200

да ама не

преди 6 дни

Те и за Хитлер смятаха че няма да напада Чехия ако му дадат чешките Судети . Путлин иска да въстатнови руската империя в рамкте на бившия СССР в това число и страните от вяршавския договор ,които той смята за руска собственост и където се е обзавел още от съветско време с голяма агентура.

199

Анонимен

преди 6 дни

Да предположим, че Русия загуби, тогава какво ще прави САЩ? Коя ще е следващата набелязана от тях жертва? Само с равнопоставеност на военната мощ между Русия и САЩ ще има мир на земята. Но, ако продължават да дразнят Русия, може да и да няма значение кой ще загине пръв и кой втори! Всички ще умрат!

198

Анонимен

преди 6 дни

От Камила акъл не щем! А НЯМА лошо следващите да са Полша, Румъния България Унгария и т н....Че то с тази жендерастия нормалността ще дойде от Изток!

197

Анонимен

преди 6 дни

Много логично изказване. Полша и балтийските държави са следващите.

196

не е изцепка

преди 6 дни

рашистите и нацистите се захранват само от войната. Спомнете си Хитлер--нима бе спрян с предаването на Чехия. Путин трябва да бъде спрян. Копейките трябва да бъдат съдени. Руснаците , които са избягали на запад и подкрепят путин--- да бъдат експулсирани, както и всички мюсюлмани подкрепящи тероризма и техните близки , семайстваат им. Не съм нито ксенофоб, нито смятам, че белите сме изключителни, но---щом си на запад или приемаш неговите ценности или ВЪН!

195

тая

преди 6 дни

тая има интелект на тамагочи

194

до 306

преди 6 дни

До Анонимен"ние искаме да сме бежанци в Гърция по хотели и ресторанти." Айде стига с тези олигофренични твърдения! Наистина ли искаш страната ти да е нападната, някой от близките ти да е на война с перспективата да е убит, домът ти да е разрушен, а ти да си на бежанец в Гърция? Да живееш с месеци или дори години в една хотелска стая на море, дори и през есента и зимата? Давай малко по-сериозно и не толкова пропагандно!

193

Анонимен

преди 6 дни

Ей ще го предизвикат тоз Путин да ги опрай тез хилнати откачалки да ге.

192

Анонимен

преди 6 дни

Не само поляците и ние искаме да сме бежанци в Гърция по хотели и ресторанти. Браво на тая камила. Добре го е измислила. Дончо не се е сетил горкия че хората искат да са на безкрайна почивка като украинците. Добре си живеят.

191

Камала се изцепи,

преди 6 дни

а Пиндостан поръча изготвянето на моделиране на последствията от ядрена война с Русия. Пентагонът иска разширен географски обхват на моделирането. Иска да бъдат включени всички страни от бившия Източен блок.

190

Анонимен

преди 6 дни

Очевидно долното не знае че САЩ са демокрация. Чуждестранните агенти му платили да плюе Тръмп това знае това бае .

189

Анонимен

преди 6 дни

Очевидно тази жена е доста по адекватна от.стария глупавв рус черчам . Тромпета няма грам идея от външна политика и го е показал много пари. Тоя клоун неможе да води империята.

188

Анонимен

преди 6 дни

Изказването на Камала показва че тя няма елементарна представа за нещата. Лесно ще направи световна война. Бог да ни е на помощ. Тя няма капка мозък.

187

Анонимен

преди 6 дни

Американците се кефят по плажовете и стадионите а руснаците са в окопите.Изберете сами.

186

Анонимен

преди 6 дни

Няма по-красиви жени от рускините.Германките-също са белички и топли в голотата си,красота...Обаче...с *** е като земетресение,а и в хралупата е като в пещ.Който не вярва,да проба.Аз пробах.Невероятно просто...

185

Анонимен

преди 6 дни

Нато срещу Русия е като мравка срещу слон.Слонът дори не усеща как стъпква мравката.Мравката също не го осъзнава,просто умира и става храна за други насекоми.

184

Анонимен

преди 6 дни

Англосаксите отровиха земята на Украйна с уран, а от там цяла Европа, включително и ние го отнасяме. Докато елитните психопати ще хапват хлебчета със зърно, отгледано в Нова Зенландия, ние ще дъвчим радиоактивните сухари от Украйна, пийвайки втечнено сухо тежко мляко, също от Украйна.

183

Кремълски простотии

преди 6 дни

ВЯТЪР СВИРИ МЕЖДУ УШИТЕ НА КАМАЛА

182

Анонимен

преди 6 дни

Тая що постоянно се хили?Аз съм така след третата ракия.Тая постоянно ли е омотана?Ако и е хубаво дупето-нека да се напива,ама се гласи да управляа най-дрогираната нация в света.Дрогата води до преждевременен край.педализъм,халюцинации,самоубийства...Не на Украинския и на всеки друг фашизъм!!!

181

Реалността боли

преди 6 дни

Армията на Русия е в казармите а Укропите са направо размазани. Натовската армия беше разпиляна с наемници и частна армия а прехваленото Натовско оръжие се оказа пълен .оклук. Нашите Евроатлантически хомосексуалисти нещо по ниски от тревата. Днес отново унищожена Натовска техника и отново много жертви от Укропите. А на Белгород музикантите с Ахмат де събират за съвместно турне този път дестинацията ще бъде Харков.