45

До Радослав

преди 1 седмица

Е, не беше чак толкова голям безинтереса към изборите. Вече е много нисък прага на търпение. Хората не вярват в нищо и никой. И да, прав си, че не вярват защото всички са един дол дренки. Но крушката си има опашка. Радев разсипва партийната система и това е от 4 години.

44

Радослав

преди 1 седмица

До 73: хората отдавна спряха да гласуват, много преди машините защото видяха, че всички са един дол дренки!

43

Русофил

преди 1 седмица

Хайде братя, аз ще съм Путин и търся моят Ким, може и ако някой донесе Коран да е моят Кадиров и да разоре задният ми вход.

42

До 66

преди 1 седмица

Хората спряха да гласуват защото видяха, че шарлатаните с машините манипулират изборите. Министъра на електронното управление засне ли кодовете? А? И какво стана? Нищо. Киро върна ли парите от заплатите, които КС отсъди, че Киро трябва да върне заплатите защото не е бил министър за нито една минута. Назначил го е чорапа с невярна декларация. Кой искаш да отиде да гласува? Хората имат инстинкт за оцеляване. Да не са абдaли да ги лъжат и да ходят да гласуват?

41

Русофил

преди 1 седмица

ТЕЛК за всички русофили, ще се праскаме пред министерството на здравеопазването както Ким и Путин в гората докато държавата не признае русофилството за тежка генетична болест, хайде братя, аз ще нося водката, от вас мъжете, да се отдадем на нашата русофилска хомолюбов и да врътнем една русофилска оргия пред министерството.

40

Анонимен

преди 1 седмица

Ром и логика.

39

Русофил

преди 1 седмица

Русофилството трябва да се признава като тежко генетично увреждане и да се дава ТЕЛК на всеки русофил, защото нас природата достатъчно ни е наказала, за да го прави и обществото.

38

Русофил

преди 1 седмица

Драги путлероджендъри и путлерофашисти, учените доказаха,че гена за хомосексуализъм и русофилия е един и същ и се проявява най вече при кръвосмешение у ромите. Да празнуваме,че не сме болни,просто генетично увредени. Ура, для путкалини, для Масква, для Копейкин. Да си врътнем един мощен хомопрайд като на Червеният площад.

37

Програмист

преди 1 седмица

Ти без копейките не можеш и в банята да влезеш!

36

Радослав

преди 1 седмица

До 64: с избирателна активност от 20-25% каква подкрепа бе гриндерче? Какви ти легитимни избори след като за селски кмет са гласували повече хора отколкото за депутат?

35

До 62

преди 1 седмица

Нелегитимни са ти чорапите.

34

Радослав

преди 1 седмица

До 61: самият факт, че избирателната активност е толкова ниска прави изборите нелегитимни, ни машини, ни кодове, ни 1000 възрожденеца регистрирани на 1 адрес помагат да се легитимират изборите. Просто си казаха истината като се надяваха овцете които немогат сами да смятат, да не ги чуят.

33

до Радо

преди 1 седмица

Абе, Радо... сега няма какво да спорим за Кирчо какво е казал. Всички знаем, че зора им беше с кодовете и дори Киро казал на баджанака на Радев Свиленски /пред Нинова/, че ако ги подкрепят ще им даде кодовете за машините. Кой е Киро да раздава кодове? Това не са онези кодове, които Асен е откраднал от Мортен Лунд, за да ги продаде на китайското правителство. Това са кодовете, с които изпраха изборите.

32

Радослав

преди 1 седмица

До Факт: защото Копейкин им сподели,че там е открил любовника си Цончо, те тия се надушват отдалече и си помагат.

31

Анонимен

преди 1 седмица

До Радослав та кой те води пък тебе пък гей бе хюм ....

30

Анонимен

преди 1 седмица

Копейката - чуждестранен руски агент

29

Радослав

преди 1 седмица

До 48: да всички активни гласувате за ПП-ДБ, а всички пасивни и прикрити гласувате за Възраждане. Все пак ЛГБТ тръгна от комунистите и страстната целувка с език на бай ти Тошо с Брежнев, пък и всички либерасти са леви като комунистите и путлероджендърите. Та не ми е ясно защо се държите, а не си направите един общ прайд?

28

Анонимен

преди 1 седмица

Костадинов ни показа нивото изобщо на българските политици.То за 100 г не е мръднало.Подобни умници са ни набутали в съюз с Османската империя 1915.Нищо не се е променило.Срам и позор.Сега господина си мисли как Брикс ще промени света както централните сили го "промениха".Нивото на нашите политици не е мръднало за тези 100г.

27

Зозо

преди 1 седмица

Копейката да внимава да не разгневи Цар Шишман, че ще трябва да се евакуира в Масква през Турция :))))))))))))))))))))))))))))))))))

26

Радослав

преди 1 седмица

До 38: просто каза колко процента биха имали ако се смята гласовете които са получили спрямо всички имащи право на глас. Факт е, че цялото НС е нелегитимно с 20-25% избирателна активност и когато топ 3 от партиите с мъка събират 15% нещата са ясни, всички са за клозета и да се пусне водата след тях!