127

Гагага

преди 1 седмица

...Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?И на тебе не ти е лесно вместо в любимата мамашка рашка ховняшка пишеш от омразна европейска и натовска България или?

126

Гагага

преди 1 седмица

....Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?...Ами еврм любопитни,***!

125

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен Имам още малко работа върху сестра ти, и тръгвам.

124

Анонимен

преди 1 седмица

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

123

Анонимен

преди 1 седмица

До Отряд1 - Нали знаеш че шансовете на русия срещу НАТО са равни на 0% .

122

Алекс

преди 1 седмица

Няма проблем.Украйна е авиационна държава.Може да модифицира съветските дронове Ту-141,с които успешно удря руските летища.Доста летящи руски щайги бяха разковани.

121

Отряд1

преди 1 седмица

До Анонимен / 120 Нищо не сте видяли. От военно действие не разбирате. Нека Украйна да навлиза в Русия. Така самата Украйна разширява зоната на военни действия, а предвид обстоятелството, че Русия я превъзхожда, то подобни действия освен, че са несериозни, са и неефективни. Играта не е свършила. Има още година две да се бият, докато Украйна не се откаже. Помнете, че срещу Русия има икономически санкции, които не промениха хода на събитията, а Европа тепърва ще "самокатастрофира" ...

120

Отряд1

преди 1 седмица

Вие не разбирате, че война в момента не се води. Това е военна операция т.е. ограничени военни действия. При подобен сценарии, Русия е в правото си да разглежда ситуацията по различен начин, а именно, че Западът (НАТО) напада Русия, използвайки украйнска жива сила. А това вече не е в интерес нито на Русия, нито на НАТО. Така че 10% свалени самолети изобщо няма да спасят човешки животи. Ако въпросът е животите - капитулация и ще видите, колко много животи ще бъдат спасени!

119

Анонимен

преди 1 седмица

Да влизат сухопътните и сухоземните войски на Украйна! Видяхме, могат да тъпчат въображаемите червени линии на слабучая! И без разрешение вършат добра работа!

118

Анонимен

преди 1 седмица

Наивни американци! Украйна не може да достигне всички руски самолети,но руската земя не може да избяга от ракетни удари! Това ,което Русия прилага - тактиката на "Изгорената земя", е най-удачния украински отговор за Белгородска ,Курска, а и други руски области.

117

Запознат

преди 1 седмица

Ако думнат останалите 10%, пак биха спасили Живота на стотици цивилни!

116

Бай Иван

преди 1 седмица

Ми като им дадоха ракети от 80т години.

115

Шубелии

преди 1 седмица

Явно са се светнали че няма да има къде да си подслонят невидимоте самолети следващото десетилетие.

114

Анонимен

преди 1 седмица

До 99 А не мислиш ли че на руснаците им е някак удобно това нахлуване в курска област? Сега украинците постоянно наливат хора и техника там. Обаче да нападаш не е като да се отбраняваш, трябва да придвижваш техниката напред и тя е лесна за унищожаване, което се и случва в момента. Още ли някой вярва в успеха на настъплението към Курск при условие че западни военни стратези заявиха скептицизма си?

113

да

преди 1 седмица

никой и с нищо не може да уплаши братушките! СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!

112

Анонимен

преди 1 седмица

До Ада на чебурашките 110 Пич, не кълни така, обикновено после всичко се връща при теб.

111

Анонимен

преди 1 седмица

Сега ще чакаме следващата война на сащ. Тогава Русия активно ще подпомага противниковата страна прилагайки сегашната американска тактика - уж са независими, летят наблизо и събират разузнавателна информация и я дават на Украйна. Рано или късно това ще се обърне и срещу тях, голям рев ще е тогава от американска страна.

110

Запада срещу Русия

преди 1 седмица

Вече не се свенят и официално да си го казват!

109

Анонимен

преди 1 седмица

След края на СВО студената война ще се води между САЩ и Изтока в лицето на Евразия. Европа повече няма да я има, това ще бъде бедното северозападно кътче на Континента.

108

Анонимен

преди 1 седмица

Имаше репортажи по западните медии наскоро по случай Хирошима и Нагасаки, питат обикновени японци по улиците, и те се извиняват и оправдават че са виновни те за атомните бомбардировки, казват, че Япония не е искала да се предава и искала да воюва, а САЩ са искали мир, войната не е хубаво нещо и за това правилно са пуснали атомните бомби. Същото ще говорят след 10 години и в Украйна (или каквото остане там) ако Русия изравни всичко със земята, при това не са необходими атомни оръжия, Русия разполага с технологии да ги размаже и без да използва атома, но Русия ги жали вече 3 години.