84

Анонимен

преди 1 седмица

разкажи ти... като последен коалиционнен партньор

83

До 84

преди 1 седмица

Направо беше рай при Биби Той си пълнеше чекмеджетата,Пеевски фалираше всичко,което му попадне,дебелееше и богатееше, Доган си живееше бейски в Сараите, Нинова все беше "уж" опозиция и все си беше в Парламента,а народът вегетираше с 200лв.пенсии и 400 лв .Мин.заплата.

82

Анонимен

преди 1 седмица

ПП,ДБ са най-безпринципната партия, ако изобщо са такава. Никога не се знае, какво ще кажат утре. Ясно е само, че за тях парите не миришат. "Шефчето" да дава кеш, или руски пари, за тях е все едно. А и "министърът на МВР да е наш".

81

Анонимен

преди 1 седмица

При Биби държавата работеше, а шиши кротуваше, баш Мирчев и сходните му едноклетъчни донесоха толко убава промяна, че 3 години се върнахме обратно у 90те с поголовното гепене и безвластие!

80

ПП-ДБ

преди 1 седмица

2021 - С вас сме г-н Президент! Заедно продължаваме промяната! 2023 - трябва да ни помогнете г-н Пеевски да променим конституцията и да отнемем властта от Радев! 2024 г-н Радев трябва да ни помогнете да спрем Пеевски като назначите правилен служебен премиер. Също 2024 д-р Доган кажете всичко и ни помогнете да осъдим Пеевски. Пълна шизофрения.

79

ДАА

преди 1 седмица

ПРАВ Е! Ама на герпажии и копейкиновци не им изнася да се се говори така. ДА ЖИВЕЕ ЕВРОПА, част от която сме ние!

78

Анонимен

преди 1 седмица

80 Примитивен с дипломи от ПП,ДБ колкото пъти вземат властта, винаги се провалят. Защото просто не могат да управляват. Не знаят, за какво става въпрос. Гледат като теле в шарена врата, както казва народът. Четвърти път няма да имат шанс.

77

Медии и

преди 1 седмица

Тро..лове имат нов любимец.Мисирките,които лансираха един дълбоко про. Ст и злобно-отмъстителен при...мат като Борисов за пожарникар, генерал, тенисист, каратист, футболист сега са се заели да лъскат имиджа на Пеевски.Но понеже е видно.че той не се е събличал по екип дори в час по физическо,го правят много умен .Шиши с две мозъчни клетки,три думи в речника си,при всичките финансови възможности на майка си е с диплома от "Меката" на българската юридическа мисъл ЮЗУ Благоевград.

76

Тези думи

преди 1 седмица

На Пеевски за ,кой му е седял в скута" показват сексуална неудовлетвореност.И нищо чудно при тази външност.А,че в скута му Седат само мъже,говори за подсъзнателен хомосексуализъм.

75

Анонимен

преди 1 седмица

С 30-ина депутати пак ли, ще управлявате? Леле, ПП,ДБ живеят в нереален свят и мечти.

74

Анонимен

преди 1 седмица

ПП,ДБ отново я подкраха по старому, концентрирайки се върху една личност, която трябва да изчегъртат и която им пречи за няколко бройки. Сета е Пеевски, за да не може ГЕРБ, да получи подкрепа от ДПС Пеевски и да попречи на ПП,ДБ пак да яхнат властта. ПП,ДБ не са алтернатива на нищо, заеха от ляво и отдясно "политики", но вместо да говорят за програма , за бъдещо управление, хвърлят енергия да елиминират някой, който им пречи.

73

Анонимен

преди 1 седмица

Mupчeв, a тeб Pucтe лu тe npaтu ga вapguш Meтko?

72

анонимен

преди 1 седмица

ДБ да разкаже за Доган агент Сава когото защитават. Да разкаже и за неговите дерибеи. Да разкаже и за романтичната връзка между Доган и Христо Иванов. Мирчев, кажи си.

71

Доган

преди 1 седмица

Бойко, кажи си за Пеевски! Не те ли срам!

70

Анонимен

преди 1 седмица

Абе тюлен, кажи що си толкова отслабнал. Да не би шиши да ти помогна.

69

До 63

преди 1 седмица

Ами разкажи ти за "откраднатите милиарди" щом ги знаеш.Сезирай прокуратурата,ама имаш ли доказателства?Иначе прикриваш престъпно крадене.

68

Борисов

преди 1 седмица

Ще мълчи за Пеевски,защото падне ли Шишо,пада и Буци.

67

Анонимен

преди 1 седмица

Мирчев за Пеевски и Борисов най добре питай ортака си Ицо мравояда. Той ги познава много добре. Работи с тях от години.

66

Анонимен

преди 1 седмица

Ами че то Пеевски ще се окаже най-стабилния бе! Само той сочи как се ограбва държава и как хора с нисък морал влизат в политиката за да печелят от нея, а не за да решават проблемите на избирателите си! Пеевски е срещу всички прогнили политици, което директно означава че е на страната на хората!

65

Анонимен

преди 1 седмица

На Мирчев паметта май е по-къса от челото му. Не помни кой ковеше законите с Пеевски и Борисов само до преди няколко месеца?