175

Анонимен

преди 3 дни

В свободна и независима Чечня ще обесят и Апти ,и Кадиров.

174

Who Cares

преди 3 дни

До АнонименКак ли?! Според Скот Ритър, Апти известно време е полеви чечнски командир, но застава на страната на Кадиров-баща тъй като не приема уахабизма. В отговор Басаев (ако знаеш кой е?, но се съмнявам) избива цялото му семейство, вкл. трети братовчеди. Апти оглавява група от около 100 чеченци и тръгва из планините с една-единствена цел - да ликвидира Басаев, което и става може би и с негова помощ. След това застава изцло на руска страна и известно време е из военното министерство на Чечня.

173

costaman

преди 3 дни

Ахмак-муджихидин,предател,-лице на руската армия?

172

Просроченият Зе

преди 3 дни

с всички сили се старае да въвлече отан /нас/ във война, а Пиндостан му подиграва.

171

Анонимен

преди 3 дни

И как тоя чеченец се превърна в руски герой след като Русия в двете войни в Чечня е изтребила над 33 000 чеченски войници и е превърнала села и градове в руини- е те това не разбирам?!

170

82 ОМБр

преди 3 дни

Ахмад-чай

169

Руската "девятк

преди 3 дни

счупи хребета на националистическия батальон "Азов" и го изхвърли от Нью-Йорк. Безславно приключи широкорекламирания от киевската хунта контраудар.

168

Знищенко

преди 3 дни

Колко дълъг некролог!?

167

Анонимен

преди 3 дни

Конашенков вече омръзна, новия клоун на джуджето е Апти Алаудинов

166

sd

преди 3 дни

Украинските военни разгромиха руска база в Курска област - Отговор на жестокия удар срещу Полтава. "*** станаха на купчина, смесиха със строителни отпадъци мръсните си черепи, пишат от Khorne Group. Докарайте ни повече наборници и десантчици. Наблюдаваме всички ви. обръщат се към руснаците от украинското подразделение.

165

Анонимен

преди 3 дни

Мижитургай си с 5 милиона лева, кефи се и гледай в една точка, останалите бедни 5 милиона българи да го мухаме - сме ***, така ли? България, една от най бедните в Европа!

164

Анонимен

преди 3 дни

Чичо, православните укри нацисти ще хуля, щото са същите, като сърбите и македонците, бесарабските българи ги съжалявам, защото са наши, а мюсюлмани имаме и България и те са си наши! Анадънмо!

163

пияница мистик

преди 3 дни

Веднага всички "православни християни, носители на семейни ценности и славяни", както им внуши таксиметровия шофьор че са, да започват да се възхищават на този мюсюлманин и да хулят православните украинци и бесарабските българи.

162

Анонимен

преди 3 дни

Соломон Паси, да почне да копае противоядрени бункери по цяла България, както и грробове, еврейския вълк и цял живот да живее в България кожицата няма да смени, дето го спасихме от лагерните пещи, той ни докара до тая крива нива!

161

Анонимен

преди 3 дни

Тик-Ток Генерала... -))))) Срочниците с по два пълнителя останаха на позициите си в Курск, а Тик-Ток-ереите се изнесоха като фантомаси!

160

Анонимен

преди 3 дни

А някои казваха, че никой не можел да нападне ядрена държава. Ми ето, може.

159

Анонимен

преди 3 дни

Аптиту все търси укрите и все не мое ги намери. Рамзанка къде е, даде ли още петдесетите медала на отрочето.

158

Анонимен

преди 3 дни

Западът трябва да даде от побеждаващите оръжия на украинците!

157

НАТО

преди 3 дни

И този ще го изпарим.

156

До 204

преди 3 дни

Абе Цуцо, знаеш ли, че бедните маси живеят по-щастливо от богатите, богатите само треперят за милиончетата си като листни въшки, докато бедните са доволни от труда и лебеца. Куба ти не я мисли, те имат 9 олимпийски медала, срещу нашите седем чужденци.