26

до 27

преди 3 дни

Често са и глупави бедните. Те затова са и бедни. Ако пък са много умни и много бедни дори при много скъпо висше образование има стипендии и ще им е безплатно. Висшето в България е супер евтино и некачествено. С ульо и П ульо завършва.

25

До 14

преди 3 дни

Бедните не са незнаещи и неможещи, а честни хора.Живеещи без кражби, измами, избягващи кредити.....

24

До 16

преди 3 дни

Напротив,,,фунията трябва да е отворена широко за влизащите и тясна за излизащите специалисти.Днес има супер ликвидационна сесия за медици- знаеш,не знаеш,взимаш диплома.Не знам дали и в други вузове е така.Тези,които нямат ресурс за повече да учат занаят,ама и това не се прави както трябва.Професионалните гимназии рядко имат досег с практика по професията,която учат.А учебните програми се изготвят в МОН.

23

Добра новина

преди 3 дни

След 5-10 години изкуственият интелект ще може да преподава индивидуално на всяко дете според неговите когнитивни способности. Контролните и домашните ще са в миналото. Оценката на знанията ще се извършва по време на преподаването. С голяма точност ще бъдат маркирани всички заложби и таланти на детето. Достъпът за въпроси и разяснения до този "учител" ще е 24/7. На детето ще е нужно само едно пособие - таблет. Училищата ще трябва да се преобразуват в спортни центрове.

22

Рахел

преди 3 дни

Голям повод за радост ;-) Институция за кондициониране на малките хамстерчетата за въртенето на колелото от 8 до 17, когато пораснат. Родителите са доволни понеже ще имат повече време за... въртене на колелото. Успех на дечицата, защото нашите ще имат нужда от обслужващ персонал. :))

21

Анонимен

преди 3 дни

Нищо не струва ние сме "много"развита икономическа страна ,ето скоро ще приемем еврото,и пей сърце.

20

Анонимен

преди 3 дни

И защо към учебниците трябва да има помагала? Неразбираеми ли са, какво им е на тия учебници? Аз не помня едно време да сме имали каквото и да било помагало, по всеки предмет имаше един учебник и си носиш тетрадка за този предмет. И в по-горните класове, тези, на които не им се учеше особено, си носеха само една тетрадка, казваха, че е по всичкология и пак бяха по-грамотни от сегашното поколение.

19

Анонимен

преди 3 дни

500 лв си е оферта, вчера 4 души в квартална кръчма по 1-2 бири и нещо за мезе - 100 кинта.

18

до 16

преди 3 дни

Абе не точно. Само висшето трябва да стане много скъпо. Дори в най развитата демокрация Америка училищата са безплатни и достъпни за всички и всички деца ходят на училище поне до 13-14 годишна възраст. Там 99 от населението са грамотни и могат да четат и пишат. Виж вече след 14 като не ти се учи ставай гангстер и се занимавай с нещо незаконно.

17

Ивелин Михайлов

преди 3 дни

моите учат само с частни учители.. пуснах ги малко на училище и почнаха редовно да миришат на цигари.. сега вече са ок и оправиха оценките

16

Анонимен

преди 3 дни

до 16 то ако стане така ще има 5 милиона човека дето не могат да си напишат името

15

Програмист

преди 3 дни

моито учи по немски и руски учебници.. българските са пълни с правописни и фактуални грешки и стават само за разпалки.. има 2 медала по математика и 1 по физика, изучава фотолитография и реактивни двигатели в момента на 14 е.. а вашите ще въртят геврека в англия като бащите си..

14

Анонимен

преди 3 дни

Трябва да стане още по-скъпо,за да се филтрира доброто. Бедните са некадърни. Техните деца вероятно също ще са такива. По-добре да не ходят на училище, за да не се учат да пишат тъпoтии навсякъде.

13

Анонимен

преди 3 дни

колко струва детето да е добре образовано и да бъде човек ?!

12

Исторически парк

преди 3 дни

правете хоумскуулинг!

11

Българин

преди 3 дни

пълна лудост е да пратиш детето си на българско училище.. след 12 години ще имаш завършен наркоман дето пуши по 2 кутии на ден и не знае кой е Левски.. в тикток е пълно с интервюта, където се вижда за какво става на въпрос!

10

Колко струва,

преди 3 дни

е толкова струва. Всяка следваща година струва повече. На който не му изнася има поле, крави, овце, патки.

9

тоталитарна система

преди 3 дни

Кога ще се изследва вредата, която нанася училището на психиката на децата?Вредите надхвърлят с много минималните ползи от неща, които децата вече спокоймо може да научат в интернет.А техните права?Мислите ли , че тя изобщо не искат и да чуят за такова образование.Що за система тип биг брадър?Или те понеже нямат 18 г нямат и права?Много жалко.

8

Ивелин Михайлов

преди 3 дни

синът им Марк... ТРЯБВА ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА ИМЕНУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА С АНГЛОСАКСОНСКИ ИМЕНА! ТОВА Е УМИШЛЕНО ПРЕТОПЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ОТ БЕЗРОДНИ РОДИТЕЛИ!

7

Психолог

преди 3 дни

Ходенето на училище е полезно, защото развива интелекта. Според някои е по-полезно даже и от марихуаната. Затова, нищо че е скъпо, може би си заслужава.