91

me

преди 15 години

А тротоарите? Не са сложили плочки и хората газят в калта. Някой пак се е изхвърлил преждевременно да открива обекти с отрицателни актове.Основният проблем е че няма контрол и последващо бързо наказание. Аз нямам нерви за повече простотии и се изнасям.

90

Bate Goiko

преди 15 години

Браво на ББ,нашият герой!!!

89

преди 15 години

Това ако е вярно, си е откровено смешно, като някакъв цирк са...

88

преди 15 години

#87,нервите не издържат вече. Давай отпусни се попсувай наволя.

87

dynamo

преди 15 години

ББ - желая ти скорошен летален изход, мутро ***!!!

86

me

преди 15 години

Е, трябваше и в центъра да стане та да забележат... В Овча Купел като ремонтираха улиците в квартала напълниха половината шахти с асфалт. Цирк. Жив да е ББ, баси смешника...

85

преди 15 години

Уау нямам думи.

84

преди 15 години

Много ми е трудно да определя кои е по-некадърен станишев или бойко. Нека да направим референдум и народа да си каже тежката дума. Или не е ли по-добре да викнем ЕК и тя да отсъди, така и така станахме за резил нека да е весело.

83

преди 15 години

Спомням си като бях млад комунистите ми натрапваха разни организации на младежта, които нямаха алтернатива. Всичко беше толкова фалшиво, че повечето от съучениците ми се майтапеха с тези организации и с дейностите които развиваха. Предимството на младостта е че усеща фалша и го отхвърля моментално, без съжаление или правене на сметки. Днес като гледам "отличниците" от младежките организации на комунистите съм сигурен че те осъзнават че се самозалъгват. Но тъй като им е тъжно в този тежък момент искат да привлекат още хора под знамето на фалшивата идея. Истерията на младежите и девойките лесно се разпознава в коментарите им, които след като не могат да се позовават на факти използват клишета от речите на тяхните празноглави корумпирани лидери.

82

трамвайна релса номе

преди 15 години

До 58И преди 3-4 години София си беше същата. В какво виждате разликата? Забравихме ли ерата Софиянски. на какво приличаше района на Ц.гара. Автобусите за Европа тръгваха от една педя кал. Парцелите край Околовръстното ги шитнаха на Наяи хора и то заприлича на клоака. И, бидейки съгласен с тезите Ви, какво са виновни все пак селянчетата, като България агонизира. Те ли са виновни, че в провинцията няма препитание и с тях ли да спорим? Те са на най-долното стъпало, и от тчх нищо не зашиси. Но има други, от които зависи. Тях какво да ги правим?

81

A

преди 15 години

Дори и контактната мрежа и релсите да бяха в изправност, пак нямаше да пуснат трамваите, докато не ремонтират пл. Възраждане, което щяло да се случи по Коледа според съобщения от общината. Така че редакцията ***-а-алко се престарава в твърденията си (не, че ремонтът е прекрасен, защото живея в района и знам за какво става дума).И, между другото, псевдонимът Разумен не ти подхожда особено.

80

NOTORIOUS

преди 15 години

грешката на Борисов е че откри отсечката преди да е завършена.колко от вас са наясно с технологията за полагане на асфалт и бетон около релсите. работата по един булевард е комплексна и се прави от няколко фирми. това изобщо не оневинява общината, която явно не може да планира, координира и контролира един по сложен проект. и тъй като Гойко е шеф на тези хора, очевидно е, че той трябва да носи цялата отговорност за безхаберието на хората от общината. човешко е да се греши, но на тези им стана навик.

79

Разумен

преди 15 години

Уважаеми А ! Уважаемата редакция не ти е виновна - трамваите не вървят заради асфалтирани релси / оправят ги / и дефектна макар и НОВА /!!!/ транспортна мрежа.Справка на самия булевард!!!

78

A

преди 15 години

Трамваите не вървят по "Стамболийски", защото няма къде да обръщат на крайна спирка. Засега е отворена само отсечката между "К. Величков" и "Опълченска" и докато не ремонтират и участъка поне до пл. "Възраждане", няма да има трамваи по този маршрут.Айде мислете малко преди да пускате бомбастични заглавия.

77

Трън

преди 15 години

Искам да обърна внимание на всички, които се опитват да омаловажат гафа на ББ с присъствието на "червени клакьрои", които плюели по форумите и т.н.Опитайте се да излезете малко от черупките си, едните са червени, другите комунисти, третите фенове на великия Бойко.1. Бойко е виновен, трябва да упражнява контрол как се харчат парите на общината, най-малкото можеше да прати някой от общината на прегледа булеварда преди да ходи да го открива официално. А не между мачлетата и тенис кортовете да отскочи да се покаже пред телевизията. Ако иска да го приемат като отговорен политик, трябва да излезе днес също толкова мъжествено и да признае, че не е упражнен достатъчен контрол, че е избрана некадърна фирма и т.н.2. Което не значи че Станишев е велик и т.н. За гафовете с евро парите и г.т. Станишев също трябва да излезне и да каже - да направихме много последните месеци, но не можахме да се справим достатъчно че да ни отпуснат парите. И той да поеме отговорност.А и двете *** бягат от отговорност, и само се плуят по телевизията. Ми те по нищо не се различават!

76

bono

преди 15 години

ami s takav REDKOO PROST I SHIZOFRENIRAN kmet...e normalno, nqma li koi da go zastrelq toq kaput

75

преди 15 години

Със същия успех, ако ремонтите бяха през седмицата щеше да напишеш защо ремонтират уличи в най-натовареното време.

74

преди 15 години

Не мога да разбера защо се критикува това че някой пише във форума без да е написал името си. Помислете върху начина на гласуване, влизаш в тъмната стаичка и пускаш бюлетината без да си пишеш името върху нея.

73

преди 15 години

Искам да предложа на вниманието на хората тук нещо което много ме дразни. Общината е наела фирмата raicommerce да ремонтира ВИК в София. Фирмата определено се държи некоректно към гражданите и извършва ремонтите основно в неделя и в извънработно време. По този начин работниците там получават добавки за извънреден труд, а общината плаща двойно. Вече наблюдавам случай на течове открити в началото на седмицата които се ремонтират в неделя когато заплащането е 200%.Моля ви не ме разбирайте погрешно. Това не е агитация за някоя политическа партия, а опит да се контролира изразходването на общинските пари.

72

АВБ

преди 15 години

Стига си *** подметките на Б.Б.,защото си заприличал на старите комунисти . Има Сталин ,има слънце. Ти си също толкова анонимен като всички които пишат във форума.