64

Алекс

преди 4 часа

Обединените армии на 4 арабски държави бяха разнебитени от Израел,но Иран вярва,че някакви прокси групировки ще се справят.Персите наистина не са от най-умните.

63

Анонимен

преди 4 часа

До 58 - Ти изпитвал ли си фашизъм на гърба си? Явно не си, щом ръсиш такива бисери тука

62

Хубаво

преди 4 часа

е когато се пускат теми, по повод на които можем да се хванем за гушите. Макар и виртуално. Малко изпускане на парата!

61

Анонимен

преди 4 часа

До Лицемерие - А лицемерие ли е да се радваш, когато Русия влиза в Украйна и да ревеш, когато Израел влиза в Ливан? Как мислиш, ти лицемерно ли се държиш?

60

Анонимен

преди 4 часа

Абе къв чук я е ударил mисирkата, това са американски бомби и американски самолети с които удря!

59

Анонимен

преди 4 часа

До Това - Какви безспорни факти? Че в Украйна нямало война ли? Това ли са ти "безспорните" факти? Наистина имаш нужда от разговор със специалист. Притесняваш ме.

58

Анонимен

преди 4 часа

До А - А сега воювайки "ужкимски" уби един милион (според русофилски данни) украински военни, така ли? Я кажи и ти ли си мечтаеш за Комунизма, но иначе си православен? И ти ли живееш в ЕС, харесваш Русия, но за нищо на света няма да отидеш да живееш там? И ти ли мразиш долара, но никога не би си купил рубли? Обзалагам се, че се оплакваш от двойните стандарти на Запада, но иначе ревеш когато Израел влиза в Ливан, а се радваш, когато Русия влиза в Украйна. Фурнаджийска лопата знаеш ли какво е?

57

Лицемерие

преди 4 часа

Байдън ужким не подкрепя Израел в тази операция, а на дело, преди 2 седмици, им обеща пълна подкрепа от американския флот в Средиземно море и със самальоти.....

56

Това

преди 4 часа

е типично за кравешките кухи глави. Пред безспорни факти от безсилие тръгват на лични обиди.Ми то от същества ползващи външни тоалетни какво да очакваш?

55

До А

преди 4 часа

Кога???? Ако, ако, ако! Омръзна ми вече с тва ако! И Иран ако влезе във война с Израел ще я смачка, нали? Да ама АКО!

54

алабала

преди 4 часа

иран е като русия и северна корея, свински мехур с въздух и само миришат

53

А

преди 4 часа

бе кравешки! Ако Русия тръгне истински да воюва бъди спокоен. Ще го усетим. Всички!

52

Анонимен

преди 4 часа

Мрази долара, рубли не купува, не харесва Запада, в Русия не отива, на православен се прави, мечтае за Комунизма, от двойни стандарти се оплаква, с двоен аршин мери. Що е то?

51

Анонимен

преди 4 часа

Русофилите са същите като техните господари от Москва! Фурнаджийски лопати! Никога нямат едно и също мнение! Просто спорят за спорта!

50

Анонимен

преди 4 часа

Има ли поне един русофил, който в училище да е завършвал с повече от среден 3? Като чета коментарите тук имам чувството, че и среден 3 е страшно надценяване на способностите им.

49

Анонимен

преди 4 часа

"А бе, аутист! Това е краварска пропаганда. Ти беше ли там да видиш?" - А ти беше ли там да видиш? хахаха Това русофилите сте с толкова полирани мозъци, че нямам думи... Нали именно вие русофилите твърдите, че вече над милион украински войници са унищожени? Или няма такова нещо, всички са си живи и здрави? Уточнете си опорките първо и тогава се излагайте със смешните си коментари. Ако няма война, значи няма унищожени украински военни. Ако има унищожени украински военни, значи има война. Избарай!

48

Анонимен

преди 4 часа

Хаха, великите евреии една година не могат да се справят с камиларите от хамас въпреки американската помощ която получават

47

7373

преди 4 часа

Световната общност се прави, че нищо не се случва. И ще плати висока цена. И войната в Украйна и войната в Близкия изток трябва да приключат. Мироопазващи сили за поне 10 г. и в двата района по подобие на бивша Югославия. Това е решението!!!

46

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 44 Ми пред фактите няма как и какво да отговориш! Даже и вие, от ЛГБТИ обществото които сте известни с празните си и скалъпени изказвания!

45

Анонимен

преди 4 часа

Абе рашки, на вас всичко каквото не ви изнася е пропаганда! Аман вече от вас! Застанете като мъже и вземете една позиция без да разтягате локуми по цял ден! Нали по 1000 украинци на ден избивате, това какво е? Не е ли война? Нали с НАТО воювате, това не е ли война? Последно?