128

искат мир?

преди 1 седмица

Кой иска мир? Украйна е агресор! Русия няма нито едим войник на украинска територия, да се изтеглят от руските територии които са окупирали и тогава Русия ще реши какво ще прави с останалата част на Украйна.

127

Хахаха

преди 1 седмица

Всички искат мир! Само рашунгерите искат война. Техният живот не струва нещо и са готови да го дадат за всяко джудже в Кремъл.

126

Хитлер

преди 1 седмица

Още аз използвах западноукраинците от Ваффен СС Галиция да се бия срещу Русия! Имат съдба на наемници за мръссна работа..тищо не са научили за 80 години тези западноукраинци

125

Ха-ха

преди 1 седмица

Казано е:САЩ ще воюват с Русия до последния укровойник.Както вървят нещата,още толкова време докато свършат хохлите.

124

Половината избягаха

преди 1 седмица

На другата половина им става ясно, че умират за Зеленски , а не за свободна Украйна!!

123

Ауу Wall Street Jour

преди 1 седмица

Са путински агенти, разпространяват руска дезинформация! Не може да бъде!

122

Берлин

преди 1 седмица

Тук в Германия има 1,4 мил украинци, в ЕС са към8 милиона

121

Анонимен

преди 1 седмица

Ми те половината укри са на чужди територии избягали. За какви територии се се бият тези които не можаха да избягат! Гламав народ.

120

това

преди 1 седмица

днешния фейк ли е... хахаха!

119

до 112-ти

преди 1 седмица

Грешна ти е справката. Наполеоновата империя рухва след загубата от Руската такава. Османската империя губи доста територия след войната си с Русия. А след като Третия Райх на Хитлер тръгва срещу СССР завършва като Западна и Източна Германия. Има и други случаи в историята например как Полско-Литовската империя престава да бъде империя след една война с Русия, как Швеция престава да бъде фактор след подобна война и как Финланция, Япония и редица други са си намалили землищата след такива войни.

118

fight till death

преди 1 седмица

До големи *** 116 щото не понасят руснаците.

117

умирайте бе

преди 1 седмица

Линдзи Греъм каза, че на територията на Украйна има полезни изкопаеми за трилиони, които са нужни на американската икономика, и САЩ не иска да ги оставя на Русия.

116

Бре

преди 1 седмица

Как изведнъж поискаха мир? А две години до сега не искаха ли мир?

115

големи тъпаци

преди 1 седмица

Като искат мир, защо воюват? Руснаците са предоставили достатъчно начини да се предадат. Да се предадават и няма да воюват.

114

да

преди 1 седмица

умен е народа! само укрофашистите са надъхани от запада и янките да се бият до последния! донбаските републики и крим са населени с руснаци! кой и как ще ги върне към киев? това не са кашони с кифли да ги пренесеш! народа, населяващ земята има думата!

113

Мда

преди 1 седмица

Айде всичките "ветерани" отпред, на първа линия.. така, полека-лека съвсем естествено ще се намалят процентите на военолюбците. *** нещо всеки гледа да се скатае, убедените отдамна са на 2 метра по-надолу...

112

От русия

преди 1 седмица

чакаме обесването на путин

111

Направих справка

преди 1 седмица

До ОПААА 77 до 92 Едните, дето са нападали Мечока са Франция. А другите са -Германия. Освен тях, спорадично са го нападали Монголия, Турция и други мераклии. Франция стана Франция, Германия -Германия, Турция си е Турция... Мак никой от тях не е изчезнал. Може би, само Украйна, ама още не е. Ще видим. Скоро.

110

Анонимен

преди 1 седмица

В момента украинските агресори се бият на чужда територия, на руски територии които са международно призмати по всички закони на международното право и правилата на ООН. Русия няма войски на украинска територия.

109

Анонимен

преди 1 седмица

Еми ако е трудно за нефта, може да направи газта 10 евро, нема пронлеми. Как мислите, лесно ли ще направи газта 10 евро?