл

52

Жоро

преди 5 часа

Аз съм демократ по душа, за кой да гласувам като в НС са само ДС-БКП

51

Гласоподавател

преди 5 часа

Мечтата ми е да умра от наркотици

50

Гласувайте

преди 5 часа

Да продължават такива като мадукян за точат милиони от държавния бюджет с съдешствието на министри и служби а вие да умрете в мизерия и бедност.

49

Анонимен

преди 5 часа

Бих гласувал само за Канала Харис, за да не дойде рижавияКлоун(осъден престъпник) пак на власт

48

До 47

преди 5 часа

Бих гласувал да обесят Путин, имаче НЕ!