358

Коко Бароко

преди 5 часа

Тази оФца, ако не и се живее на мене ми се живее и Украйна ми е никаква, аман от военизирани гLупаци. Няма ли да и дадете акъл за МИР,а? Нагляри долни.

357

Анонимен

преди 5 часа

На 9 април 1940г рано сутринта Германия напада Дания. Смелите датчани геройски се сражават с германците, дават 16 убити. 6 часа по-късно Дания обявява капитулация.

356

тъпомер

преди 5 часа

А коя е Дания във воено положение,и къде се се вре,на тая сигурно жена и я отсвирила и сега бълва та бълва ....

355

дедо Груйо

преди 5 часа

Голташка Русия вече няма хората и парите да си опази територията. Курск го доказа. Пoтю е шах и мат. Трябваше да се откаже. Защото ще губи повече тепърва. Остана му едно копче. Ама и другите имат копчета. Питайте в Хирошима как беше. Тепърва идва kypaна за Русия. Влязоха във филма, а имат територия за губене.

354

Отец Иван

преди 5 часа

И защо Дания ще иска ядрена световна война?Тая нормална ли е ,майка ли е или обикновено изчадие адово ,просто поредната западна антихристка?

353

Фитока

преди 5 часа

Оф,първо 200-300 км обсег нищо не променя и второ не в до позволение,а явно западен персонал е ключов за насочването.В някой момент Мечката ще халоса някоя западна база или флот,пък нека НАТО да попречи,да видим как и какво ще направи по въпроса,ако стане това.Само вой за злият Путин ще има.И ми се струва,че ще предпочетат нещо английско,другото е американско едва ли ще е по тях.Както японците казват за да има мир остави лицето на противника неопетнено

352

Анонимен

преди 5 часа

Тая кобила пак ще яде шамари от някой гневен датчанин, ама този път може и да не са само шамари.

351

ГОСПОД НАКАЗВА РУСИЯ

преди 5 часа

ЗАТОВА, ЧЕ Е АЛЧНА ЗА ТЕРИТОРИИ И ГРАБЕЖИ ! В 2027 ЩЕ СВЪРШИ ВОЙНАТА И ВСИЧКИ ПОРОБЕНИ ОТ КРЕМЪЛ НАРОДИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ БОГАТСТВА, А РУСИЯ ЩЕ СЕ СВИЕ И ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТРУДИ, ЗА ДА СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА ! СВЪРШИХА ВРЕМЕНАТА НА ГРАБЕЖИТЕ !

350

Ива

преди 5 часа

Вместо да дава акъл, нека Дания да използва въпросните оръжия!

349

Анонимен

преди 6 часа

Руската мечка е вързана на китайски синджира. Ако Китай се откаже, Русия се разцепва.

348

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 часа

Гледам новините в чужди сайтове. Нато нямат търпение да разпорят Руснята при 1 тяхна грешка. Много ще гори. Има и пехота 800к, готови да тръгват за Масква. Големи шамари идват. Пoтю че яде тукати.

347

aZ-ът

преди 6 часа

Това, което украинците и надрусания им президент не могат да разберат е, че Западът ще ом разреши ударите навътре в Украйна (смятай тоя на ква каишка са , храбрите украинци, смях) само защото това ще принуди руснаците да приключат Украйна възможно най бързо. По бързо отколкото и на Путин му се иска. За да го хванеш това , не се иска много мозък, иска се просто да не си се друсал последните 24 часа. По възможност.

346

Невежи ероатлантици!

преди 6 часа

Някой да обясни на МЕТЕ че махането на червените линии означава Дания барабар с Полша и всичко наоколо да станат част от Руската империя

345

Батко Атлантик

преди 6 часа

Рашка забрави някои факти. Стара японска поговорка от Хирошима - който има атом, може да пусне атом.

344

Батко Атлантик

преди 6 часа

Руснята малко ще се посвие със 100 км. Иначе ке изяде урана.

343

Анонимен

преди 6 часа

Да им дават разрешение и да приключваме войната. В момента, в който *** натисне червеното копче, да натискат и от другата страна и който оцелее след това да знае да не допуска пак *** като Хитлер и Путин. Това е решението.

342

запознат

преди 6 часа

И тази ли *** говори за ескалация на военните действия, при условие, че е редно да говори за тяхната деескалация! То е лесно, когато тя и сънародниците и не са въвлечени пряко във военните действия и не загиват за едно няма нищо!

341

Анонимен

преди 6 часа

Колко лесно е да се говори така, докато украинците са тези, които умират. Такива като тази седят пред ТВ, гледат, анализират и коментират.

340

Руя

преди 6 часа

Тая няма ли кой да и запуши устата.Жената е за Карлуково.

339

Олимпий Панов

преди 6 часа

Призоваваме Русия за урок да затрие Дания!Само една ракета плз!