159

Анонимен

преди 1 седмица

12.30 ч. неофициално котелът е факт. 2 бригади на ВСУ без връзка с със своите. Намеси се и авиацията по позициите на ВСУ и прави кайма, освен руската артилерия, а пехотата е заловила огромен брой пленници.

158

БАЧКАТОР

преди 1 седмица

Само тъй ! Бoй и дpaне за слугите на англия и америка!

157

Анонимен

преди 1 седмица

Според последната информация в Телеграм руската армия е сринала левия фланг на укронацистите в района на Курск, освобождавайки около 10 селища.

156

До 156

преди 1 седмица

Или там печели само Урколандия в тоя интернет

155

до урките

преди 1 седмица

Да, ще се наложи да се напуска Курска област, т.е. да се връща награбеното. И не само пред Русия, но и пред Бога да се отговаря, задето заблуждавахте света да ви вярва, че уж сте несправедливо нападнати...

154

мисирешка работа

преди 1 седмица

стара манджа ве4е ги одбиха реално саноубиствена контра на одрязаните край река Сейм.. тук новините са на два дни закаснение

153

Анонимен

преди 1 седмица

Русия печели само в интернет. На бойното поле Нато раздава шамарите.

152

паф

преди 1 седмица

...и все още не са влезли супероръжията на русия във военната операция....

151

До 154

преди 1 седмица

Или такава неограничена съществува само в болната ти фантазия

150

До 153

преди 1 седмица

Е май украинските копейки,не могат да четат ,е нормално е нали се пише на български,а не на уркопски

149

Трътката

преди 1 седмица

Според родната копейка-предател, руските сили избиха укрите още преди три седмици! Поне така писаха тук,не знам. Какво изтласкват още руснаците не знам

148

До 151

преди 1 седмица

Ходи се лекувай тук не е украинска психиатрия

147

Анонимен

преди 1 седмица

Новината я има във всички евроатлантически медии, не е само от руски блогъри! Абе взели са 2-3 селца... Нали бяха на няколко хиляди километра навътре в Русия? Не могат да ги изтласкат. Освен това руснаците ги посрещат като освободители. Така че, след три дни- на Червения площад! Путин на съд, Блинкен-временен управител на най-големия американски щат-Русбраска! Байдън се връща в напреварата за президент и печели! Найс,а?

146

До 147

преди 1 седмица

И сега ще се правиш на герой,че бавно ги бият просяците ли?

145

НАТОвец

преди 1 седмица

До Боби. Мислиш, че нещо интересно ни казваш ли? Що за смешни съветски фантасмагории?

144

Русофоб

преди 1 седмица

До хаха. Ти пък що реши, че е вярно. Казано от руски военни блогъри - хе-хе-хе.

143

Zеленски

преди 1 седмица

До 146. Това в кой руски сайт го прочете? Щото истината май е коренно различна. Иначе щеше ли "СВО" да продължава две години и половина?

142

ВСУ страда от

преди 1 седмица

нисък морален дyx и дезертьорство. 90% от насила мобилизираните въобще не искат да воюват. Мотивацията им е на нулата. Всички ненавиждат Просрочения Зе-удавник. При натиск от страна на ВС РФ, веднага оставят позицията, отстъпват или се предават.

141

къде са краваромучал

преди 1 седмица

ките, изпокриха се, вече усещат как им влиза отзади и се покриха, какво стана бе, свършиха ви опорките от козяк ли или секнаха центовете, нещо да измучите за контра натупа, върнахте ли Крим, превзехте ли Москва, мечтатели заблудени, следва Одеса.

140

аз като ви казвах

преди 1 седмица

Зеля къси напушеняк си го набута на два ката с тази авантюра в Ку,рск - сега ако тръгне да бяга ще стане за смях и ще го питат за какво загинаха толкова хора,ако остане ,ще ги избият и пак ще трябва да отговаря на същия въпрос! ТО ПОЛОВИНАТА ВЕЧЕ ДАДОХА ФИРА.