82

Анонимен

преди 1 седмица

До ITER.org. Предложението за четенето се отнася и за тебе.

81

Анонимен

преди 1 седмица

До mazen 82. Нищо не ти се разбра на глупостите.

80

mazen

преди 1 седмица

Е, нормално е да се са забави връщането, защото на запад човешкият живот се цени, за разлика от руския живот, който виждаме, че не струва и 5 стотинки. Достатъчно е да се спомене Курск, а за фронта сега, даже няма какво да се коментира.

79

Тиква

преди 1 седмица

Спокойно Господа, утре излита Прогрес,ще докара храна на станцията,ще се връща празен,американците ще седнат в багажника и at Home.

78

Анонимен

преди 1 седмица

Тук някои яко се пънат. Дори ракетите на Спейс екс са по руска технология. Допреди години американските ракети бяха с руски двигатели. Като ги отказаха, не могат да излетят. Орбиталната станция е руска!

77

Анонимен

преди 1 седмица

До До 76. Кат им гледам космическите кораби е ясна разликата в чия полза е.

76

Анонимен

преди 1 седмица

До До 76. Гледам ги. Не виждам особена разлика.

75

Анонимен

преди 1 седмица

До Космонавт 75. С квито и другите.

74

Анонимен

преди 1 седмица

американците вече 60 години се пънат да достигнат Русия във високите технологии...за сега не успяват! Жълтопаветниятпланктон пак ще закряка сега за ватенки и т.н. Истината е, че Русия е десетки години по-напред от Европа а ние отглеждаме поколения мекокитковиДжендерастчета!

73

Космонавт

преди 1 седмица

А великите руски 'Космически войски' с какви летателни апарати се придвижват. Може би с фотонни звездолети, защото все още джуджетата ги очакват, но поради перфектната съветска навигация, май са запрашили в обратна на Земята посока. :):)

72

До 70

преди 1 седмица

Не зная дали са ме изтървали, като малък, но тебе май са те изтървали, като голям. Всяка програма, рано или късно, отива в историята. Нищо не е вечно! Совалките изпълниха мисиите си и НАСА приключи с тях. Какво толкова има за неразбиране. Ти като си зяпал ТВ програмите по СеСеСеРейски телевизор "Рубин", "Електрон", "Юност" и прочее, ДНЕС ползваш ли ги?

71

aa1820

преди 1 седмица

СтарЛайнер.....

70

До 67

преди 1 седмица

Да, чувал съм, че СГЛОБЯВАНЕТО на японски и южнокорейски, немски и холандски ТВ приемници се извършва от китайски шерпи. Чайнизите нито имат техен телевизор, нито лаптоп, нито компютър, ни телефон, ни Дявол. Всички патенти и разработки са Щатски и западноевропейски. Така е и с интернета, Операционните системи, чиповете и всичко останало. За справка, виж патентите!

69

Анонимен

преди 1 седмица

До До 64, И като само 2 са фатални защо ли прекратиха програмата? Свободен си да съдиш НАСА за неправомерно прекратяване на напълно успешната си програма с приемлив според теб брой жертви. Да не са те изтървали като малък?

68

До 64

преди 1 седмица

Най-напред научи колко полета имат Совалките и само два от тях са фатални. Виж и как загина Буран, без да полети нито веднъж с космонавти.

67

Отговор

преди 1 седмица

Проектантския център на Росатом извърши една от най големите доставки за тази година на оборудване за термоядреното мега съоръжение. Към площадката за изграждане на ITER във Франция е изпратена рамата за първия от четирите изпитателни стенда. Металната конструкция с тегло над 20 тона е първата руска доставка за тази ключова за проекта система. Оборудването се произвежда в Брянск по съвременни, често единствени по рода си, РУСКИ технологии и разработки.... Това ще можеш сигурно да прочетеш.

66

До 66

преди 1 седмица

Ти за други освен Китайски чувал ли си? Колко американски телевизора имаш у вас?

65

Анонимен

преди 1 седмица

До Зрител, то това преди 3 дена в западните жълти издания. Аз отварям биричка да чакам ударната вълна. Психиятрите като питат Швейк кога ще е краят на света, кой отговаря - не знам ваша милост, но в едно съм сигурен - няма да е днес. И така им подсказва рецептата за дълъг живот.

64

Отговор

преди 1 седмица

До Питане ЕТО... Πpoeĸтaнтcĸият цeнтъp нa Pocaтoм извъpши eднa oт нaй-гoлeмитe дocтaвĸи зa тaзи гoдинa нa oбopyдвaнe зa тepмoядpeнoтo мeгacъopъжeниe.Kъм плoщaдĸaтa зa изгpaждaнeтo нa ТЕR e изпpaтeнa paмaтa нa пъpвия oт чeтиpитe изпитaтeлни cтeндa.Meтaлнaтa ĸoнcтpyĸция c тeглo нaд 20 тoнa e пъpвaтa pycĸa дocтaвĸa зa тaзи ĸлючoвa зa пpoeĸтa cиcтeмa.Oбopyдвaнeтo ce пpoизвeждa в Бpянcĸ пo cъвpeмeнни, чecтo eдинcтвeни пo poдa cи, pycĸи тexнoлoгии и paзpaбoтĸи. НОВИНА ОТ ПРЕДИ 3 ДЕНА. Искаш ли ОЩЕ ?

63

Анонимен

преди 1 седмица

Тези май там ще си останат