10

Анонимен

преди 1 ден

Имайте малко повече достойнство бре калинки. Тия ви плюват вие си мислите че дъжд вали :)

9

Банката

преди 1 ден

Какво очаквате от Гербераски *** на служебна власт скрили са се в храста каро Лидеро им , а Тошко Африкански гледа да обере гласоподавателите на Краси чернияКачан от ВМРО-то да добутат до следващият парламент. После Славчо Лисий 1 с езика ще обслужва Банкянският за Сглобка 2 + 1

8

Ани

преди 1 ден

Български дипломат каза,че не нарушен протокола,защото това е неофициално посещение и там където е направена снимката има българското знаме и знамето на ЕС. Знаме се поставя когато има официално посещение, сключени споразумения и предварително е обявена програма къде,какво и как ще се случи. Като чета написаното външно министерство реагира неадекватно на нервозния македонец.

7

Анонимен

преди 1 ден

Двама се карат, трети печели.

6

тъпаци са българите

преди 1 ден

Макетата много финно ги разиграват като маймyни. Българите доказано вече не стават за народ, вижте само политиците последните години.

5

До Анонимен 3

преди 1 ден

добре че сте вия, крадците на история и фалшификатори на надгробни камъни, че да има аршин света за мерене на не-мизерност. жалки служители в Дисниленд-Скопля.

4

Анонимен

преди 1 ден

Като отказвате се дупите

3

Анонимен

преди 1 ден

мизерници сте и мизерници ке останете бугарипрости

2

Наблюдател

преди 1 ден

И къде са "европейските" ни партньори? Или пак чакаме Урсула да им размаха пръст!? Тя ходи и в парламента им, но видя за какво става въпрос и вероятно никога няма да се върне...

1

Анонимен

преди 1 ден

европейския тон включва навеждане и прайд всеки ден