80

ФЕН

преди 6 дни

А бре,Гюрови,най-напред погледнете себе си ?!?!26367

79

До 11

преди 6 дни

Ако беше приета Истанбулската конвенция, полицията можеше да се задейства и да отведе трите деца в други приемни семейства, защото родителите им не ги възпитават, а кучето щяха да го дадат в кучкарник. Родителите щяха да бъдат глобени и принудени да посещават курсове за социална реинтеграция.

78

Бакшиш

преди 6 дни

Само да ви кажа, че Гюров е този, който настояваше ако слушаш радио в кола, да дължиш такси. Нещо авторски. Няма значение дали слушаш румънско, гръцко или сръбско радио - парите трябваше да влизат при него.

77

Анонимен

преди 6 дни

До Приятелско рамо.ТЕ ПА ЩОТО ТАЯ И МЪЖА И И ДЕЦАТА И ПЕСА ИМАТ КУЛТУРА!!!!!!! ХАХАХАХ

76

Приятелско рамо.

преди 6 дни

Как не ви досрамя да публикувате този материал, от който освен че имате симпатии към героите си е видно, че нямате грам култура.

75

Манталитет

преди 6 дни

И пак в Южна Корея, когато имат малки деца, родителите купуват специални омекотяващи звука постелки за пода, за да не се чува как тропа детенцето и да не безпокоят съседите в долния апартамент. А нашите тук викат:" Ами тука е така, деца са, ще тропат!"

74

Културен

преди 6 дни

В Южна Корея имат бутони и високоговорители във всеки апартамент и когато причиняваш безпокойство на съсед, ти се обажда Домоуправителя и ти прави забележка по него! И за теб е срамно, че си причинил безпокойство на някого. Съседите не се разправят помежду си, има посредник. А у нас е наглост и ниска култура. Една българка тупала постелка през балкона и космите от кучето влизали в съседите, след малко чула по уредбата на блока забележка към нея от домоуправителя!!!!

73

Ристо

преди 6 дни

Браво, на тоя пъпър само тормоз!!! Щом е от шарлатаните никаква милост, удри у главата с манивелата на газката!!!

72

Съобразителност липс

преди 6 дни

Жимял съм в Германия. Там има ред и дисциплина. След 22:00 часа не може дори сушоар да пускаш да си сушиш косата, за да безпокоиш съседите. Има определени часове, кога може да си пускаш косачката да косиш тревата в градината. Не може да жставяш бебето ти да плаче продължително, трябва да го успокоиш. Не може кучето ти да лае, трябва да го успокоиш. Не може да пушиш дори в апартамента си, защото дима се просмуква в съседския апартамент и съседите могат да те изселят от там...Изопщо не безпокоиш х

71

Анонимен

преди 6 дни

А тоя не беше ли никаквеца, неуспелия музикант който американци го сложиха в Мюзикаутор и искаше да налага АКТА? Политически обвързан с ппдебилите, бетонирал каравана на пясъка и се прави на екомеко?

70

Факт

преди 6 дни

Силният шум или постоянният шум може дори да ви разболее или да има отрицателно въздействие върху работата ви.

69

До 59

преди 6 дни

До до 22 Сега, доколкото знам, има регионарни инспекции за опазване и контрол на общественото здраве. До не много отдавна са се наричали санепидстанции, както продължават да се наричат в други страни, за което можеш да бъдеш сигурен.

68

Разликата!!!!

преди 6 дни

Шумът е всеки нежелан силен звук. Ухото възприема звуците и обработва информацията, която съдържат. Шумът се възприема много субективно, т.е. всеки човек усеща шумовете по различен начин; за някои хора те не ги притесняват или само малко, докато за други ги дразнят. Например силната музика разстройва някои хора, други я намират за красива, а трети ги оставят напълно студени. Това че някои са по-чувснвителни към шума, не ги прави "луди"!!!

67

Чичо Гоше

преди 6 дни

Тоя Жорко лесно ще го оправи едно късо шестостенно железо с гумирана дръжка, бой до насиране и напикаване, по торлашки, нито ще може да търси полиция, нито болници ще го спасят .

66

Анонимен

преди 6 дни

Полицията нищо няма да направи, само забележка и пак същото...

65

Анонимен

преди 6 дни

Първо помислих че това е ония от ППто от Благоевград, където го изритаха от БНБ..

64

МНени

преди 6 дни

Трите деца и куче са похвални. Но не отменят задължението да са възпитани и съобразителни, да уважават хората, като не нарушават правото им на почивка и нормален живот. Щом искат да живеят шумно като в панаир да се изтеглят в самостоятелна сграда, а не да побъркват хората около тях.

63

Анонимен

преди 6 дни

До Закон и Ред 50 Така е, друже, но да не забравяме, че в панелките навремето спазваха принципа във всеки вход един от апартаментите да се дава на семейство от веселия етнос. Слава Богу, че след промените повечето от тези си продадоха апартаментите, за да изпапат парите и се върнаха в екзотичните си махали. Но на места все пак останаха някои такива. Да те питам как ще му събереш глоба, ако се води като трайно безработен на соц.помощи?

62

1

преди 6 дни

Ако беше мъж да го е спукал от бой и въпросът е приключен, аман от лигльовци.

61

Анонимен

преди 6 дни

полицията и апашите се пазят един друг, например бившият полицай Симон Радев пазеше Семерджиев и ред други