77

Анонимен

преди 1 ден

В това положение в което живеем от 30 години насам Да до голяма степен освен банкянския и компания останалите сме всички до един мизерници.

76

Закривай Македония!

преди 1 ден

И проблемите изчезват!

75

Анонимен

преди 1 ден

Всеки, абсолютно есеки частен (а и държавен) бизнес на високо ниво в икономиката у нас се отчита на някой руски политик от обръча ординарци около Путин! Българската икономика е в тотална зависимост от руските корумпирани политици - рекетьори начело с "бащицата" от Кремъл! Това е истината! Нашите зависими "бизнесмени" източват България за да се очитат регулярно на Русия и то за сметка на българския народ! Македонските завицими "бизнесмени" от Сърбите, а те от Московските източват макетата....

74

БРАТУЖКИМ

преди 1 ден

КОГАТО СИ РУСКА *** СИ ВЪЗМОЖНО НАЙ ДОЛУ...НИЩОЖЕСТВО И ТО ГНУСНО...

73

Анонимен

преди 1 ден

Има доза истина е твърдението на македонския министър защото нито един Mизерник който плюе по президента не е обявил подкрепа най ги бива да хапят и плюят

72

Анонимен

преди 1 ден

Естествено че сме мизерници, живеем по зле и от чиганите!

71

Анонимен

преди 1 ден

С подобни селяндурски изцепки, с които се качва адреналина на масата и от двете страни на границата, е повече от ясно, че Северна Македония няма как да получи зелена светлина от София за присъединяване към ЕС при което и да е правителство в България. Ми не е чак толкова трудно да се схване, че явно това е и целта на упражнението. А защо е това насаждане на омраза, всеки сам да си отговори.

70

Майора

преди 1 ден

Ало Николоски , поради що се срамиш да се наречеш болгарин и се правиш на сърбин? На теб како и на останалите управляващи ни е ясно що значи протокол и кога се сака знамето на госта! Засрами се , вие сте част от българския народ с използване на местен диалект и историята ни е обща! А защо не протестирахте когато вашия премиер беше в Хърватия и там също го нямсше вашето знаме! Не се правете на света вода ненапита , докато не спазвате международните договори и спогодби , няма да влезете в ЕС!

69

Анонимен

преди 1 ден

Имаше един стар виц за Тито, в който той дава указания за своя външен министър: "Политиката се прави со паре и соДупе... Паре нема. Действай." Така дясната ръка на Християн Мицкоски е дал указания от коминтерна на Александър Николоски да нарече българите "мизерници: и че нямаме с тях общи корени за да може Силяноска идвайки в България на безплатен концерт да получи от българския президент Радев и малко парици. за да има по медиите към българите в Маке "со ПАРЕ и соДупе за КОМУНИЦИ"!

68

История

преди 1 ден

До Анонимен 68...не смесвай нещата,не си им адвокат...Политиката си е политика...Историята си е История...една е,две Истории няма...Нека да не харесват българските политици,и аз не ги харесвам но да не изопачават Истината...

67

Анонимен

преди 1 ден

Българските политици са по-зле от мизерници! Това не важи са останалите Българи! 70% от Българите не намират общо с тези мизерници и затова не гласуват на избори! Дано Макето да имал предвид това, защото и аз съм съгласен с него. Даже са много по-лошо от това! Но има 70% Българи, които са нормални хора и не заслужават мизерните си политици!

66

анонимен

преди 1 ден

Деветдесетте години ходих през седмица в Македония ! Имах фирма и търгувах с тях , цялата съм я обиколил ! Не ние , те са мизерници и то - големи ! Там има села , които са като отпреди хиляда години , нямат улици дори в тях - пълна скръб ! Градовете - горе - долу ! Имат една магистрала и тя е строена от Югославия ! Освен чушки , друго там не расте !

65

Анонимен

преди 1 ден

Сегашните северомакедонски упрвници очеизвадно са си на руско-китайска издръжка. през оная им работа е присъединяването на държавата им към ЕС, точно обратното, усилено работят срещу това. И посочването на ясен външен враг - в случая България, само налива вода в мелницата им. Същото е валидно и за руските партии в БГ - пеят в същия хор, със същата цел.

64

Анонимен

преди 1 ден

Макето няма предвид в буквален смисъл а в преносен! Поведението на политиците ни е мизерно! Не бедно, а много непочтено и долно! Това има предвид! А това е факт и над 70% от Българите се убедиха и не гласуват на изборите! Но нашите медии са склонни да изопачават! Даже Македонците да имат общи корени, не биха искали да го признаят това! Вижте ни политиците и ще разберете защо! В Македония са разделени на две групи политиците и там не гласуват 7 пъти за 700 милиона лева! Болна работа!

63

Бонго Бонго

преди 1 ден

Докато е Радев ще е с мизерниците.

62

Анонимен

преди 1 ден

До 63 Ти момче , или се гръмни ,или марш в Македония ,или Русия !!! Такива изменници ,като тебе ,трябва да се гонят от България !!

61

Анонимен

преди 1 ден

Русия ще вземе Сумска област в отговори на атаката в Курск.

60

Анонимен

преди 1 ден

Руските сви.не от години работят ,за отклоняване на Македония от ЕС !! Минковски е русороб и сърбоман и ако дойде в България ,трябва незабавно ,да се арестува ...

59

Очуден

преди 1 ден

Ние българите сме най-стабилния народ, но от некаде ни идват политици мизepници, мене много ме очудва това нещо, как на един такъв стабилен народ от некаде му идват политици мизepници, седя по цял ден на таборатката и се очудвам.

58

Анонимен

преди 1 ден

Макето е прав, но не важи за всички Българи, а само за мафиотите политици! Те унищожават България и се опитват да направят същото и с Македония като я завладеят! За ваши сведения ГЕРБ,ВМРО и ДПС владеят голяма част от бизнеса в Македония! Като за това им помогнаха Груевски, Заев и не само!