173

sdd

преди 4 дни

Не-до човеците няма да победят във войната. След разпада на недоимперията ще избием и русоидите в БГ. Ще им разпорим стомасите, ще им избием децата, ще им затрием семето!

172

Анонимен

преди 4 дни

Аман от цензура!

171

ОПГ Гроб

преди 4 дни

Абе вие не разбрахте ли, че не ни се влиза в панделата бе! Не ни се спи в килии, не ни се носят въшкарници, не ни се прави еднополова любов с роми... Предпочитаме да си лежим в имотите по Европа и света, купени с крадените от ВАС пари! Какво не ви е ясно?

170

Ще има Видов ден !

преди 4 дни

Още малко ще ви е Царството Небесно, бандити !След победата на Русия във войната и предстоящото отеглянена САЩ от Източна Европа, както и връщането на световните събитияна база от 1997 година, вие писдецьiй /долни, крадливи и лъжливи/,ви чакат много тежки и мъчителни дни !

169

Масова Истерия Смърт

преди 4 дни

Георг Георгиев е пряко отговорен за създаване на истерия за цените на олио, довела до "Битката за Олио при Кауфланд", завършила с няколко ранени и един загинал.

168

мГЕРБ

преди 4 дни

Оставка на Бойко Борисов като лидер на ГЕРБ!

167

ГЕРБ ЩЕТА

преди 4 дни

Закриване на Терористина Организация ГЕРБ. Сринаха няколко правителства, окрадоха ни, а сега даже спират парите за възстановяване. ТОВА Е ТЕРОР!

166

ГРОЗНИТЕ ОТ ГЕРБ

преди 4 дни

Вижте ги колко са грозни. Наглостта ги прави толкова грозни. А Гьорк е най-грозният от тия.

165

Кръг "Звено&quo

преди 4 дни

Вече наистина съжалявам че сме членове на ЕС и НАТО, защото в противен случайпри това пълно разложение на държавата ни, щеше да се намеси армията и да сложикрай на многопартийната ни система в страната !Сега разбиран колко е бил прав навремето К.Георгиев който през 1934 година натикав "миша дупка" корумпираните партии у нас и даде НОВ път за развитие на България,който бе злополучно прекъснат след началото на Втората световна война през 1938 година.

164

10 млрд

преди 4 дни

ГЕРБ спират европарите ни. ГЕРБ са вредни за България.

163

Анонимен

преди 4 дни

163 първо трябва да осъзнаеш че боко сам си призна че прокопиев му е давал министри и назначения защото той нямал хора. ДеБиллите на Прокопиев още се размотават по все възможни места. Захариева от секретарка на Плевнелиев смени колко министерства без един стаж и сега я бутат на Урсула като еврокалинка с мотива "че трябвало повече жени" там. Боко винаги обслужва *** защото са пряко свързани с американските фондации. Цирка е такъв че той го играе лошия за пред фондациите а са едно и също

162

мак

преди 4 дни

Да оставим на мира банкянския. Толкова си може, да критикува опонентите, да се хвали с "построеното" от шай-ката му, само че нищо не е наред на територията, а е имал 3 мандата, колко години са това, за да уредиш всичко на територията?

161

Октопод

преди 4 дни

Гроб и Подмяната няма да се разберат.И двете са антибългарски партии.

160

някой не му хареса

преди 4 дни

158 итн са соростаци като твоите ппдебили и гербаджиите както и като дпс които са членове на либералният интернационал. Гроздан Караджов от ИТН бивш директор на отворено общестФо. Итн го направиха министър. Томислав Дончев от герб - същият, отворено общество, министър. Антоанета Цонева от ппдб БХК министър, козили с нпота до други с прокопиевите нпота. Ппдебилите сте най осоростачените. Да не забравим кукувците от "новото време" либерасти отцепки от ндсв откъдето дойде и и пеевски. Котилото им

159

Анонимен

преди 4 дни

прави са, първо трябва да се направи проверка, колко от партията на еднокнижника са засегнати и след това да се протаква и махнат неудобните текстове, а и дори да останат, Деса Дуловска ще ги обяви за противокоституционни. Но засегнатите лица ще се поболеят през този период, да им се спести това напрежение.

158

До 158

преди 4 дни

Само дето поискаха 4 милиарда от Асен Василев уж за магистрали,а всъщност да спасяват умрелата си кабеларка.И като не им ги даде,започнаха плювните,които не спират и до ден днешен.

157

Анонимен

преди 4 дни

Прочетохте ли джендърското писмо, пардон джентълменското

156

До 157

преди 4 дни

За Разграждане не знам, ама за ИТН си в тотаална грешка! Ако помислиш 2-3 часа ще ти увре в чутурата, че реално ИТН са най-читавата партия в парламента!!! Шефа й е продавал мартеници и няма нито един компромат срещу тях за окрадени милиони/милиарди! А сега седни и мисли

155

Анонимен

преди 4 дни

ГЕРБ-ДПС не стига че окрадоха държавата, не стига че финансират партийки като ИТН и Възраждане, ами и пари губим, милиарди, заради тях..

154

Анонимен

преди 4 дни

Народ който не иска закон за чиждите агенти е болен народ. Видимо сте доста болни щом гласувате за гр0б, пп, дпс и бсп...