232

Сата НАТО

преди 1 седмица

Тръмп повече не може да бъде президент. Той вече е старец, не става. Даже няма цвят на лицето. Въпреки, че даже ми беше симпатичен, но.... Не е този енергичен Тръмп от 2016 г. Това са 8 години, тепърва трябва да е в кондиция още 4, и то нелеки.

231

Сата НАТО

преди 1 седмица

До Анонимен... Путинист означава ,два пола ,баща ,майка ,абба ,дядо ,момче ,момиче ,дете ,Бог ... Те това е путинист . ....... -----///------- Путинист означава фашист. Злобен тьпак, нищожество. Също като Бойковист. И като самият Бойко Борисов.

230

Сата НАТО

преди 1 седмица

До Запознат... Така е.

229

Сата НАТО

преди 1 седмица

Или да го кажа по-точно - ГЕРБ открай време са съветофили и путинофили. Едва ли им пука нещо са руснаци и руска култура, пука им да са маша на силните. А тогава, когато се създаваха, много хора мислеха, че Путин ще измами Запада и ще ни върне в кремълската кошара. ГЕРБ са вождистка партия, членската им маса са мищожества-мазохисти, които си умират да имат вожд със силна ръка, па бил той и Шурла Бурла Тиквен гьс.... Та и ти така. Амеба.

228

Сата НАТО

преди 1 седмица

ГЕРБ са русофили от открай време и по дефиниция.

227

Анонимен

преди 1 седмица

Тръпм е психически неустойчив човек. Това всеки психиатър ще го потвърди. Затова Лилипутин предпочита Харис.

226

Запознат

преди 1 седмица

Много добър дебат - и Тръмп и Харис се представиха блестящо, дадоха пример как се прави политически дебат за хората, техните избиратели.В империята на злото (Русия), подобен дебат не може да съществува, там олигарсите от параноя не допускат такова нещо, израз на слабост е да има дебат, не може да има две мнения за управлението на нарордните пари, бедни душици, вкопчили се в властта и експлоатацията на общите природни ресурси за лични цели.

225

Анонимен

преди 1 седмица

До Сата НАТО Путинист означава ,два пола ,баща ,майка ,абба ,дядо ,момче ,момиче ,дете ,Бог ... Те това е путинист . ........Другото си е демократ ,еднополови ,многополови ,ЛГТБ ,извратеняци ...и т .д. Центаджии сър !

224

Анонимен

преди 1 седмица

не знам когато тръмп стане президент, какво ще пишат саитовете които го плюят в момента

223

Анонимен

преди 1 седмица

Само с пропаганда не става!

222

Анонимен

преди 1 седмица

"смятам че няма добър милиардер," - Лол ... биготе, спри се!

221

Анонимен

преди 1 седмица

Много ми е странно, как ги пише тея статии елчицата. Ако някой каже, че печели, заглавието щеше да е "Тръмп спечеил дебата, но не съвсем".

220

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 224 Кво му се обясняваш на тоя сатанато. Той е бил секsualno насилван от руснаци и сега все те са му в уста.

219

Анонимен

преди 1 седмица

До @@@ "Лично не харесвам Тръмп, смятам че няма добър милиардер, обаче ми е чудно целят корпоративен свят е против него" Лесно се обяснява.Виж,богатите данъци не плащат и нямат имоти на свое име.Винаги елитът в историята се е борил масите да не могат да го изместят,като му вземат приходи/пазар,власт и т.н.Та сега борбата е високи данъци на хората и да няма конкуренция за корпорациите грам-"Голямото зануляване".Тръмп ги бърка,защото е избор на противниците на тези промени.Не е цвете,но друг няма

218

Анонимен

преди 1 седмица

Взе да става ясно как се избира президент на САЩ - по-устатия печели.

217

Анонимен

преди 1 седмица

До Сата НАТО Откога ГЕРБ са русофили? И как реши, че съм за ГЕРБ? За мен всички наши политици са под една шапка и "десните" ни отдавна са си по-центристко крило на БКП. ЕДИН, ама само един, политик да си чул последните 10-15 години да говори за по-малко регулации, свободен пазар, да не се вдигат акцизи на горива и енергия и т.н.? Говорим за нормални десни политики. Един да си чул като цяло да не козирува на ЕС? Не знаеш как да защитиш теза, "Путин, копейки, крайно десни" в пълен глас да заглуши

216

@@@

преди 1 седмица

Лично не харесвам Тръмп, смятам че няма добър милиардер, обаче ми е чудно целят корпоративен свят е против него, отделно смениха кандидата като видяха че води с много на Байдън, отделно дела, обиди във водещите медии, явно ги е страх от това дето смята да прави в Щатите.

215

Сата НАТО

преди 1 седмица

До Урсула....И какво значи да си "путинист"? На мен лично ми харесва икономическата политика на Путин, харесва ми образователната политика, харесва ми бойкоборисовщината в него ------///------ Това на всички е ясно, че проектът ГЕРБ трябваше да доведе България до най-долен путинизъм, горе-долу по времето, когато руските войски стигнат Гюргево. И Банкянската торба с лаи на да посрещне тържествено "освободителите" от еврогейско иго, които същата Банкянска торба с лаи на е "наевал с 200".

214

zzzzzz

преди 1 седмица

Тая Камала като я видя и ми се доси*а.

213

Сата НАТО

преди 1 седмица

До Анонимен....Изведнъж съм крайно десен русофил, въпреки че смятам, че Русия е диктатура? -----///------ Всички гербили са десни русофили, както и самият Толуп. Просто защото за тех думата "диктатура" е комплимент. Това са дълбоки фашисти, които даже се гордеят с това.