33

М

преди 1 ден

Тази лоена топка трябва да иде при доктор Емилова за месец, два. Дано тогава му се проясни мозъка че вече ми прилича на луд с картечница

32

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен #27, дето си написал "Колкото по бързо Пеевски поеме власта в ,толкова по бързо България ще. . . " Безобразни хопра на пазаря в Пазрджик говорят страхотии акто : че дебелия мрази турците защото когато са го образвали са му отрязали пиклишкатаДоЗадника, което силно променили хормоналния му баланс и затова започнал на пее когато кара ски.

31

Анонимен

преди 1 ден

До Анонимен 27 Ти не си със всичкия си мойто момче! Ще има да ревеш, ако тая мутра заграби държавата. От никого не го било страх? И как разбра? Нима не виждаш как след като го намагнитиха стана главния натегач на посолството? И защо, сигурно от липса на страх от когото и да е????

30

Гошо

преди 1 ден

Шишо, или имаш татус на гърдите си с лика на Путин или негова снимка в цял ръст над леглото си. На лягане и на ставане Путин ти е в устата, ами отиди в Москва и се разцелувайте. Един дрипльо щеше да му бие шамари и като отиде като Аслан се върна като на.сран, защото го изгониха за некадърност.

29

Анонимен

преди 1 ден

Крадецът на ДПС като какъв се изказва и дава указания? Може би след като открадна етническата партия, сега се чувства онбашия?

28

Анонимен

преди 1 ден

Един такъв Народ! Един такъв Райх! Айнен, Цвайнен, Драйнен Швайнен! Слава на Свинския Триумвират на трите прасета Пеевски, Боко и Тошо! Прасетата ще управляват хората! Свещенната Свинска Империя Чалгария на три морета! Всички ще ходите на четири крака! Четири крака добро, два крака лошо!

27

Анонимен

преди 1 ден

Колкото по бързо Пеевски поеме власта в ,толкова по бързо България ще започне да се възстановява !!! Той е единственият истински нормален българин ,който винаги казва истината и не го е страх от никой и нищо !!!! Ще спечели изборите убедително ...

26

Анонимен

преди 1 ден

До АнонименЦитат "Пеевски в случая е точен, но другарите копейки трябва да защитават сега(видите ли), македоно-сръпско-руското влияние. Иначе да се пишат на големи патриотари." ОБРАЗОВАЙ СЕ МАЛКО ПРЕДИ ДА СЕ ПЛЮНЧИШ И ДРЪНКАШ НЕСВЪРЗАНО. А Пеевски че е вече новия лидер на българската краварско-еврод*жендърляшка тълпа - това е факт НЕОСПОРИМ. Честито на печелившите!

25

Анонимен

преди 1 ден

Шиши, призови да върнем ветото и ще те призная

24

Tarikat

преди 1 ден

Официалните БГ власти да почакат 1-2 години с емоционални реакции на това. В момента се вижда че РСМ няма държава а и някакво по-трайно правителство. Там е "микрофона е ваш". Никой от агитката им не носи отговорност Да Бъдат оставени да си псуват и вият на воля.Без внимание!

23

стига бе

преди 1 ден

Нали вие бре еффффеееендии барабар с банкянскиии 2луп и про100Киро вдигнахте ветото на вардарци. Дадохте им коз, сега ревете като девици.

22

Стига вече

преди 1 ден

Не мога да резбера какво общо има прасето Магнитски с външната ни политика. Защо давате трибуна на престъпници и се опитвате да легитимирате дебелака като български политик. Отавна трябваше да е в затвора. Или сега защото *** и грухти срещу Президента и Русия изведнъж нашите продажни евроатлантици забравиха как го доскоро го оплюваха и вече пропознават в него саратник, защото другите "аталантически" лидери са ОТКРОВЕННО смешни. ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА МАЙ ВЕЧЕ Е ЕВРО*г*ЕЙСКА ПОГОВОРКА.

21

Анонимен

преди 1 ден

Пеевски в случая е точен, но другарите копейки трябва да защитават сега(видите ли), македоно-сръпско-руското влияние. Иначе да се пишат на големи патриотари.

20

Анонимен

преди 1 ден

Изгоения от партията си, който си прави нова партия, която няма да има и 2% подкрепа, решава да дава наклон на президенството. Еха! Пуканките вадим!

19

Родопа не Европа

преди 1 ден

Този Пеювский май че изгонили от ДъПъСо кат многу лающе куче, а то продъжава да се представя за председателя.

18

баба мара

преди 1 ден

с посланика не се решава въпроса някои насъсква македония по подобие наукраинския сценарии

17

Анонимен

преди 1 ден

Браво бе, Деляне! Магнитски не работи, както и санкциите.... :))))))

16

Анонимен

преди 1 ден

Грухар, ти кога ще се извиниш за дето крадеш от държавата ни ?

15

Анонимен

преди 1 ден

Когато е прав Пеевски , е прав. Иронично или не за сега той е единствения политик в НС с t0пkи и мъжество. Останалите барабар с "алфа омега мъжкаря" Борисов се снишават по темата.

14

Анонимен

преди 1 ден

Факт е,че Македония е под сръбска и руско влияние.А България -под руско.Така,че двата режима трябва да се разберат...