56

Българин

преди 1 седмица

Това е като да тъпчеш с допинг куц кон с три крака и да се надяваш да спечели състезанието. То е ясно, че ще се мине и през това. Но няма да промени нищо на фронта, а само ще увеличи обхвата на специалната военна операция (макар след нахлуването на Украйна в Курска област, вече това да е официално война). Русия ясно е заявила - ако има по-далекобойни оръжия, ще трябва да влезе по-навътре в украинска територия. И може би точно това искат тези на запад.

55

Бг

преди 1 седмица

Тоя старец си заминава след месец. Но преди това има вероятност да запали Европа.

54

Баба

преди 1 седмица

Русо-роби, не плачете. Не плачете за Курск, Украйна. Не плачете и за горяща Москва, ударена от дрони вече два пъти тая седмица. Плачете за Путин, който започна войната вероломно, като страхливец, и който ще гние в Хага.

53

Анонимен

преди 1 седмица

Байдън мисли?! Това е оксиморон!Светът е полудял, щом се оставил в ръцете на такива да го управляват.

52

Баба

преди 1 седмица

Путин е пътник към отвъдното и иска да подпали света. За него е все тая дали сега или след година ще умре, но аз не искам да умирам млад!

51

Анонимен

преди 1 седмица

Дядо байдъне,изобщо, не си го и помисляй,така ще те удари дядо путин,че ще се чудиш откъде е дошло.

50

Баба

преди 1 седмица

А Москва защо мирише на изгоряло.Поздрави от баба ви от Курск, Украйна, където няма жив руски войник

49

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 седмица

Байдън,който се здрависва с въображаеми субекти и им дава" зелена светлина" със знакът за ОК?Байдън,който твърди,че е църнокожа дама? Мисля,че нашите приятели американжи трябва вече да нападнат основните три Институции на Великите САЩ и саморазправят с тази нагла еврейска шизофренична каста от катунджии. Един- единствен политик в САЩ не трябва да бъде пожален,защото всички те мразят нашите бели братя и сестри.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Байдън е пътник към отвъдното и иска да подпали света. За него е все тая дали сега или след година ще умре, но аз не искам да умирам млад!

47

Анонимен

преди 1 седмица

Истината е че всички избори в Европа са фалшифицирани от нацистите и от американците. Иначе всеки нормален знае как се живееше по времето преди американската Демокрация

46

Анонимен

преди 1 седмица

В същото време според американски експерти, Украйна вече е използвала по-голямото количество ракети ATACMS...

45

Баба

преди 1 седмица

А да пуснат ли едно референдумче в Суджа и Курск, Украйна? Да ги анексират законно. Това е волята на украинските граждани в Курск, Украйна.Нали русетата така правят. Влизат, референфум и анекс.

44

Дядо до Баба

преди 1 седмица

Тя една четвърт от Украйна стана Руска ти за няколко селца с блата в Курск ми говориш, че са Украйна смях. Бадо ще ядеш дедовия както го ядат Укранците в Курск вчера голямо трепане имаше и много пленени Украински "герои" възхваляващи и благодарни, че са попаднали в плен на морската пехота на Русия. Много бой в района на Снагости и много пленени Украински праsета.

43

Баба

преди 1 седмица

А в Москва какво гори? Питам, защото пушекът се вижда чак от Курск, Украйна.

42

Анонимен

преди 1 седмица

Копейките постоянно сънуват някакви победи как заграждат и обграждат и като се събудят краката отвити.

41

Баба

преди 1 седмица

Поздрави от Курск, Украйна.Жив руснак тук няма

40

до Баба

преди 1 седмица

А гледа ли как кокошки кълват и прасета ядат убитите Украински свiне в Курск клипа го има в Телеграм канала. А гледа ли вчера какъв ад беше за Украинските свиiне в Курск и как реват и как обръча се стеснява и няма измъкване. Бабо гледай си старините и не се занимавай с простотии, че от десетина дни нашите медии спряха да пишат за Курск защото знаят какво се случва и мълчат. От близо 16К Украински свiне влезли в Русия не са останали и половината пий си хапчетата и не пиши глупости.

39

Баба

преди 1 седмица

Поздрави от Курск, Украйна

38

АЗОВ в България

преди 1 седмица

Като приключат с 00рките предлагам да поканим няколко бригади АЗОВ да стегнат България. по точно ромските села и квартали и да изловят каппейките. На гранцата също и ще видите как ще спрат да минават през бг мигрантите изведнъж

37

Анонимен

преди 1 седмица

дреме му на Бай дън - почти е "оттатък", а синът му в панделата - за него този Свят вече няма значение