18

Анонимен

преди 4 дни

То така се глобява Сигорно и за пътник и на него ли трябва да пишат акт ако няма карта или ще спи в районното

17

Анонимен

преди 4 дни

Ако МВР си върши качествено работата нямаше да има смях по донос за лична карта на курсист срам МВР срам за ловеч.Тоя дето е дал доноса да го попитам начално обучение къде се води в града с трите улици че смях ионко ионко какво доживяхме

16

Анонимен

преди 4 дни

Може да глобявате за лични карти на курсисти пак Йонко сутринта ви каза че са подметки ще се видим на 25 на протеста и ще ви гоним до дупка с корумпираните инструктори

15

Спомени преди 89

преди 4 дни

Пред нашия блок се бяха събрали да се карат не престъпници, а хулигани. С какво се плашеха един друг? "И милицията не може да те спаси!" Не съм виждал дебел милиционер, всяка седмица имаха спортен полуден, главно тичане. Бяха много честни. Да, биеха здраво, но само тежки престъпници - но тогава нямаше такива, десетина годишно. А престъпниците рядко стигаха до съд. С два три юмруци по бъбреците, изнасилвачът умиране много бързо.

14

Смехории

преди 4 дни

След като няма престъпление в България в което да не участва бивш или настоящ полицай, най големите нарушители по пътищата са полицаи, половината полицаи са на хонорар при мутрите.....за какво говори този ***?

13

ХаХа

преди 4 дни

А новио кмет мисли ли да оправи осемте дупки *** ботевградско посока тангентата, щото некой тир може да литне, без друго дупките в София вече са на секи километър

12

Анонимен

преди 4 дни

Айде отново старата песен на нов глас. Отворете статистиката на НСИ за 2022 за най-главна причина за ПТП със смъртници. Пияни и дрогирани общо 2%. Останалите смъртни случаи за предизвикани от 98% трезви шофьори.

11

Очвевидно

преди 4 дни

Прилича на неандерталец; достоен продължител на шумкарската каста, натрапила се в ключови институции от '44 насам...

10

.

преди 4 дни

Хайде, хайдее и ти си ден до пладне.Ден да мине, самун да замине.

9

Полицаи

преди 4 дни

Стягайте се за Новия Народен съд. Всичко останало е ала бала. Няколко десетки хиляди безпомощни старци и баби бяха избити по селата зверски за десетина лева, докато вие пазехте върхушката.Няма да има прошка.

8

Анонимен

преди 4 дни

Трябва да ги съдят само ако са извършили престъпление, а не заради това че са пили.

7

МВР потвърди

преди 4 дни

Че няма да падне и косъм от главата на престъпник!

6

Анонимен

преди 4 дни

Не ги разбирам тез майки: Максимални присъди само заради това , че някой е пил алкохол като кара? Те пускат от ареста хора които са извършили престъпления и ги оневиняват, а тез искат да вкарват хора заради алкохол с максимални присъди? Е.. как да бъдем нормална държава?

5

Изненадан

преди 4 дни

Мисля, че съм го виждал в зоологическата градина.

4

Анонимен

преди 4 дни

Знаем, ще проправяш пътя на копоите на Пеевски, не съм се съмнявал и за секунда.

3

Анонимен

преди 4 дни

Трябва повече присъствие на полицаите по пътищата и целта трябва да е да се ограмотяват водачите а не просто да се слагат глоби. И полицаите трябва да решават дали да слагат глоба или да има само предупреждение ако някой е изряден или прави някакво леко нарушение. Полицията не трябва да се ползва само за събиране на глоби като някаква касичка. Едни се крият по храстите другите дебнат къде се крият първите. От това няма добър резултат както се вижда.

2

хаххахахахаха

преди 4 дни

никъде никакъв минцифай. заврени в офиси и шубраци.

1

Bai Dun

преди 4 дни

Единственно което виждам и слушам са красиви приказки, на практика никой не си мърда и пръста !!!Катастрофите всяка година взимат все повече жертви и вината е отчасти и на полицията !!!