205

Анонимен

преди 1 седмица

Този селжук намеква, че е искал да умрем.

204

това ли искате

преди 1 седмица

Атомните бомбардировки на Хирошима и Нагасаки (6 и 9 август 1945 г.) са два изключителни случая в историята на човечеството за бойно използване на ядрено оръжие. Те са извършени от въоръжените сили на САЩ в последния етап от Втората световна война срещу Япония.В резултат на двете експлозии 80 хиляди души умират моментално, до края на 1945 г. общият брой на смъртните случаи, включително рак и лъчева болест, е от 90 до 166 хиляди души в Хирошима и от 60 до 80 хиляди души в Нагасаки.

203

Анонимен

преди 1 седмица

Копаете ли дъното гущерчета, копайте.

202

Митко Пешев

преди 1 седмица

От кога слагат най-НЕумните за шеф на ЦРЪ

201

Пловдив

преди 1 седмица

Много важност си придават от три буквините платени организации . Нито сме ви питали нито ви искаме мнението . Гледайте си вашите проблеми който имате .

200

Анонимен

преди 1 седмица

Наполеон побеждава в битката при Бородино. Руснаците отстъпват след поражението. Французите влизат в Москва. Няма какво да правят там и си тръгват. В русия хората учат, че русия била победила Наполеон. Първата Световна Война русия капитулира с Брест-Литовския мирен договор. Американците идват, печелят Първата Световна и русия си връща загубените територии. Втората Световна Война Германия се бие на няколко фронта без петрол. Руснаците са толкова зле, че войната продължава цели 6 години.

199

Предположение

преди 1 седмица

Засега Русия не използва никакви ядрени оръжия защото се справя и без тях но ако удари помощниците на Украйна и те вземат да се правят на мъже нещата може да ескалират много бързо.Този вариант за използване на тактически ядрени оръжия от Русия на територията на Украйна ми излглежда абсплютна глупост ако използват такива оръжия то ще е срещу подкрепящите Украйна натовски държави.

198

Анонимен

преди 1 седмица

"Русия е печелила много войни. А ти си спал в часовете по история." - да, спал съм по 'история' писана от дупeдавци на Кремъл. Като става въпрос за истинска история, нещата много издишат за Русия. Сори, но факт.

197

Настъпват в Донбас

преди 1 седмица

Министерството на отбраната на Русия съобщи за освобождаването на село Заветни в ДНР - шестото от началото на септември.

196

Малко за политика

преди 1 седмица

А това че САЩ искат войната да продължи колкото се може по-дълго е вярно. Все пак загиват украинци, а те за САЩ са разходен материал. А г'лупаците от ЕС дават пари за оръжия от САЩ.

195

Стига глупости

преди 1 седмица

Имах пред вид Анономен 194

194

Стига глупости

преди 1 седмица

До Анонимен 195: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

193

нали

преди 1 седмица

От кво да те е страх...то твойте деца и роднини са далеко, защитени в някой бинкер.Да му мислят тия в източна и централна европа и без тва са половин хора според вас...

192

Анонимен

преди 1 седмица

Тъпотията, която слушам от дълго време е защо Русия не използва ядрено оръжие. Ами, вие това ли искате? Да се унищожи света, ама това да е далеч от вас. Тъпо. Единствените в света, които сте използвали в света това сте вие. Молете се да не се стига до там, защото и вас няма да ви има. Незнам на какво се осланя те.

191

poto

преди 1 седмица

аз ако бях на британците щях да им метна на руснаците една гъба,НО стиска ли им на бритите ще изядат веднага посейдон:)

190

Пак по опорката?

преди 1 седмица

До Анонимен: Русия е печелила много войни. А ти си спал в часовете по история.

189

Анонимен

преди 1 седмица

КАКВО ИМ ДРЕМЕ НА ЦРИ И МИ 6 ЗА УКРАИНСКИЯ Д,О,Б,И,Т,Ъ,К

188

Анонимен

преди 1 седмица

Края на ВСВ, американските и руските офицери се срещат в Нюрнберг. Американците ги питат: "Вие кво правите тука?" - руснаците отговарят: "Ние дадохме над 20 милиона жертви и победихме Хитлер, имаме право ние да съдим нацистите" - Американците задружно се засмели и ги изгонили като мръсни кучета всички. Единствените руски дипломати и съдии допуснати до процесите, са директно избрани от САЩ. Истинска история и показателна за истинския победител във ВСВ.

187

Хмм

преди 1 седмица

Е как ще сте уплашени.... все пак сте на другия край на света!!!

186

Анонимен

преди 1 седмица

Русия отново загуби. Не си спомням Русия да е печелила реално някаква война, а съм изчел всичко по история.