251

Анонимен

преди 4 дни

Никой, никой по света не може да се пребори със най-високо скоростната и качествена Лада.... Спомням си Нашите Високо Поставени Ръководители се качваха на западни коли по време на Паради, понеже Ладата не беше удобна за паради! Тя беше само добра за народа, да чака 15 години на опашка за да си я купи!

250

Анонимен

преди 4 дни

Реалноста е следната за първото полугодие в русия са продадени само от модела li9 80 хиляди който се оказва убиец в сегмента на високия клас suv пуснатли го в европа ще катурне целия авто пазар

249

Анонимен

преди 4 дни

Новият хибрид BYD QIN L има пробег 2100 километра с един резервоар (65 литра). Цена от 14хил до 18 хиляди долара в зависимост от комплектацията. Обща мощност двг + батерия - 320 конски сили.

248

Анонимен

преди 4 дни

Каросерия на лека кола направена от метал тежи близо един тон.... Същата каросерия, ако е направена от Екологична Конопена Пластмаса ще тежи 300 килограма. Акумулатота от Коноп е лек и е ВИСОКО КАПАЦИТИВЕН..... и бие Литиевите Батериии ... ако примерно заредиш Литиева Батерия .... можеш да караш примерно 100 километра....и трябва да я сменяш на всеки 45000км! Ако заредиш Екологична Конопена Батерия караш 1500 км без зареждане и тя е ВЕЧНА..... не се унищожава!

247

Народа го е изпял

преди 4 дни

Бял меркендез ме преследва в живота

246

Край!

преди 4 дни

Европа Фалира, порше, мерцедес, всичко фалира, европейците ядат пръст и сухари, нямат ток, спят на улицата, а Русия преуспява и забогатява, развива се. Извинити, точно обратното е.

245

Русия

преди 4 дни

Натуту стигна ли "Москва за 3 дена"?

244

HiPhi Z 2023

преди 4 дни

Отвън - Рено, Отвътре - TESLA... много слаба кола. Като гледам колко е грозна, сигурно не може и да върви.

243

Анонимен

преди 4 дни

Като фалира Запада от кой ще крадете?

242

Анонимен

преди 4 дни

Преди да дойде нафтата и да покори света Форд Мотор е правел леки коли с карусерия от Конопена Пластмаса и се е движел на Конопено Олио. Удряш го с ЧУКиНеМожеш да му счупиш стъклото. В момента се произвеждат КОНОПЕНИ АКУМУЛАТОРИ изградени от конопени нано частици и КАПАЦИТЕВНОСТТА им е толкова ВИСОКА, че като го заредиш можеш да караш Лека Кола Тежаща 300 кг от Конопена Пластмаса 1500 километра пробег!

241

Анонимен

преди 4 дни

В Германия си задават въпроса, защо в класацията за краш тест на Euro NCAP за 2023г. в топ 3 няма нито един немски производител, дори европейски, а там са само Тесла и китайски марки.

240

Анонимен

преди 4 дни

HiPhi Z (100% електрически) показа по-добър резултат на снежен лосов тест - moose test (насипва се сняг на полосата за по-трудно) от Porsche 911. HiPhi Z може да претендира за най-добрия спортен автомобил в света. На второ място се нарежда Zeekr 001. Легендарния BMW M5 (беше най-добрия) отива на кино, вече не се произвежда, БМВ отиват на кино!

239

Дайте да се изясним

преди 4 дни

Европейския автопазар произвежда и изобретява, другите копират. Няма как да ме убедите, че един китаец с ограничени свободи може да изобрети нещо ново само защото отгоре са му казали "Сядай да ми измислиш нова технология в автомобилостроенето". Ерго нещата остават, каквито са били до момента, а те са - немците изобретяват нови технологии, китайците ги копират и пускат на пазара евтини копия. Това се случва от десетки години. Не е от вчера.

238

Анонимен

преди 4 дни

"2023 HiPhi Z Exterior and Interior, this car comes from 2041!" - 670 конски сили, 90 хил долара, БМВ, Тесла, Мерцедес могат само трева да пасат.

237

Анонимен

преди 4 дни

Колкото до електричка, това е пълна безсмислица. Взимах си веднъж под наем за проба. През цялото време се чувствах все едно карам в пустинята със стрелката на бензина на червено.

236

Анонимен

преди 4 дни

Трябва да си болен в главата, за да дадеш 100 000++ за кола, каквато и да е тя. При положение, че можеш да си купиш употребявана с автоматик и климатик за под 10 000 и да ги сменяш всяка година, като ти доскучее. Аз за 100 000 съм се набълбукал с 8 коли и три камиона. Не че ще им взема парите някой ден, но никога няма да ми доскучее. А не си представям да си бях взел едно комби БМВ 5 за 90-100 000 лв и да му треперя какво ще му се случи.

235

ХАхаха Zeekr X

преди 4 дни

Пича вика, че Zeekr X бил с по-добра "комплектация" от BMW 5 хахахахахха хуморески. Трябва да си супер луд, за да си купиш електричка и то китайска.

234

Анонимен

преди 4 дни

Китайските коли с каква стомана се провят? Ако е с китайка, не мерси

233

немските боклуци

преди 4 дни

скоро никой няма да ги купува. BYD Seal U все по често може да се види в големите европейско градове, въпреки високите мита които фашистите от Брюксел налагат на Китай.

232

Само да ве светна

преди 4 дни

Щом китайците са направили по-добри модели от немците, това може само да ме радва, защото по всичко изглежда, че следващото поколение немски коли след 2-3-4 години ще са космически кораби на колела.