143

невероятно

преди 4 дни

каза че съжалява че е убил Политковская

142

Анонимен

преди 4 дни

Ако хората вярваха на Западната преса, нямаше да има такива гонения срещу всички останали медии. Серьозно работиха за да изчерпат кредитабилността, която инаха след краят на студената война, по света.

141

Анонимен

преди 4 дни

Путинчо! Ти знанеш ли какво означава СВОБОДА НА СЛОВОТО? Иддди в Америка и препиши Американската конституция и се поучи какво представлява думата "СВОБОДА"! Първи Амедменд: Всеки човек може да си говори за каквото си иска. Всеки човек може да пише каквото си иска. Всеки човек може да си вярва в каквото си иска. Втори амедмент: Всеки човек има право на оръжие. В Америка има Ковбои - Селяни, които имат собствена земя. Кой Селянин в Русия има собствена земя? Кой направи в БГ колхози - ТКЗС!

140

Анонимен

преди 4 дни

Путинчо! Ти знанеш ли какво означава СВОБОДА НА СЛОВОТО? *** в Америка и препиши Американската конституция и се поучи какво представлява думата "СВОБОДА"! Първи Амедменд: Всеки човек може да си говори за каквото си иска. Всеки човек може да пише каквото си иска. Всеки човек може да си вярва в каквото си иска. Втори амедмент: Всеки човек има право на оръжие. В Америка има Ковбои - Селяни, които имат собствена земя. Кой Селянин в Русия има собствена земя? Кой направи в БГ колхози - ТКЗС!

139

Анонимен

преди 4 дни

Моля ви се..... спасете ме .... ще падна от "Смях".... Путин говори за думата "свобода" на "СЛОВОТО"!...

138

Анонимен

преди 4 дни

Аз живях и на Запад и в Русия и в Украйна. Медиите лъжат на всякъде. Сега на Запад лъжите са най-опашати. В Украйна са най-нагли. В Русия са най-стандартни. Големият проблем на Западните медии е че по света започнаха да се доверяват повече на RT, в последно време, отколкото на BBC и CNN. А причината е че RT работят по-професионално и започват новините с факти (верни или не), а не с интепретаций. Пък фактите могат да се проверят.

137

Анонимен

преди 4 дни

В московия малко момиченце рисува в училище нещо което не е ок за властта и вкарват бащата в затвора. Обаче Путин говори за свобода на словото. :-) Защо? Защото Путин иска лъжите и дезинформацията идващи от Москва и заливащи държави като България да циркулират свободно. Така Волгин лъжеше по БНР и като го уволниха почна да реве за свобода на словото. Свобода на лъженето обаче няма, другари.

136

Анонимен

преди 4 дни

До Точен 140...Защо беше на Запад бе пич...защо не беше в Русия....

135

История

преди 4 дни

Ха...Ха...Ха...и не коментираш...

134

Точен

преди 4 дни

Докато бях в Германия се убедих, че в България има много по-малко цензура, отколкото там. Западните медии зомбират хората, там лъжата е "обработена" цинично като истина. Западът е обречен, бъдещето е на БРИКС.

133

Анонимен

преди 4 дни

Александър Литвиенко беше отровен в Лондон един месец след като заяви че този на снимката е гей .Потвърдено от ген Олег Калугин най - младият генерал някога в КГБ.

132

НАЙ-ВЕЛИКИТЕ !!!

преди 4 дни

Путин и Ким Чен Ун - ненадминатите световни радетели за свободата на словото !

131

Анонимен

преди 4 дни

Ако имаше свободно слово, медиите щаха да са пълни с новини и анализи от петък насам как сме на ръба да ни ударят с атомни бомби. Някой да е видял такива новини за позволението Украйна да ползва ракети на НАТО и съответните изказвания на Путин, представителя в ООН, Лавров, че това значи обявена война откъм НАТО? Пуснаха за заплахата, че ние сме първи наред с Полша и Румъния, и Германия, Финландия и Полша как застават против позволяване на ракетите. Тук някой да говори защо и какво значи за нас?

130

Анонимен

преди 4 дни

Така е. Немцов и Навални знаят това.

129

Анонимен

преди 4 дни

До Българин Те западните държави вече вкарват за по 2г в затвора, ако хора пуснат коментар като твоя тук. Говорим за Англия. Австралия е и тя на ръба да подкара с такива присъди. Хиляди са посещавани от полиция, поне 2-3000 са осъждани на затвор на година. Просто, като е "от правилната страна" и в "борба с омраза и дезинформация" се мълчи. Тъй де, медиите са свободни и никога не крият дела на политиците.

128

д-р Гьобелс

преди 4 дни

Другари копейки и прочие русофилстващи небългари, трябва ли да ви се казва отново, че ЛЪЖАТА НЕ Е ДРУГА ГЛЕДНА ТОЧКА! Кремълската пропаганда, която диктаторчето иска да представи като ,,пострадала" от някакви ,,репресии", не е друга гледна точка, а най-обикновена лъжа! Както и вие нескопосано лъжете, че ,,на Запад" намало свобода на словото, защото ,,забранили" руската пропаганда. Не, не са я забранили. Забранили са да се разпространява по ефира наравно с другите. Защото е в нарушение на закона.

127

Браво, мойто момче!

преди 4 дни

Току-що младото момче, което представя времето по БНТ, в края на рубриката говорейки за катедралата във Варна,изрично наблегана 'след бомбардировките от РУСИЯ през Първата световна война".Справка от Министерството на отбраната: България се вкючва във войната на 10.10.1915г. на страната на Германия и против Великобритания, Франция и Русия. Френският посланик при лична среща руския император Николай Втори настоява Русия НЕЗАБАВНО "немедленно" да удари Варна и Бургас.Посланикът се казва Жорж Морис

126

Абсурдно или не

преди 4 дни

Какво му е абсурдното? В УК затварят за 2г за пост в социални мрежи и имат над 3000 човека годишно арестувани и често осъдени на до 2г затвор за това. Само при последните протести имат над 400 вече осъдени на по 2г и над 4000 разследвания, като трябваше да обявят амнистия по затворите, за да има места. За сравнение- присъда на изнасилвач на дете имигрант отскоро е 60 часа общественополезен труд. В Русия има 3-4 пъти по-малко арестувани годишно и 90% от тях са пускани с предупреждение до 24ч.

125

Анонимен

преди 4 дни

този на снимката умира, и всичко става нормално

124

Българин

преди 4 дни

По-скоро е абсурдно западните държави да говорят за свобода на словото. След като забраняват руски медии и гонят руски журналисти. В Русия свободата на словото е на много по-високо ниво отколкото в Европа в момента. И точно статии с такива заглавия като тази го доказват.