26

Осъзнах че съм в Рус

преди 1 седмица

Осъзнах че съм в Русия!! Четох онзи ден новини по Западните медии за Русия. Ама съвсем не внушения, ами истински новини. Факти ви казвам! Народът бил протестирал, мразил Путин. Народът бил репресиран и унил, по улицата арестували хора заради протести или заради политическата им позиция. Ама страшна работа ви казвам. Държавата пред разпад била. Спрях да чета и погледнах навън през прозореца. Осъзнах че всъщност съм бил в Русия през цялото време! Добре че бяха тези медии да ми отворят очите!

25

Анонимен

преди 1 седмица

С вашите обичи и омрази сте изумително неадекватни. Политиците няма значение дали се обичат тайно или явно, а дали водят политики, които са от полза за народите им. И като напишат журналята за нещо тайно и секретно, което да ни доверят, защото искат да сме освени....ми нелепо е това. Искам да знам къде Си се е бяснявал в чувствата си към Путин? А, от къде почерпахте тази вълнуваща инфо?

24

TWIN PEAKS

преди 1 седмица

ЗАПАДНИТЕ МИШКИ СИ ОТИВАТ В ГРОБА, И БЕСНЕЯТ НА КИТАЙ И РОССИЯ...ПАК АМЕРИКАНСКА ИЛИ МАЛО-АНГЛИИСКИ СЪНИЩА И ФАНТАЗИИ......ТАИВАН Е НА ПРИЦЕЛ....ВЧЕРА 150 КОРАБА НА КИТАЙ И РОССИЯ СА ВОВ ВЛАДИВОСТОК И ПРАВЯТ РЕШИТЕЛНА РЕПЕТИЯ ЗА ТАИВАН !.........САЩ ТРЯБВА ДА УМРЕ И ЩЕ УМРЕ .

23

Анонимен

преди 1 седмица

Тц, тцъ, mисирkите погледнаха и в мозъка на Ци и всичко разкриха, ха ха ха

22

до 11

преди 1 седмица

Когато възхвалявате САЩ,бъдете така РАЗУМЕН (разумна) да направите ПОНЕ справка какво е състоянието на желзните пътища там, какви са им релсите, влаковете, колко КМ скоростни отсечки имат(Да Ви помогна - НУЛА),как са с електоротранспорта, какъв % от населението са бездомници, вкл. работещи и т. н. И съответно- в Китай.САЩ се крепи благодарение на едно споразумение от юни 1944 г,за приемане на $ като световна резервна валута, Но тогава САЩ са имали 80% от златото на света. Отдавна нямат покритие

21

ЕвроАтлантите

преди 1 седмица

Съветски Газ Ходят и ги Пари, та Гори чак, че Китай стане 1ви Приятел на Русия и вече са НеПоБеДим Единен Блок в БРИКС!

20

Анонимен

преди 1 седмица

Ауууу, браво! Разкрихте ги!

19

Анонимен

преди 1 седмица

Голям страх ги гони от този съюз. Поотделно бяха лесна плячка.

18

А змея и кравата?

преди 1 седмица

Всякакви обидни думи и цинизми тук се допускат. Когато написах най-обикновено определение от българския език, изтриха го. Според мен, който трие е толкова ограничен, че дори не знае кое е норма, кое не...

17

Анонимен

преди 1 седмица

Държавите нямат приятели, а само съперници. С някои от съперниците временно се съюзяваш за да надвиеш други по-опасни за момента съперници.

16

До за вътрешна употр

преди 1 седмица

***.Това как го разбра.По радиото в село Орешаре ли ти го съобщиха?

15

А змея и кравата?

преди 1 седмица

А змея и кравата как са? А змея и петела? *** статия.

14

до 11

преди 1 седмица

А пък на мен НЕ ми е смешно, а се ужасявам, когато някой измерва икономиката на държавите в долари. Всичките тези измервания, първо, отчитат единствено оборот на пари, второ, никога не отчитат потенциала, нито като материални ресурси, нито като човешки. трето. паричният оборот НЕ значи реални стоки, даже не значи реални услуги (УЖ развите дтрани в ЕС имат сектор ускиги над 75% от БВП, което значи , че нямат реален сектор, почти всико е ала-бала), включва текущи борсови индекси и цена на акции...

13

Анонимен

преди 1 седмица

А мармотът със станьола споменат ли е в статията, че нямах нерви да мина към втори параграф?

12

Анонимен

преди 1 седмица

Е, сега вече не е тайно след като този Шеридън е изпортил Си. Сега Путин ще влезе в днес-а, ще прочете статията и ще се разсърди на Си, а саксите ще потриват ръце и ще бъдат доволни.

11

Анонимен

преди 1 седмица

Поредната партенка от англосаксонски шарлатанин )))

10

Анонимен

преди 1 седмица

Напълно клюкарско ниво. Напълно подходящо за четящи с матерен английски.

9

Това е

преди 1 седмица

Виц на деня...

8

Анонимен

преди 1 седмица

Те пък саксите как тачат и уважават китайците. Не, те никога не са искали да ги експлоатират. Само да припомня опиумните войни. Колкото до Хонг Конг, добре че е имало добре написан договор и договорът е за наем, затова го върнаха.

7

за вътрешна употреба

преди 1 седмица

Тия глупости ОБАЧЕ нито в Китай, нито в Русия се четат! :) Мантрите са за сектата на Прецаканите от Запада бивши държавици.