67

Анонимен

преди 5 дни

"Победата в една съвременна война не разчита само на победите на бойното поле".. да знаете обаче на Баце и Магнитски да не разчитате, те първи ще офейкат и ще се скрият в миши дупки.

66

Макаренков

преди 5 дни

Друзя, а как върви контранаступа в Курско? Нали казаха че за 2-3 дни ще осовбодят териториите окупирани от бандервоцте, а Аптито от Ахмат Скорост дори ядеше пуканки.

65

Трийте, файда нема

преди 5 дни

Вчера Нато разтовариха 200 ядрени ракети в Полша и Швеция. Беше отразено по новините. Расия я чака голем К.

64

Малко факти

преди 5 дни

Само да кажа, че при водородната бомба са бомбардирали бункери отгоре. Отдолу няма данни за намерени живи хора от последните 80г. Тъй че..

63

Русофил вие на уран

преди 5 дни

Каква 2025г бе пич? Русия може да я няма до Коледа. Четох, че за 30 мин всичко можело да приключи.

62

агент Мъдлър ЦРУ

преди 5 дни

Една грешка на джуджето и Москва става 100км Стъклен музей на фашизма. Положението е сериозно, родните рубладжийчета мислят, че Пoтю вятър го вее на бял кон.. Хаха

61

Фурно Лопатов

преди 5 дни

Рашка я чака голям кирдик през 2025 и по-умните родни друзя вече усещат че натам отиват нещата. По-гламавите друзя пък още вярват, че путев още не е започнал да воюва със всичките сили.

60

Анонимен

преди 5 дни

Много говорене, много срещи и много пари на вятъра. Резултат нула.

59

Public enemies

преди 5 дни

Евреите държащи капитала овладяха и управляват САЩ, поставиха своята еврейска марионетка Зеленски начело на Украйна с цел богатствата и ресурси на Русия, победа на Путин в тази война голям,велик, непобедим и на славянската нация.

58

Анонимен

преди 5 дни

До 42 - Викаш - и шведите, дето ги утилизираха в Полтава - и те са били наемници? А? А?

57

Пак Гойда

преди 5 дни

Друзя, знам че пак побеждавате нато вече трета година, обаче гледахте ли видеото на ГУР с акцията на укро спецназа срещу вишки бойка в черно море? Едно че направиха там всичко хлам, та и изпратения от рашистанците СУ30 уж да ги неутрализира, го швакнаха с едно стингерче. Голем смех.

56

Анонимен

преди 5 дни

Абе тоя не в ред! Военните не трябва да диктуват какво да се прави. И точно в случая трупането на техника и войски само ще влоши положението. Личи си че не разбират какво правят и разчитат единствено че руснаците бил слаби и това си го мислеха само защото ги подцениха.

55

Анонимен

преди 5 дни

Днес по едно историческо предаване показаха орден от 1813 година, мисля, издаден в Касел (тогава държавица Вестфалия, сега в средата на ФРГ), на който пише" За освобождението"(на немски) и е изобразен руския генерал Чернишов (Чернышв) на кон.Освобождението е било от наполеоновите французи,

54

Анонимен

преди 5 дни

Японската икономика претърпя свиване през първите три месеца на 2024 г. "Икономиката на Япония стагнира", каза Йошики Шинке, старши икономист в Дай-Ичи института за изследване на живота, в анализ на Bloomberg . "Основната причина за спада е значителното намаляване на производството в автомобилната индустрия." През четвъртото тримесечие на 2023 г. страната също изпадна в рецесия, така че икономическият спад продължава три поредни тримесечия.

53

Анонимен

преди 5 дни

Производството в САЩ остава в рецесия, като производствените обеми спадат. ISМ съобщи, че производствената индустрия в САЩ остава в рецесия през август на фона на спад в производството, нови поръчки, доставки на доставчици и поръчки за износ.

52

ФАКТ

преди 5 дни

ТЕРОРУСКИЯ БЮДЖЕТ ПРЕЗ 2024-ТА БЕЛЕЖИ 200 МИЛИАРДА ДОЛАРА ЗАГУБИ ИЛИ ПО 16 МИЛИАРДА ДОЛАРА НА МЕСЕЦ ПОВЕЧЕ РАЗХОДИ ОТ ПРИХОДИТЕ :D ПОЛОЖЕНИЕТО Е ПЪЛНА ФИНАНСОВА ТРАГЕДИЯ В ТЪПОТЕРОРУСКАТА! ВАЛУТНИТЕ РЕЗЕРВИ ЩЕ СА ИЗЧЕРПАНИ ПРЕЗ 2025-ТА И СЕ ПОЧВА ЯКО С ПРОДАЖБАТА НА ЗЛАТНИЯ РЕЗЕРВ ,АКО ПРЕДАТЕЛ ТЪ ПУТИН Е ОЩЕ НА ВЛАСТ ПРЕЗ 2025-ТА, А НЕ Е УТРЕПАН ОТ СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ НА ТЪПОТЕРОРУСКАТА ПРИ ПОБЕДА НА КАМАЛА ХАРИС НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

51

Анонимен

преди 5 дни

Всички разбират - Русия печели. Ако не тази година, то следващата. А на другите вече не са останали никакви възможности.

50

Анонимен

преди 5 дни

До 42 - Като се върнеш в черен чувал - има ли значение точно какъв си бил?

49

Анонимен

преди 5 дни

Марио Драги: ЕС е заплашен от крах. Нужни са 800 млрд. евро инвестиции годишно, за да догони САЩ и Китай.

48

Анонимен

преди 5 дни

Индустриалното производство в Русия е нараснало с 4,4% през първата половина на 2024 г., съобщи Росстат. Основният двигател традиционно е преработката, по-специално отраслите, свързани с отбранителната промишленост. Индустриалното производство показва непрекъсната положителна динамика от март 2023 г. От февруари 2024 г. е налице "фаза на нов подем" на индустриалното производство, съобщават експерти от Центъра за макроикономически анализи и прогнози.