241

Анонимен

преди 4 дни

До Пyйkuн Русия за 3 минути може да направи Киев на стъкло. Не го прави, защото значи да не остане жив цивилен, а и не са толкова луди руснаците да изпекат целия свят. Европа няма да завладеят за 3 дни. За 3 минути първите градове ще са изпечени, след часове(по-старите и бавни системи) ще е пустиня. Да, и те ще го отнесат, но атомната война е това-всеки стреля накуп, защото към него летят вече ракетите. Тук пейнтболът, Age of tanks, Counterstrike и мокри фантазии как с автомат ще бориш не важат

240

Анонимен

преди 4 дни

Ква руска подводница, бе! Всичко руско което влезе в морето удря дъното!

239

...

преди 4 дни

значи таз война доказа едно нещо и то е, че рашистан по-никакъв начин не е може да се сравнява технологично със запада! има мнооого причини за това, но основната е управлението и начина на мислене в рашистан!

238

Пyйkuн

преди 4 дни

Русия ще завладее Европа за 3 деня, само че пpoклeтите укри не ни пускат да минем!

237

Анонимен

преди 4 дни

До Ударите са по САющ и Защото обичаме запада и слушкаме и съответно трябва да се жертваме ние, та да не бутнат къщичката на Урсула. Тое ясно на какво се надяват- Русия удря нас, те в името на мира се прежалват и почват преговори за мир, като пътьом използват военното положение да спрат изборите в САЩ, да подгонят опозицията в ЕС и да си осигурят вечна власт на партията-майка. За тях ние сме пионки, както им бяха арабите. Някой да е ревял за милиони жертви в Сирия, Ирак? За сринатия Дамаск?

236

Анонимен

преди 4 дни

"Западни служители казват, че решението, ако бъде договорено, само по себе си няма да промени хода на войната," Верно ли? При официални изказвания в ООН и на Лавров, че първата ракета значи НАТО да обяви война на Русия? Ние сме набелязани за първа цел. Толкова ли е силно чуството на слугинаж, че не ви е страх бомба да падне в София или друг голям град и да убие или осакати вас и децата ви заради игри на политици и военни лобита? Ще ви спаси ли, че ще протестират за нас след бомбите?

235

Анонимен

преди 4 дни

241 - не без Германия а без България. Защото до сега сме участвали във 4те войни и със "успех".Балканска, между съюзническа, 1ва световна, 2ра световна. И винаги със профашистко управление.

234

Анонимен

преди 4 дни

бг няма да умре, вярвате или не, след нас история ще има много, още 1300, ако се наложи, но бг е уникална, не малцинството или малцината, а характера на всеки един българин

233

Ее жалко

преди 4 дни

Не може да има Трета световна без Германия!

232

Анонимен

преди 4 дни

241 - ЗАТОВА ЛИ САЩИСАНИТЕ СЕ ДОСАЩИСВАТ КАТО УСЕТЯТ РУСКАТА ЯДРЕНА ПОДВОДНИЦА ДО БРЕГОВЕТЕ НА САЩ?

231

Хи хи

преди 4 дни

Вчера бих един евроатлантик, знайш ли как пищеше докато го бия !

230

до 245

преди 4 дни

Ми те го правят. Мачкат проскубания мечок като плюшено мече. Изолирали са ги от целия свят, направили са живота им скотски. Виж как живеят русофилите и евроатлантиците в България. Едните карат колелета и скутери, другите поршета и мазератита. Едните не се къпят цял месец и вечер развлечението им е ракията, другите цяла нощ обикалят клубовете и трошат скъп материал и марково уиски.

229

Анонимен

преди 4 дни

война ще има, русия ще умре, предвидено е, русия, последните дни са ви преброени, пречите на света, китай е пречка, индия ще е следваща с провокация към китай и филипини, всичко е обмислено, а русия я забравете, наслаждавайте и се за последно

228

Ударите са по САющ и

преди 4 дни

Лондон, защото те ще атакуват Русия с техни ракети, данни от техни сателити, програмирани от техни войниц!!Това ще е война на САЩ и ЮК! Защо България?? Ние те сме обявили война на Русия..

227

Анонимен

преди 4 дни

русия, ако удари бг? руските платени, ще се радват от ада? само питам!

226

Анонимен

преди 4 дни

до 241 - ако са можели до сега да са го направили.

225

Анонимен

преди 4 дни

Съдбата на Русия отново зависи от САЩ все едно отново сме 1943г. САЩ този път ще унищожат това блaто

224

До 240

преди 4 дни

САЩ воюваха в Афтанистан не 3, а 20 години..и загубиха!

223

Българин

преди 4 дни

За тези, които изпадат в екстаз когато чуят за възможността западни ракети с прецизно (GPS) насочване да удрят навътре в Русия ... представете си как шофирате до място където не сте ходили и сте си пуснали GPS-а на колата или на мобилния телефон. И в един момент навигацията просто спира, защото няма сателити. Да видим има ли по бензиностанциите още пътни карти на хартия и как се работи с тях...

222

Анонимен

преди 4 дни

САЩ могат да си правят каквото искат с Русия защото я превъзхождат военно, икономически и като население