81

Кондор

преди 1 седмица

77 Аз ЦРУ не съм виждал по мутроморието но за сметка на това съм виждал много русняци и д с бак луци с хотели построени с пари от БКП куфарчета.

80

Свобода

преди 1 седмица

Мдаа българина винаги ще е *** и изтривалка на Русия, да не забравяме, че Червената Армия имаше паметник в центъра на София, въпреки изнасилванията, кражбите и убийствата, които е извършила в България.

79

Урсула

преди 1 седмица

ЦРУ владее и министерствата ни. Там всяко министерство си има стаичка за агента на ЦРУ. Факт. Какеи руснаци са ви хванали, къде са? Нали изгонихте вече готвачите на посолството?

78

Партньори на Муудис

преди 1 седмица

Микромек и Хоохъл. Има ли нужда да се коментира? :D

77

Урсула

преди 1 седмица

Всъщност, България е превзета от ЦРУ. Не знам къде ви се привиждат руснаци. ЦРУ купи ТЕЦове и телевизии. Държи тока ни и националната пропагандата. Какво държат руснаците? Даже ние в тоя сайт пишем от убеденост, защото по-лошо от война тип касапница, няма! В това не сте убедени вие, вербувани от ЦРУ и някои други служби.

76

Зельонъй Чорапъ

преди 1 седмица

Наградил с генералски и адмиралски звания Д1рти руски ДС фат маци а армия нема.И не му е нужна Путин ще му прати руснйета новобранки.

75

Анонимен

преди 1 седмица

Че кво му е лошото ? Чакахме мирикански ама не щът.

74

ВНР

преди 1 седмица

Ние сме русняшките Фа *** и обявяваме Варна за народна република (Путинистка)

73

Анонимен

преди 1 седмица

България е превзета държава още от 1944 г. Нищо не се е променило. Рашистите и поцелуйковците са навсякъде. По Черноморието ни са готови за Варненска и Бургаска народни републики. Само чакат знак от бащицата в Кремъл. Камчия е база на руски терористи. Няма институция в която да няма руско влияние, като се почне от министерствата та се стигне до училища и детски домове. Навсякъде рашисти и поцелуйковци!

72

Кондор

преди 1 седмица

Всички шефове на български фирми са поставени лица на мафия и политици а те на Русняците са аватарчета.

71

Кои са тези

преди 1 седмица

неадекватно изглеждащи лелки на снимката?

70

БГ блатна из мет

преди 1 седмица

Затова ли навсякъде всеки иска фактурки да цоцат Русняците ДДСто

69

Iem

преди 1 седмица

България за съжаление е превзета, завладяна отвътре държава. Ако и сега на четящите не им проговори, това, че сме втори в Европа по инвестиции на блаттттници, няма надежда! Явно сме много, много прозтии.

68

Пълно е с Русняци

преди 1 седмица

В българския мутренскиякомунистофатмашки честен бизнес така наречен който никога не укрива данъци и те източва ДДС.Който недава да се маха плоския данък Нищо че в белите държави са с прогресивен данък и богатите пращат повече данъци от бедните.

67

руска корупция

преди 1 седмица

руските фирми вкарват руската путинова корупция!

66

емо

преди 1 седмица

проблемът е в главата на тази журналистка и в главите на управляващата ни евро-атлантическа сбирщина - всяка връзка с Русия за тях е престъпление. тази идея се прокарва с *** упоритост и хваща декиш в елементарните мозъци, което е видно от част от коментарите.

65

Анонимен

преди 1 седмица

До Избирател - тоз па не виждал проблем... сигурно и пляскат жена ти така пред тебе и пак не виждаш проблем, блатно кокиче ахаха

64

Анонимен

преди 1 седмица

Представете си само шеф да ви е някъв пиян блатник... ужаст. Кой знае и как се отнася с българите, като роби - pycopoби

63

Анонимен

преди 1 седмица

Абе май ни говори Посолството

62

Избирател

преди 1 седмица

И какъв е проблема!? Искате американски *** или евроатлантически либерали ли!!?