20

Анонимен

преди 1 седмица

Хахахахах - малкото ДПС от учиндол се обади.... Славчо тебе вече те видяхме, два пъти беше пръв и не направи кабинет, на третия път свали правителството на Кирчо и кокорчо, така че сега вместо да се правиш на сериозен (какъвто НЕ си) по-добре умувай на кой шеф да заложиш!!! На доганя или на шишши?!? Време разделно е!!! Сега ще трябва да решаваш. Труден избор нали?!?

19

Възмутен

преди 1 седмица

Това дълго недоразумение повярвало, че е фактор в политическия живот на България, пак се изходи. Беззаконието в България през годините го направи милионер и сега вижте кой съм! Той и Радев са причинителите на кризата продължила толкова години. Затова споко дълги и къси от ИТН чалгализирали цяло поколение млади българи!

18

чалгаромутрак

преди 1 седмица

... я си лягай там на диванчето да вегетираш и не се обаждай......

17

Зозо

преди 1 седмица

Тоа па кво се обажда, като ще гледа новия парламент само по 7/8 ТВ?????? :)))))))))))))

16

Анонимен

преди 1 седмица

Вече и кокошките разбраха,че от чалгар политик не става,ама що пък да не се надуем малко преди изборите?

15

Някой

преди 1 седмица

Не бил водил никакви преговори с никоя партия? Ами проведи бе, какъв ти е проблемът ? Естествено ,че ще искат да знаят преди изборите за какво се бориш и накъде ще я караш! Да стоиш само и да плюеш всички наред, това всеки втори българин смята , че го умее по-добре от първия... За да се свърши и някоя работа , се иска и малко акъл !

14

Анонимен

преди 1 седмица

МАЛКОТО ДПС ЛЕГНА НА ТУРЦИЯ ОЩЕ ОТКАКТО РАЗРЕШИ НАД 100 НОВИ СЕКЦИИ ТАМ. ВСИЧКО ПОМНИМ, СМ.РАД ИЗЛЪЧВАШ!

13

Анонимен

преди 1 седмица

Ако беше умен учиндолски селянино, щеше да се скриеш някъде и да кротуваш, ама явно да се криеш под диванчето ти хареса... :)))

12

USA SUPER КИРО НОФ

преди 1 седмица

СЛАФЧУ ! САЛФЕТКА ЗАБРАВЕНА НА СТАДИОН !

11

Анонимен

преди 1 седмица

И чалгаря се усети,че Боко иска да го подхлъзне преди изборите,за да не влезе в парламента.Не че иначе мястото му е гарантирано,де.След толкоз плювни по който не му харесва допълнително отврати хората от себе си.

10

ИТН

преди 1 седмица

ИТН сигурно е единствената партия, която на избори е първа политическа сила, не успява да създаде правителство и след няколко месеца на предсрочните избори е вън от Парламента. Така яко предадоха (или продадоха) доверието на избирателите си. Не разбраха ли, че ги избраха само и единствено заради обещанието им за "чегъртане", а те взеха да се прегръщат и кланят на Борисов и Пеевски.

9

ПроСоТо

преди 1 седмица

прав е Славейко !..Има една приказка:..-"Рибата още в морето,а те слагат тиганя"..Мутроида ,като всеки бандит,опитва да постави във зависимост конкурентите си..ЛУДОСТТА на БГ-"величията" взе застрашителни размери..

8

Анонимен

преди 1 седмица

Един по един изкачат тиквите, да видим колко тиквочи са останали да гласуват за тези *** :)))

7

Анонимен

преди 1 седмица

Е, прав е... -))))) Щото вече не се знае кой ще подкрепи и финансира "проскито" ИТН след като ДПС съ рацепи, а Винету не ще да плаща сам... -)))))

6

333

преди 1 седмица

Аз само да напомня на Славчо, че още си чакам Северо Македонския космонафт. Обещал ми е

5

Тошо

преди 1 седмица

Още ли си жив , бе гроознико ?!

4

Анонимен

преди 1 седмица

Почти цяло денонощие няма кьорава новина за положението на Зеления райх...... Да не би вожда им да е уволнен? Поне ни напишете кратко, ако е убит някъде геройски............

3

Анонимен

преди 1 седмица

След изборите се съберете в някои девически манастир , ако въобще влезете

2

пп-дб

преди 1 седмица

ХА ХА ХА Имал нещо да каже смешкоооооооооо

1

хахаха

преди 1 седмица

те го па и тоя *политик* напомни за себе си