46

Анонимен

преди 6 часа

Само слабите хора кълнат и плюят. Силните грабват мешката и отиват на фронта. Тука грантаджиите пак са с лозунга - "ще видите вие щатите като се намесят!". Еми намесиха се и к'во. Нито Израел победи, нито Украйна. Нищо де, грантовете трябва да се заработват.

45

WTF

преди 6 часа

Господ ще накаже Русия, затова че се гушка с ислямиските джихадисти! Няма страшно!

44

Крундел

преди 6 часа

естествено, нали те ги финансират, обучават и поддръжат, загуба си е...

43

Анонимен

преди 6 часа

Мръсни ***, ако си седяхте мирно, нямаше да има войни по света! За всички ни е ясно, че вие стойте зад 7 актомври! Искахте чрез зверска провокация да запалите арабския свят! Ама не стана, защото се слаби! Израел ви потроши зъбите! *** зган!

42

Хай живе Украiна!

преди 7 часа

Много странно, но този Писков е постоянно с мобилен телефон! Имам чувството, че и неговият баща е унодил майка му с мобилен телефон. Отвратителна руска му работа. Да изчезнат завинаги от хоризонта от хоризонта на ЕС.

41

Руският премиер

преди 7 часа

Михаил Мишустин пристига на официално посещение в Техеран и ще бъде приет от избрания наскоро иранския президент Масуд Пезешкиан.

40

Анонимен

преди 7 часа

Мрази долара, рубли не купува, не харесва Запада, в Русия не отива, на православен се прави, за Комунизма си мечтае, от двоен аршин се оплаква, с двоен аршин мери. Що е то?

39

Анонимен

преди 7 часа

нормално, нлаи сте съюзници...

38

Анонимен

преди 7 часа

Дано един не остане жив в Кремъл! Долни *** Руски! По-долен народ от Руския няма! Не че в САЩ и ЕС са добре, но поне не са долни убийци като тези, които убиват деца, жени , болни хора и подчиняват народа си и го унижават!

37

Анонимен

преди 7 часа

Дано един не остане от тези терористи подкрепени от Иран и тези в Русия! Долни мафиоти и убийци!

36

Анонимен

преди 7 часа

Сега и Румен Радев ще го осъди, след това и фалшивите Евроатлантици Бойко и Пеевски! А пак Костадинов и Слави вече са на погребение!

35

До 31

преди 7 часа

Да уркостя,че Израел уби повече цивилни за два месеца от колкото в Украйна загинаха за две години,с защо не кажеш за Бандеровците колко убиха в Донбас от 2014 до 2022г като голяма част от тях са и украинци

34

КСИР използвал

преди 7 часа

предимно произведени в Русия или КНР комуникационни устройства. Не сте ни информирали, че Русия е производител/износител на комуникационни устройства.

33

Анонимен

преди 7 часа

Остава Израел да ликвидира и онзи отворкото аятолах Хаменей и да се започва. Иран ще обяви война на Израел, но за да стигне до него ще трябва да мине през поне 2 държави. През това време САЩ вече ще са обявили война на Иран и ги почват по бързата процедура. За няма и месец, Иран отново ще е в лоното на демокрацията.

32

Огромен брой жертви!

преди 7 часа

Песков се загрижил за огромния брой жертви сред цивилното население на Ливан, а не го е грижа за руските атаки срещу цивилните обекти и лица на Украйна, където военнопрестъпниците му умъртвиха повече от 1 000 деца, още толкова ранени /осакатени/ и 100 000 украински деца са отвлечени да бъдещи руски еничари...

31

не е до вяра

преди 7 часа

Костя - то се вижда практически.

30

До Бандерас

преди 7 часа

А ще кажеш ли защо или още ще го разтягаш тоя локум най-вече за Буча

29

O --$·34

преди 7 часа

До Анонимен25... KOMUHICT??

28

Елементарно Уотсън

преди 7 часа

Имам съмнение, че Песков е кравар защото винаги говори по краварския си телефон.

27

Бандерас

преди 7 часа

Загрижили се те милите за безразборни бомбардировки над жилищни сгради. След като градове като Мариупол и Буча бяха на 90% унищожени. Това се казва да си нагъл до мозъка на костите си лицемер.