259

Случайно

преди 3 дни

да е дочул какво е казал колегата му С.Липавой?Или шоутата в този напрегнат и опасен момент са им приоритет.Или си мисли,че ген.Кларк тръпне от нетърпение да даде живота си за нашата сигурност.Дано се опомнят яките ни "атлантици",докато не е твърде късно!

258

Анонимен

преди 3 дни

Защо Авиошоуто е ПРЕМЕСТЕНО от м. ЮНИ, чак СЕГА?

257

ДП

преди 3 дни

Нагло грухти в *** България, най-големия големия *** в републиката

256

Тома неверни

преди 3 дни

РадеФ,какъв летец си бил,но си слаб Президент...И за какъв.....си тръгнал да си чукаш срещи с македонката,пак ни вкара в скандал...

255

Анонимен

преди 3 дни

Ами да бяха станали цигулари и нямаше,да рискуват нищо !

254

РАДЕВ ЗАКОПА ВВС

преди 3 дни

ЮМРУКА НИ ДОКАРА 7 ПЪТИ НА ИЗБОРИ И ЕДИН МИЛИАРД ЗА ТЯХ. С ТЕЗИ ПАРИ АВИАЦИЯТА НИ ЩЕШЕ ДА ХВРЪКНЕ!

253

Анонимен

преди 3 дни

Шапкарина си бил жертвал живота докато праскал Деса в канцеларията :)

252

Анонимен

преди 3 дни

Това някой да си прави Пи Ар със смъртта на свои колеги, е най-гнyсното нещо на света!

251

хюго капет

преди 3 дни

Щото Кеша е рискувал живота си за България. Като е крал захар от артелното и керосин от ГЗМа.

250

Анонимен

преди 3 дни

До Йордан В България даже пътните полицаи си рискуват живота много повече от охранените пилотчета, дето ЦЯЛ ЖИВОТ не са имали ЕДНА бойна мисия.

249

Йордан

преди 3 дни

Не си спомням Радев да е рискувал живота си за България. Някой спомня ли си, или пак са само мръсни лъжи от Президентчето?

248

ат

преди 3 дни

Защо всеки ден трябва да слушаме елементарните и уникално *** изказвания на тоя изпаднал шишкебап. Стига сте занимавали хората с наглия магнитски престъпник.

247

Анонимен

преди 3 дни

господин Непрезидент, това че МО е внесло искането за авиошоуто е така но навярно под ваш натиск. Военно въздушните ни сили не са твое забавление а за отбрана, така че престанете да си правите куклен театър с летците да изпълняват пред вас фокуси.

246

Анонимен

преди 3 дни

Руския чорап се е самозабравил. В качеството си на държавен глава има определени очаквания към това да се държи на ниво, дори когато селя ка в него надига глас. Представете си в цивилизована държава да държи такъв език на журналисти. Явно вече се вижда в ролята минимум на български Лукашенко.

245

Анонимен

преди 3 дни

Брей!! Вместо да приемате пари от Пеевски да плюете Президента, да бяхте направили нещо , да не ви се налага да печелите чрез тро...лене! Някой протест за 25 години , управление на Тиквун и Шишо ??!!! Президента няма правомощия , неграмотни , неадекватни , сънародници!!!! Всички решения се взимат от Парламента!!! Нали вече не е Тошово време ,че Президента да направи нещо!!! Аман от пишещи по форумите сла...бо...умни!!

244

Анонимен

преди 3 дни

До До 282 Рейтингът на Радев няма и сега да падне, защото е манипулиран. Върховния главнокомандващ, военен летец и бивш шеф на базата в която се случи инцидента, сочи друг за виновен - Тагарев.Това какво означава за мен? А за теб?

243

Анонимен

преди 3 дни

Пеевски е учил до 5 клас, все едно да смятате някаква мутра от ВИС за политик

242

До 282

преди 3 дни

Ами отиваш с Уколандията и те така и без това на повече хора им писна да храним украинските нагляри

241

кога

преди 3 дни

ФУРАШКА ПО ПОТНИК И ВДИГНАТО ЮМРУЧЕ РИСКУВА ЖИВТА СИ

240

Анонимен

преди 3 дни

БЕЗСРАМИЕ! ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ С ГОЛЯМА ПЕНСИЯ!НА ПОЛУЧАВАШ ГОЛЯМА ЗАПЛАТА И СРЕЩУ ТОВА РЕЗУЛТАТИ ОТ ТВОЯТА РАБОТА Е ПЭЛЕН КРАХ НА ВВС!СТАРА ТЕХНИКА РЕМОНТИРАНА НА МИЛИОНИ ДОЛАРА В МОСКВА ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ВВС ДОВЕДЕ ДО СМЪРТТА НА НЕВИННИ ПИЛОТИ!РАДЕВ ТИ И ТВОЙТЕ ПРОДАЖНИ ГЕНЕРАЛИ СТЕ ВИНОВНИ ЗА СМЭРТТА НА ТЕЗИ И НА ЗАГИНАЛИТЕ преди години! Даже има случаи когато лично РАДЕВ Е ВОДИЛ ПОЛЕТ ЗАВЪРШИЛ СЪС СМЪРТ!