7

Анонимен

преди 1 седмица

Доста понятия и теми му изскочили от главата на журналиста Мехмед Юмер, но железобетонно знае, че темата за БРИКС не е в топ5 в Турция.

6

Анонимен

преди 1 седмица

И нещо лошо ли е това? Искал да бъде приятел с всички. Нека бъде, но като си обграден от неприятели, как да стане. Европа и Америка са обявирли всички за неприятели. Всеки, който е на собствено мнение, е неприятел и даже враг диктатор и главорез. И изборите в държави, които не споделят европейски ценности задължително са недемократични, нехуманни и нелегитимни. Но непровеждането на избори като в любимата украйна, е чудесно и прекрасно.

5

Анонимен

преди 1 седмица

Сложно нещо са междудържавните отношения. Например благоденствието на САЩ е за сметка на нещастието на много държави по света

4

Анонимен

преди 1 седмица

Преди не беше ли приятел с тях? Нека да даваме един пример за зеленски който е следният:Зеленски е слуша американските отколкото своите граждани с тази стъпка го прави приятел защото слуша господарите си.. нали първо трябва да гледа собствената си страна.. за кой приятел говорим?

3

Анонимен

преди 1 седмица

1, Реджеп Тайип Ердоган му отговори: Подадох заявка. Очаквам да ме приемат през октомври на срещата на високо равнище в Казань, Русия.

2

Анонимен

преди 1 седмица

Ердоган съсипа Турция,както Доган съсипа България и ДПС....

1

Анонимен

преди 1 седмица

Египетският президент Абдел Фатах ал Сиси се срещна с турския си колега Реджеп Тайип Ердоган в Анкара в сряда и му каза: Аз съм в БРИКС и съм добре. Заповядай и ти.