81

Анонимен

преди 1 седмица

До 2030 година китайските автомобили ще заемат 33% от световния пазар.

80

Анонимен

преди 1 седмица

В Ю туб гледах 13 минутен филм за нов модел BYD QIN L китайска кола-хибрид, която с един резервоар от 65 литра може да измине 2 100 км. Колата е с размери 4830/1900/1490мм. Подробно бе представен и показан целия интериор и оборудване на колата. , на която двата двигателя са с обща мощност 320 коня и 7.2 секунди за достигане на 100км. в час. Колата бе представена като "китайското Жигули"- т.е проста и евтина кола. Цената й е 14 до 19 000 долара в зависимост от комплектацията. Разход 3.3-3.4 литра на 100км. Колата вече се продава в Русия.

79

Анонимен

преди 1 седмица

Нали климата беше най-важен , какво по-хубаво от това да има евтини и достъпни електрички . Това не е ли лицемерие

78

Китайците правят

преди 1 седмица

коли които се конкурират с най-големите имена в автомобилната индустрия. Китайският Ролс Ройс който струва към 65,000 долара е с уникална возия. Просто закопава в земята всичко западно. https://youtu.be/xNc2RrSKkqk?si=eMqQy5W5N5zdSOlh

77

Анонимен

преди 1 седмица

Всеки който се кефи на дърт Голф може само да се прегледа, и МОУЕ да се разходи малко и извън Перник.

76

Joe

преди 1 седмица

Гpoзотии тотални. Качество - нула. Не бих си купил китайски електромобил. Който иска ,нека се набутва. Аз карам само Тойота, нека ми е скъпо...

75

Анонимен

преди 1 седмица

Айде стига, чините една машина без дефект не могат да произведат, електрокарите - фоервеки с черупки, ги продават за доста пари, а автоиндустрията за истински коли отива в забвение - фалит.

74

Joker

преди 1 седмица

Младежи, като си купите китайски коли, тогава ще ги хвалете! До тогава си карайте западните автомобили и продължаийте да си мечтаите за китайски автомобил! А пък за фалита на Фолксваген го слушам от 50 години, нищо че е най-продавания автомобил в Света!

73

Анонимен

преди 1 седмица

Ами то и зелената сделка вероятно е китайско-индийска идея. От всичко печелят само те.:))

72

до72

преди 1 седмица

Сега Фолваген обаче ще гледа как китайците правят коли, гледай немска телевизия фолсваген затварят 2 от големите си заводи, 20к работника на улицата, хахахахаха.

71

Анонимен

преди 1 седмица

Не знам дали има евтини и качествени но знам, че има скъпи и не качествени б...ци, викат им тесла.

70

До 52

преди 1 седмица

Видях АЙТО. Това нещо е като космически кораб. https://youtube/shorts/EOuWm6GBOIQ?si=fwHYCgZfVm8DfW6S

69

Joker

преди 1 седмица

Абе хора, когато немеца е почнал да произвежда автомобили, китаеца не е знаел какво е колело! Един 30 годишен Голф, няма да отстъпи и метър пред чисто нова китайка в неговия клас!

68

До 70

преди 1 седмица

Китайските автомобили са на разумна цена. Нека така да го кажем. Не са евтини. Но са на по-ниска цена от европейските си конкуренти а предлагат по-добър продукт. Това е болката на ЕС и САЩ.

67

До 68

преди 1 седмица

Такова нещо като евтино и качеството не същество! Тва е утопията на бедния човек, хем без пари хем хубаво! Няма такова животно! Ако има някоя качествен китайски автомобил, той ще е приблизително със същата цена като на европейските автомобили! Тука вече идва, въпрос на избор! Да золожиш на провереното или да експериментираш! Това е!

66

До 68

преди 1 седмица

Точно тук е заровено кучето. Евтини и качествени. Западните производители са напълнили гащите.

65

Анонимен

преди 1 седмица

Запада не се плаши от евтините некачествени китайски коли. Уплашил се е от нещо евтино и качествено.

64

До Зевс

преди 1 седмица

Въпросните бяха изкупени до шуш от Джапонците, защото ги претапяха и ползваха метала, за да правят по-евтини возила.

63

Анонимен

преди 1 седмица

Виждаш, че караме такива, каквито ни позволява да караме Запада. Засега ни дава да караме западни и източни от Корея и Япония. Още не ни дава да караме източни от Китай.

62

Имам

преди 1 седмица

'Москвич' "осмак" и го карам с удоволствие. Е, не е като Мерджан, но от братска либоф към СеСеСеРе мразя всички останали коли, дори и китайски.