62

Анонимен

преди 1 седмица

Да няма примирие и още 10 години. Ние българите ще го избутаме! Важното е ЧебУрушия да фалира тотално, защото колкото и пропаганда да въртят на там отиват. Това е гадно племе, което трябва да бъде затрито. Болшевишки фашисти

61

Анонимен

преди 1 седмица

Русия провежда СВО на собствена територия която е международно призната според международните закони и ООН, Русия няма войски на чужда територия. А Украйна нахлу на чужда територия, юридически Русия е страна жертва на агресия и има право да се защитава от окупаторите като нанася удари дълбоко на територията на ЕС където се подготват във военни лагери окупационните украински войски и по заводите които произвеждат техника която окупаторите използват, а също така и по енергийни обекти в ЕС които захранват тези заводи.

60

Анонимен123

преди 1 седмица

Марш на фронта да се биеш за зеленото човече,, 'нато', 'сащ' и 'ес'......

59

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна е агресор. Агресор според всички международно закони и според правилата на ООН. И ще плаща репарации. Ще има съд. Да си победен агресор и да те съдят за репарации е много тежко. И после ЕС ще се разпадне.

58

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен "С Украйна ще стане същото, което би станало с Мексико ако тръгне срещу САЩ, като стане военен съюзник на Москва или Пекин. Бавно, бързо, средно...все тази. " - не може да стане същото, Украйна е част от руския свят, а Мексико са никакви за САЩ, Мексико ще бъде унищожено на момента.

57

Дъждът вали и смесам

преди 1 седмица

Примирието ще дойде след около месец, с проливните дъждове. Калта и водата спират боевете.

56

Анонимен

преди 1 седмица

С Украйна ще стане същото, което би станало с Мексико ако тръгне срещу САЩ, като стане военен съюзник на Москва или Пекин. Бавно, бързо, средно...все тази.

55

Анонимен

преди 1 седмица

Еманюел Тод :Путин е знаел , ЧЕ СЕ ИЗПРАВЯ С/У САЩ !Затова се е подготвял доста години !От Запада не се плаши , защото ЕС няма и армия , и търговията на Запада се видя че е много ЗАВИСИМА от Русия , и още повече че САЩ няма да си мръдне пръста , за Запада ,.. и напротив , САЩ искат ЕС да западне , за да е зависим вече и от САЩ .Който разбрал -разбрал , няма да повтарям !

54

Анонимен

преди 1 седмица

Руснаците стигнаха Киев за 3 дни още март 2022 с блестяща десантна операция, с пъти по малко военни части отколкото нацистите в Курск. И после в Истанбул украинците получиха много изгодни условия на преговорите, и парафираха договора. И след като руснаците се изтеглиха от Киев, Борис Джонсън им казал, - не, хайде просто да воюваме, и украинците скъсаха договора. За това сега ще загубят цялата държава.

53

?

преди 1 седмица

И след примирието Източна и Западна Украйна ще последват развитието на: Северна и Южна Коеря, Източена и Западна Германия, Балтика и Беларус - абе ясно ни е каво ни следва.

52

Анонимен

преди 1 седмица

Украйна е 20 пъти по слаба от НАТО! Как ще устискат на НАТО без да се нacepaт?

51

Анонимен

преди 1 седмица

Войната в Европа ще бъде ограничена. Англия, Франция и Германия ще бъдат унищожени и изтрити от лицето на земята в един миг, така че никога повече в историята на човечеството няма да съществуват такива държави и такива народи - французи, германци, британци. На останалата територия на Европа няма да има никаква война, защото там няма ядрени оръжия и не са заплаха за Русия, най-малкото пък Лисабон. Освен ако САЩ не разположат ядрени ракети в някоя европейска държава, която ще бъде унищожена също както Франция, Британия и Германия.

50

ЕРП

преди 1 седмица

До Анонимен 43 и до зимата стигнахте до Киев? :)

49

Анонимен

преди 1 седмица

Истинската война предстои да я видим тепърва. След няколко години може и да приключи, но не е сигурно. Европейците декларират готовност да плащат до край. САЩ може би ще се изтеглят от конфликта, постепенно на етапи.

48

Анонимен

преди 1 седмица

Загубите на NATO в жива сила и техника в Украйна се увеличават експоненциално.

47

Споко

преди 1 седмица

Споко, Украйна ще победи защото зад Украйна е целия цивилизован свят с 90% бевепе, а на Русия и е малко бевепето, няма и два процента бевепе. Не може 2% бевепе да победят 90% бевепе.

46

Анонимен

преди 1 седмица

Мир може да има! Да се срещнат Путин с Кличко да се разберат! Ще се чуе два пъти туп туп! Първият път нокаут, втория контролен!

45

Анонимен

преди 1 седмица

Еманюел Тод - ФРЕНСКИ писател , преведен вече и на български , '' ПОРАЖЕНИЕТО НА ЗАПАДА'' ...Русия в крайна сметка , ще победи / казва още той/ !

44

Анонимен

преди 1 седмица

Задава се тежка зима и зверски цени на тока. Целият ток ще се пренася в Украйна, я остане - я не остане за България. Трябва да помагаме на Украйна толкова дълго колкото е необходимо докато постигне победа над Русия, каквито и жертви да ни струва това.

43

Анонимен

преди 1 седмица

Една трета от енергийната система на Украйна е унищожена. До зимата ще бъде унищожена цялата.