77

Анонимен

преди 5 дни

Това са номера на либерасстите ,не искат да го правят но са принудени щото на следващите избори няма да ги има .

76

мак

преди 5 дни

Не е ли антидемократично да пускаш у дома всеки, който пожелае, а после да гледаш, как ти изтънява бюджета или как убиват сънародниците ти по улиците? Май всяка опозиция е на нож с управляващите, не гледа, кое е добро за страната, а да прави обратното на управляващите и да ги критикува. Освен това вече е късно, не искаха да се опълчат на меркел и да затворят границите, сега каквото и да правят, кел файда.

75

Консерватор

преди 5 дни

Всичко ляво и либерално е вредно

74

Ааа

преди 5 дни

Ново прекръстените холандци ни натресоха ***, сега ката последни ку. рви се обръщат и ще ни натресат още и тогава ще сложат и за българите желязна стена. Въпрос на време

73

Анонимен

преди 5 дни

усещам как се точат да ни изхвърлят от шенген .... о! ама ние не сме :) :) :)

72

Анонимен

преди 5 дни

Комунизмът на ЕК трябва да си ходи от Европа

71

Minuva42

преди 5 дни

Години наред ни клатеха пръст, че не сме интегрирали малциствата :)

70

Анонимен

преди 5 дни

До Христо Христов - Аз за ЕС не съм гласувал.

69

Анонимен

преди 5 дни

До До Христо Христов - Тва Ицето бате, е за бесене.

68

Анонимен

преди 5 дни

До Анонимен 74 - Обръща се от поне 3 години в Нидерландия. Случи се в Швеция. Има наченки във Франция. В Германия има такъв шок, че се чудят, как да изкарат AdF-а едва ли не за директен наследник на Хитлер...

67

Анонимен

преди 5 дни

Браво! А сега да разкарат кученцето, кеото ЕС им сложи за премиер и ще се оправят!

66

Анонимен

преди 5 дни

Почна да се обръща палачинката, Европа не иска вече мурргавели арабели, тия вече само русофилите ги искат. Ние нормалните искаме да приемаме бели хора от Украйна, а не пришълци дошли да колят жени и деца и да грабят. Идват на готово, строено хиляда години и градено с труд и пот и почват да дерибействат. Обратно по пещерите с тия козоеби и ако имат нужда от помощ ок, ето ви ракети и автомати.

65

До Христо Христов

преди 5 дни

Ти пък от къде на къде така компетентно се произнасяш твърдейки че си познал за кого съм гласувал. Нешо си в голяма грешка че си познал.

64

PROст SHOP

преди 5 дни

Кацнаха на Орбан, на унгарския му "Буй"!

63

Айше

преди 5 дни

Оня ден един мигрант на Лъвов мост ми бръкна вътре

62

Христо Христов

преди 5 дни

До 67 "А сега да видим дали ще ни ги натресат на нас. " - дано! Все пак ВИЕ гласувате с 85% мнозинство са СТЕ в ЕС и живеете според "евроатлантическите ценности".

61

Анонимен

преди 5 дни

А сега няма ли рев че са крайнобдесни националисти? АзГ в Германия имат идентични искания и програма, но медиите ги заклеймиха като крайно десни радикали. Или когато го казеам аз е крайно, ама като хо казва "Гошо" е правилно?

60

Ахахаах

преди 5 дни

А сега да видим дали ще ни ги натресат на нас. От Австрия е ясно бай денко и марийчето Габриел нали подписаха с две ръце. В сф е станало страшно на места да те е страх да минеш и по светло. Обзалагам се че и тази година няма да ни приемат в Шенген. Но то вече няма и смисъл Шенген май ще отпадне както е тръгнало. Дано не ни приемат и в еврозоната че поне да не приключим геройски. Щото и там върви на разпад и фалит. Както и целия ЕС. Премината е точката от която има връщане назад.

59

Анонимен

преди 5 дни

ама глобяват унгария, че не ги приемали.. лицемерие

58

Христо Христов

преди 5 дни

Източният блок трябва да се обедини и изтъргува в ЕС тези промени които Холандия иска. Унгария да иска да и върнат 200-те милиона наказание и допълнително да иска 20 милиардз, за да не наложи вето. Все пак холандецът Рюте искаше да "поставя Унгария на колене". Факти