48

Анонимен

преди 4 дни

поредната страхлива държава, с русия трябва да се приключи веднъж за винаги, мащабна атака по русия, до пълното и унищожаване

47

Главнокомандващ БНА

преди 4 дни

А ни ударят пращам веднага 40 000 професионална армия наточени за отмъщение да превземат една област по желание във Русия ( повеченса от украйнците които са във ***. област ) и веднага мобилизирам 100 000 за подкрепление като освен оръжие им се дава алкохол на корем и всякакви амфетамини и стават като нинджи руснак във униформа да не видят че и след Сибир ще го гонят и млатят ! Пращам и 100 000 от ромейте да подържат реда като комендански ! Имаме и още 300 000 резерв !

46

баба мара

преди 4 дни

спрете се убии-ци никаква поука от 2 св воина пак ще ни запалите с вашатаалчност за печалби стига с това оръжие

45

1912

преди 4 дни

До Сата НАТО Можеш да провериш какво става в Курска област ето тук: Pogled.info

44

Анонимен

преди 4 дни

А, ще размисли. Няма проблем.

43

Анонимен

преди 4 дни

Надявам се да има справедливост при този процес - тези държави, които предоставят и разрешават използването на оръжия с голям обсег и заради тях се разрастне войната, точно те да поемат ядрените удари, т.е. руските бомби да падат върху тях.

42

Анонимен

преди 4 дни

Германия няма да предостави на Украйна оръжия с голям обсег ми звучи като Русия няма да предостави на Беларус процесори собствено производство или България няма да предостави на Румъния бойни самолети. Подразбираше се, че каквото нямаш няма как да предоставиш и без единствения по-жалък немски политик от Меркел да се изказва по темата.

41

FUCKEU

преди 4 дни

Веднъж седмично от летище София по тъмно излита военен товарен самолет,който е натоварен с ..."компоти" за украинската хунта.Въпросните компоти се произвеждат в български военни заводи.И ний сме дали нещо в помощ на кафявата чума..

40

И аз

преди 4 дни

И аз няма да предоставя на Украйна оръжия с голям обсег !!!

39

Анонимен

преди 4 дни

Нормално. Германия е про-руска държава. Там на власт са социализъм и страх. Миграцията от близкия изток е държавна политика, също както миграцията от централна азия е в Русия. Германия използва икономическият си и демографски потенциал на европейската сцена, за да ограничава помощта за Украйна максимално много.

38

Анонимен

преди 4 дни

Чудя се ако питат нашите мишоци, ще предоставят ли на Украйна ракети с голям обсег, сигурно ще се хвърлят първи на амбразурата....и после ще се сетят, че всъщност нямат такива......

37

Анонимен

преди 4 дни

Този каза , че телевизора му е с кинескоп, повече му харесвал от новите технологии и портфела му бил на 20г скъсан., той не добре с главата да знаете.

36

Анонимен

преди 4 дни

Що бе дайте. После като ви го върнат по въздуха, разправяйте че са ги изстреляли украинците а не вие. Смешници, играят си на война. И тука трябва да въведат някаква военна подготовка за населението, да видят всички че не е шега работа и за отрезнеят.

35

Само да вметна

преди 4 дни

Путин каза каквото Имаше да казва! Ето че Германия и Италия споделиха,че Не са Предоставили " оръжие" и разрешение на Украйна да стреля в Русия! Да видим кои ще са следващите!-:)))

34

Анонимен

преди 4 дни

Страх лозе пази.

33

БОКО

преди 4 дни

ЩО ТАКА НАЛИ СМЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ АЗ И ПЕЕВСКИ

32

Анонимен

преди 4 дни

НАТО издрусаха крушите яко! Памперсите са пълни догоре с ароматна реколта. Ръцете треперят, очите сълзят...

31

Ала бала

преди 5 дни

Наспа ли се?

30

Сата НАТО

преди 5 дни

Ако щат. Украйна и без това изтребва москалите в Курски окръг, горките москалета цвичат като малки кученца.

29

Анонимен

преди 5 дни

Не знам що не им вярвам съвсем, но все пак звучи обещаващо. А дано!