129

Анонимен

преди 1 седмица

До .... хаха дрона с термит не може да направи нищо повече от това да запали суха шума

128

Да

преди 1 седмица

Глупости

127

Жададык

преди 1 седмица

Перемогата наближава....с това вундервафе усрофашагите ще обърнат хода на войната.

126

IQ 3.14

преди 1 седмица

До Анонимен на съветския гопник и сто хии евро заплата да му дадеш, си остава савецкий гопник и толкоз. на три ракии е можеповторител и дедовоевател, а като му смъкнеш бъбреците почва да плаши с решали и малиновие пиджаки.

125

любо

преди 1 седмица

войната на роботите започна. очаквайте неочакваното

124

Анонимен

преди 1 седмица

Ясно-"Диви стършели",това обяснява всичко :) Имаше също "бесни тигри/*** котенца/лудди ягуари" и т.н. менажерия...няма ги вече :) И "призрака от Киев" кръжи над тях...хахаха. А гаубица на дрон няма ли да сложат?Много ефикасно ще е!И да сложат....а,Искандера идва!!Ми-тва беше!! :)

123

Анонимен

преди 1 седмица

Би могъл да стреля само на единична,и след всеки изстрел ще трябва ново прицелване

122

коментар

преди 1 седмица

Толкова ли няма други новини в почивните дни, та продължавате да ни тероризирате с простотиите на киевските фашисти?

121

и да скърцате с зъби

преди 1 седмица

УКРАЙНА ЩЕ ПОБЕДИ ! А ВИЕ НЯМА ДА ПОЛЗВАТЕ ПРИВИЛЕГИИ КАТО БИВШИТЕ АКТИВНИ БОРЦИ В БЪЛГАРИЯ !

120

Анонимен

преди 1 седмица

Летяща картечница АК 47 ! Вече и на картечница стана но украинска ,Днеска рано почваме със пропагандата.

119

....

преди 1 седмица

Дрона със запалителни вещества пръска термит, 2500 градуса при горене на земята и всичко става на въглен.

118

Анонимен

преди 1 седмица

Някои руснаци сънуват, че след края на войната всичко ще се върне на положението на февруари 2022. Обаче милиони руснаци с професии емигрираха и се трудоустроиха на Запад, където имаше милиони вакантни работни места. Те няма да се върнат в Русия. Защото Руският народ ще трябва да плаща репарации и контрибуции за убийствата и разрушенията в Украйна. Престъпниците от Кремъл ще избягат. Останалите ще трябва да им плащат сметките.

117

Анонимен

преди 1 седмица

Ленин слугувайки на престъпници в сянка, прогони образованите руснаци и унищожи културата на Русия. Сталин рамо до рамо с Хитлер въвлече Русия във Втората Световна Война, изби руските политици и висши военни, което изкуши Хитлер да нападне Русия. Това струваше живота на десетки милиони руснаци. Путин, насъскан от неоЕВРАЗИЙСКИТЕ БРЪТВЕЖИ на маниакалния психопат Александър Дугин, започна Война за завладяване на Европа. Това постави на карта съществуването на Русия.

116

варвари от Кремъл

преди 1 седмица

В 5ч. СУТРИНТА на 4 СЕПТЕМВРИ НАНЕСОХА РАКЕТЕН УДАР ПО ЛЬВОВ. ЗАГИНАХА 7 ДУШИ, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. 47 СА РАНЕНИ И НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. ХИЛЯДИ УКРАИНЦИ СЕ ПРОСТИХА С ЖЕРТВИТЕ НА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ. ПО ЧУДО С РАНЕНО ОКЪРВАВЕНО ЛИЦЕ ОЦЕЛЯ 48 г. ЯРОСЛАВ БАЗИЛЕВИЧ, СЪПРУГ И БАЩА НА ЗАГИНАЛИТЕ : 43 г. СЪПРУГА ЕВГЕНИЯ И ТРИТЕ ИМ ДЪЩЕРИ : 21 г. ЯРИНА, 18 г. ДАРЬЯ И 7 г. ЭМИЛИЯ. ОСВЕН ЧОВЕШКИТЕ ЖЕРТВИ ИМА РАЗРУШЕНИЯ НА ЖИЛИЩА И НА 6 ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА. ПОЗОР ЗА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ

115

от 107 г. Кремъл

преди 1 седмица

изнася терористи, революции и войни в цял свят. Окупираха България в 1916 г. и в 1944 г. Убиваха всички свободомислещи и грабиха десетилетия цяла Източна Европа, сринаха Сирия, Афганистан, Грузия, Чечня, сега и Украйна ! ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 107 ГОДИНИ ИЗБИХА С ГЛАД, РАЗСТРЕЛИ И В СИБИР ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ОТ СОБСТВЕНОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ ! КАКВО ОЧАКВАТ ПСИХОПАТИТЕ В КРЕМЪЛ ? СВЕТЪТ ДА ГИ ОБИЧА ? ДЕМОКРАТИЧНИЯТ СВЯТ СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ КРЕМЪЛ КАКТО ЗДРАВ ЧОВЕК СЕ ИЗОЛИРА ОТ ЧУМАВИ !

114

до 129

преди 1 седмица

С украински приклад е бил. Има и функция "дай пари бе, батеее"

113

....

преди 1 седмица

Да в Ютуб има клипчета с дрон с АК-74 на украинците, стреля на единичен за точна стрелба.Доста иновативно и евтино изобретение, но ефикасно.Вече има и дрон който праска запалителни вещества ( бял фосфор или др.) пак ефикасно.

112

Анонимен

преди 1 седмица

Малеее, сега руснаците ще бъдат попиляни. А, ако говорим сериозно, всеки който малко от малко разбира от физика знае, че това са пълни rлynocтu.

111

Не е за вярване

преди 1 седмица

Същите учени са измислили и втори дрон , към който е прикрепен Напушения Зеленски , за да сменя пълнителите на АК47.

110

Анонимен

преди 1 седмица

Автомата с дървен приклад ли е бил или със сгъваем......